• JLH Fans
    Üdv,nah végigjátszottam a Symphony of forst en Flamet és nagyot csalodtam,ez volt az utolsó pálya....
    Ha összehasonlitom a sima ROC oszt a Ft al,kicsit vegyes a kép....Elméletileg jobbak a FT os pályák,de nekem vhogy össegészében mégis s sima verzió jön be sokkal jobban.
    Nézzük a részletezést:
    -Sentinel Campaign....Hááát mondjuk 50% Maiev ot nagyon de nagyon rühelltem végig a story is elég pocsék szegény Tyrandénak és a másik druidnak szinte semmi szerepe sincsen....Ilidan ok-ok még,de soha nem lesz a kedvencem,csatában meg még gyengus is.
    Aliance Campaign:Úristen mi ez?Mondjuk 40% Szeretem az embereket,a nightelfekkel sincs semmi bajom,de mik ezek a bloodelfek????
    A sztory még csak-csak bár nekem ez az egész Outlandes rész nem nőtt a szivemhez.
    Az ötletes páylák miatt lehet ez is mondjuk 50%
    -3.Arthasos élőhalott campaign.... 70%
    Mindigis utáltam az élőholtakat a WC ba,de ez egyéni szoc problem...Szoval nehéz volt igy végigseznvedni,amugy egész jo sztory,profi pályák és kivitelezés.....
    Hibapont ,hogy ez az utolsó pálya....Mi az hogy a gonoszok győznek?!S közben ugye Lordareont meg a Bloodelfek+az az élőholt volt nioghtelf hogyishivják csaj irányitja:((((
    Bonus Campaign,To tame a Land: 80%
    Mi az hogy csak 1 pálya?????Neeeee....
    Aranyos az a macis kiscsákó a Medve képességei Medvegyenkoéval vetekszenek,nagyon szép,nagyon jo de tul könnyű.Épp ezért kicsit uncsi,de a sztory kárpotolna,ha nem lenne olyan gyorsan vége.....
    Mi az hogy se Thrall se Jaina (a kedvenceim de főleg Jaina) nem szerepelnek a progiban?!Menjenek a viz alá....
    Összegészében igy 60% ra adom a kiegészitőjét........