HerrKiss#5521
Sziasztok! Nem biztos, hogy jó helyen kopogtatok, végül is ez nem a Frozen Throne topic, de ott nem igazán volt nagy nyüzsi, itt talán előbb kapok segítséget...
Most játszom végig a Warcraft 3 - The Frozen Throne story-ját (lehet nevetni, sajnos nagyon-nagyon kevés időm van játszani), és elhatároztam, hogy összehozok magamnak egy 100%-os végigjátszást, vagyis minden pályán minden mellékküldetést is megcsinálok. Ez jól is ment egy jó darabig, az alapjáték fullosan megvolt, de a kiegészítőben, az Őrzők valahányadik (asszem második) pályáján kicsit megakadtam. Arról a pályáról van szó, amikor Maievvel és kis csapatával kell mászkálni egy templomban, ahonnét a pálya végén menekülni kell (időre), mikor Illidan hentesárut akar készíteni belőlünk (illetve kis csapatunkból meg is teszi, csak Maiev éli túl a hentet)... Nos, ezen a pályán van egy mellékküldetés, miszerint az árnygömböt össze kell szedni. 10 darabja van. 8-at iszonyat nehezen, de összeszedtem, felfedeztem a helyeket, ahova el lettek dugva. És itt megakadtam. A maradék kettő sehol nem volt. Pár órát kolbászoltam a játéktéren, de nem találtam. Mikor rákerestem a cheat-ekre, és bekapcsoltam az egész térképet, megtaláltam a 9.-et (az egy dolog, hogy ha nem használok cheat-et, akkor nem tudok oda bevillanni a felügyelővel), de a 10. még így sincs meg. Módfelett bosszant a dolog.
Nem tud valaki egy térképet, hogy hol kell keresni ezeket a darabokat?