• zeoos
    Nem tudom, hogy mukodik-e ... hiszen meg soha nem probaltam, de megmagyarazza az altalam tapasztaltakat.
    Peldaul: hogy a feneben lehet tiznel is tobb nagy sarkany gyartani mind amellett, hogy a tobbi fele "katonabol" is rengeteget verbuval ossze az illeto? (nekem egy nyamvadt sarkany 7 kajat vesz el a 90-es limitbol).
    Mikent lehetseges, hogy amig en meg csak egy-ket "epuletet" epitek a jatek elejen, a masiknak mar tobb mint ketszer annyi van (direkt megneztem)? Azt sem ertem amikor en meg csak a 2.fejletsegi fokozatig huzom a hosom, a masiknak mar 8-9-nel tart a jatekosa? Az meg teljesen felfoghatatlan ha valami szerencse folytan egesz jol feltuningoltam egy nagy csapatot-hosotul mindenestul, tudnak szinte minden csiribirit, erre talalkozom egy nyamvadt ellenseges hossel es egy-ket katonajaval es persze kivegzi a fel palyat beborito armadamat tokkal-vonoval, utana pedig beblattyog a falumba es siman legyalulja az epuleteimet?
    Na mindegy, jatszom tovabb renduletlenul (most amugy is uborkaszezon van az uj jatekok teren) ... remelem talalkozom majd tobb normalis gamerel is a jovoben. Amugy en minden jatekban hooopla vagyok, ha veletlenul osszefutunk valamelyik palyan valamelyikotokkel, akkor nyugodtan jelezze a jatek uzenetkuldojen keresztul ... orulnek neki.