a problémám a warcraft 3 közben lépett fel, aki tud segíteni bármi ötlettel kérem tegye meg!
a helyzet: geforce2 mx/mx400-as videókártya. directx 9.0c és mikor behozom a játékot (de nézegettem és igazából más játékoknál is előrukkol ugyan ilyen problémával!) akkor szaggat a kép, akadozik, néha eltorzítva egy-egy vonal/egyenes mentén a képet. szóval szarakszik vele, lassítja a játékot is, gyakran a hangot is megakasztja. még csak pár napja kezdtem neki a warcraftozásnak, de ez lényegesen ront az élményen :( gondolkodtam. bizonyára a directx vezérlővel lehet a gond. találtam a neten egy programot, ami ellenőrzi, hogy warcraft alatt milyen a videóvezérlés, itt directx és opengl vezérléssel is behoz 5 másodpercre egy figurát, azt mozgatja. directx-es verziónál ugyanúgy szaggatott, ellenben opengl-nél egyáltalán nem!!
na most akkor kétirányba szakad a kérdésem: meg lehet-e azt csinálni, hogy ne directx-et használjon a warcraft, hanem opengl-t (ha már azzal ilyen jól ment a probaprogram), avagy a másik irány: mit lehet ilyenkor csinálni?
előre is köszönöm hozzászólásaitokat, bízom benne sikerül valamit tenni ezügyben. minden jókat: tvipera