6256
  • Nuki
    Ezzel csak azt akarták érzékeltetni, hogy a csalás csúnya dolog. Ne vedd személyeskedésnek.
  • scarabeus86
    hát hiába is reménykedtetek, lejárt az 1 hónap és fel tudok menni bnetre a régi accommal+azzal a seriallal :P
    2 percre mentem fel hackel, nehogymár olyan nagy baj legyen ez, azóta se használtam a maphacket garenán se, teszek rá ha vkinek nem tetszik :)
  • Nuki
    Jaj ne legyetek már ilyenek gyerekek, egy értékes serial számtól esik el a világ, amit odaadhattatok volna a haverotoknak. :D
  • szucsy89
    gratulálok...
  • Sheltem
    Remélhetőleg örökre.
  • Christian88
    én meg remélem végleg kitiltottak
  • scarabeus86
    Ja és kb 2 percre próbáltam csak ki, aztán kiléptem bnetről. Nehogy már ezért végleg kitiltsanak
  • scarabeus86
    Ez biztos? a bnet fórumba vmi olyasmit olvastam hogy először 30 napra bannolják a serialt, utána ha megint hackel az illető, akkor állandóan. De nekem ez volt az első...
  • BBencze
    örökre
  • scarabeus86
    Sziasztok! Tegnap kipróbáltam maphacket bneten, működött is, viszont mára bannolták a serialom! Mennyi időre bannolják?
  • Csak77
    Aztakurva, ez azért nem semmi!
  • Bogdogege
    HAHAHA a nagy Bf2142 lámpicsekFPS Király
  • Vass Gábor
    De ha beírod a youtube, hogy szinkronhanggal, és kiadja.
  • szucsy89
    hmm ez a huncraft-féle, ami már több éve kijött:D
  • Vass Gábor
    http://www.youtube.com/watch?v=lixjdn2nGs4
    Tessék.
  • szucsy89
    ???
  • Vass Gábor
    Tegnap vettem észre, hogy már van szinkronos verziója a játéknak, le lehet tölteni.
  • Pianista
    mostmár megy normálisan?? semmi gond a futtatással??
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    adok egy serialt is hozzá: 4596-4758-7140
  • kekerenyi
    köszi sikerült.
  • Pianista
    ööö... azzem rendszerbeállítás vagy kezelés nem tudom már... annyit tudok hogy bal oldalon a menüpontok közül az egyikben, már régen használtam mert nem volt rá szükségem.
  • kekerenyi
    köszi. a fagyásvédelmet hol kell bekapcsolni? előre is bocs, nem értek hozzá.
  • Pianista
    Link próbáld meg ezzel, ez egy memóriakezelő, hátha segít a problémán... a fagyásvédelmet kapcsold be ha nincs bekapcsolva.
  • Carmang
    :D

Hát a TFT-n belüli stratégiának, és a katonai stratégiának nincs köze egymáshoz ;)

De küldj már néhány ilyen furcsa replay-t, megnézem oszt mondok rá valami véleményt.
    [email protected]
  • kekerenyi
    Hali! valaki ha tud segitsen nekem legyen oly kedves. Elindítom a warcraft 3 tft-t vagy a roc-ot és bejön a főmenü majd lefagy:S valaki tud segiteni?
  • szucsy89
    grat
  • zeoos
    ... mondom en, hogy igazam van: ma reggel mar harmat jatszottam es mindharomszor gyoztem ... valojaban nem is az eredmeny itt a lenyeg hanem, hogy korulbelul egyforman fejlodtunk az ellenfeleimel es valoban csak a picit jobb strategia dontotte el a vegso rangsort.
  • zeoos
    ... hat ez jo! Latom hitetlen vagy. 43 eves vagyok es meg nem is volt PC, amikor mar ezerrel nyomtam a jatekokat. Amugy a privat eletben katonai foiskolat vegeztem, tehat van nemi fogalmam a strategiarol. De amugy sem csak esztelen lovoldozos vagyok az FPS-ek vilagaban, hiszen tobb klannak is a tagja vagyok es sokat WAR-ozunk, ami ha nem is ilyen strategiat feltetelez, de azert nem keves csapatmunkaval jar. Jatekfuggo vagyok (ez amolyan joindulatu "betegseg" nalam), mar harom hazassagom tonkrement a gepezes miatt. Raadasul eleg szerencsesnek mondhatom magam az eletben, ezert az atlagnal sokkal tobbet toltok a monitor elott ulve. (az mar csak hab a tortan, de jol peldazza a habitusomat, hogy mar trombozist is kaptam a sok egyhelyben ucsorgestol a szenvedelyem miatt) Elhiheted, hogy nem csak a levegoben beszelek ... es kozben mar emlitettem, hogy leginkabb vagyok csak FPS harcos, de valojaban majdnem minden jatekot kiporgetek ami megjelenik (jo, mondjuk nem SIMS-ezem).
    De ettol meg akar igazad is lehet ... nem allitom, hogy pro lennek de azert van nemi tapasztalatom.
  • szucsy89
    ja és amiket mondtál hogy nagyobb a hőse, meg kevesebb sereggel lever még1x hangsúlyozom: STRATÉGIA:)

meg persze gyorsaság, egyből egy oltárral kell kezdeni az építkezést és hőst csinálni, és mikor kijött egyből menni vele fejlődni...párhuzamosan kell a bázist és a hőst fejleszteni..ez nem ilyen építgetek órákig stratégia, itt a legtöbb meccs 10perc alatt van bőven
  • szucsy89
    egyre inkább hiszem azt hogy nincs itt csalás:) ezért hívják stratégiának nem pedig ész nélkül lövöldözésnek:D

amit tudok ajánlani hogy vidd végig az egyjátékos hadjáratot, kitapasztalod az egységeket, meglesz a kedvenc fajod, és nézel sok replayt jobb játékosoktól, ellesel pár taktikát, húzást és jó lesz az:D
    persze ez idő..
  • zeoos
    Nem tudom, hogy mukodik-e ... hiszen meg soha nem probaltam, de megmagyarazza az altalam tapasztaltakat.
    Peldaul: hogy a feneben lehet tiznel is tobb nagy sarkany gyartani mind amellett, hogy a tobbi fele "katonabol" is rengeteget verbuval ossze az illeto? (nekem egy nyamvadt sarkany 7 kajat vesz el a 90-es limitbol).
    Mikent lehetseges, hogy amig en meg csak egy-ket "epuletet" epitek a jatek elejen, a masiknak mar tobb mint ketszer annyi van (direkt megneztem)? Azt sem ertem amikor en meg csak a 2.fejletsegi fokozatig huzom a hosom, a masiknak mar 8-9-nel tart a jatekosa? Az meg teljesen felfoghatatlan ha valami szerencse folytan egesz jol feltuningoltam egy nagy csapatot-hosotul mindenestul, tudnak szinte minden csiribirit, erre talalkozom egy nyamvadt ellenseges hossel es egy-ket katonajaval es persze kivegzi a fel palyat beborito armadamat tokkal-vonoval, utana pedig beblattyog a falumba es siman legyalulja az epuleteimet?
    Na mindegy, jatszom tovabb renduletlenul (most amugy is uborkaszezon van az uj jatekok teren) ... remelem talalkozom majd tobb normalis gamerel is a jovoben. Amugy en minden jatekban hooopla vagyok, ha veletlenul osszefutunk valamelyik palyan valamelyikotokkel, akkor nyugodtan jelezze a jatek uzenetkuldojen keresztul ... orulnek neki.
  • szucsy89
    de az általad felsorolt kódokat bneten nem lehet használni...legalábbis úgy nem hogy csak úgy beírod mint a gép ellen és működik:D

egyébként tényleg ott lehet a baj hogy kedző vagy, és hamar lerusholnak a prok:D gyakorolni kell, szvsz a legjobb statégia még mindig, és az is marad a sc2 megjelenéséig:D
  • zeoos
    Oke! Rendben! Es tenyleg elnezest a kifakadasomert. Mondjuk alapvetoen FPS harcos vagyok, de ettol meg mint jovervonal jatekfuggo es majdnem 20 eves mindennapos gepezes alatt azert mar van nemi sejtesem a tiszta jatekrol.
    Persze probalkozom tovabb, mert nem adom olyan konnyen am a borom ... csak egy kicsit elkeseritettek a tapasztalataim.
    De nem akartam senkit megbantani ... nekem is kinyilik a bicska a zsebemben ha a kedvenc jatekomat szapuljak ... csak nyafogtam egyet.
    (Ja es szucsy89: battlenet-en jatszom)

PointBreak/nincs kajalimit, WarpTen/gyors epitkezes, WhosYourDaddy/Isten mod, GreedIsGood[...]/ad ... aranyat es fat (lehetne meg sorolni) en az ilyen bugyutasagokrol beszelek, amit Ti is biztosan jol ismertek (mondjuk nekem sosem jutna eszembe ilyeneket hasznalni) ... de ami a legjobban zavar, hogy direkt beirom a jatek cimenek, hogy kerlek ne csalj es meg is bejon a baromarcu.

Tenyleg bocsi ... nem nyavajgok tovabb ... talan mar tul ven fasz vagyok az ilyen jellegu jatekokhoz (talan az ellenfelek kozott van tul sok verpistike) ... "az igazsag a tuloldalon van".
  • Carmang
    Nem biztos, hogy csal, valószínűleg tapasztaltabb nálad. Amikor elkezdtem bneten játszani, én is kapkodtam először a fejem, hogy "nade ezt hogy lehet megcsinálni!!!". Aztán belejöttem (illetve jövök folyamatosan...)
  • Christian88
    Ő se profin kezdte nyugi.Játsz eleinte gépek ellen.
  • szucsy89
    kanin tolod?
  • zeoos
    Megtudna valaki mondani, hogy mi a tokom ertelme van a cheat kodok hasznalatanak? Vagy ha mar valaki nem tud egyszeruen csalas nelkul jatszani, akkor miert nem olyanokkal jatszik akikkel azonosak az eroviszonyok? Miert akarja a nagy altalanossag raeroltetni a keves normalisan jatszani akaro jatekosra, hogy ok is hasznaljanak ilyen hulye segitsegeket?
    Mostanaban kezdtem el jatszani ezzel a Warcraft szarsaggal. Nezegetem, probalgatom, vegul is eleg jo lenne ... inditok egy jatekot a neten, direkt beirom a jatek cimebe, hogy noob vagyok es no cheat please ... de mint ha csak a falnak beszelnek. Bejon a baromarc es harom masodperc alatt legyalul egy akkora hadsereggel, amit en tobb ora alatt sem tudnek osszehozni (ugyebar van limit).
    Miert kell elvenni mas kedvet a jatektol? Ez egy ilyen hulye kozosseg(?), mert akkor inkabb maradok a megszokott jatekaimnal.
    Es bocs, hogy kifakadtam de marha idegesito az ilyen ertelmetlen, gyerekes es idetlen viselkedes. Nagy siker am egy genya csalonak leigazni egy tisztan jatszo kezdot. Csak gratulalni tudok.
    (valojaban nem is az en vilagom az ilyen pity-puty/varazslos/csili-vili gyermeteg okorseg de egy haverom annyira nyoszorgott, hogy milyen jo kis jatek ... gondoltam hat kiprobalom ... nagy csalodas az egesz)
  • setuh
    oks koszi a valaszt akkor megveszem;).meg vmi,diablonal eleg volt az expansiont megvenni ugy tudom mert az alap tort is lehetett.itt is ugyanigy van ez?
  • szucsy89
    rengetegen:) még mindig n1 játék nálam
  • Nuki
    Nagyon sokan :)

Érdemes megvenni.
  • setuh
    hello!
    az lenne a kerdesem h eredeti battlenet szerveren sokan toljak meg ezt a gamet?de ami megfontosabb azon belul a dotat?mert a kani meghalt es lehet h megvennem ha erdemes...