zeoos#6023
Oke! Rendben! Es tenyleg elnezest a kifakadasomert. Mondjuk alapvetoen FPS harcos vagyok, de ettol meg mint jovervonal jatekfuggo es majdnem 20 eves mindennapos gepezes alatt azert mar van nemi sejtesem a tiszta jatekrol.
Persze probalkozom tovabb, mert nem adom olyan konnyen am a borom ... csak egy kicsit elkeseritettek a tapasztalataim.
De nem akartam senkit megbantani ... nekem is kinyilik a bicska a zsebemben ha a kedvenc jatekomat szapuljak ... csak nyafogtam egyet.
(Ja es szucsy89: battlenet-en jatszom)
PointBreak/nincs kajalimit, WarpTen/gyors epitkezes, WhosYourDaddy/Isten mod, GreedIsGood[...]/ad ... aranyat es fat (lehetne meg sorolni) en az ilyen bugyutasagokrol beszelek, amit Ti is biztosan jol ismertek (mondjuk nekem sosem jutna eszembe ilyeneket hasznalni) ... de ami a legjobban zavar, hogy direkt beirom a jatek cimenek, hogy kerlek ne csalj es meg is bejon a baromarcu.
Tenyleg bocsi ... nem nyavajgok tovabb ... talan mar tul ven fasz vagyok az ilyen jellegu jatekokhoz (talan az ellenfelek kozott van tul sok verpistike) ... "az igazsag a tuloldalon van".