zeoos#6019
Megtudna valaki mondani, hogy mi a tokom ertelme van a cheat kodok hasznalatanak? Vagy ha mar valaki nem tud egyszeruen csalas nelkul jatszani, akkor miert nem olyanokkal jatszik akikkel azonosak az eroviszonyok? Miert akarja a nagy altalanossag raeroltetni a keves normalisan jatszani akaro jatekosra, hogy ok is hasznaljanak ilyen hulye segitsegeket?
Mostanaban kezdtem el jatszani ezzel a Warcraft szarsaggal. Nezegetem, probalgatom, vegul is eleg jo lenne ... inditok egy jatekot a neten, direkt beirom a jatek cimebe, hogy noob vagyok es no cheat please ... de mint ha csak a falnak beszelnek. Bejon a baromarc es harom masodperc alatt legyalul egy akkora hadsereggel, amit en tobb ora alatt sem tudnek osszehozni (ugyebar van limit).
Miert kell elvenni mas kedvet a jatektol? Ez egy ilyen hulye kozosseg(?), mert akkor inkabb maradok a megszokott jatekaimnal.
Es bocs, hogy kifakadtam de marha idegesito az ilyen ertelmetlen, gyerekes es idetlen viselkedes. Nagy siker am egy genya csalonak leigazni egy tisztan jatszo kezdot. Csak gratulalni tudok.
(valojaban nem is az en vilagom az ilyen pity-puty/varazslos/csili-vili gyermeteg okorseg de egy haverom annyira nyoszorgott, hogy milyen jo kis jatek ... gondoltam hat kiprobalom ... nagy csalodas az egesz)