6256
-
Rusy #4811 Na valaki? -
Rusy #4810 Lehet hogy csak AMD-n csinálja? intelen eddig nem volt ilyen visszajelzés -
Rusy #4809 VAlaki tudna segíteni?
Most hogy megjelent a warcraft 3+tft hun, megint elővettem a játékot, amit végignyomtam nem egyszer régebben, és most meg nem megy álandóan kiakad, magyarítás nélkül 1.0-val is, és most megy szépen a játék, amíg nem harcolok, amint harcra kerül a sor, kilép és kíírja
This application has encountered a critical error:
The file data is corrupt.
Program: d:\games\warcraft iii\war3.exe
File: War3.mpq
Valakinél jelentkezett már? -
VGQ #4808 KINN A MAGYAROSITÁS MENNYETEK TŐCSETEK!!!!!
huncraft-rol eléritek!!!!! -
#4807 hát a megfelelő patch-hez a megfelelő crack kell -
JLH Fans #4806 jahogy patch.....bocsika......
És van a patch-hez crack is?
Uis mint már mondtam a FT om sajni nem original,csak a ROC. -
#4805 ??? nem, az ingyenes -
JLH Fans #4804 Gondlom az is kb 5000 pénz............ -
#4803 Már régen megjelent és a legújabb patch tartalmazza is. -
JLH Fans #4802 Egy kérdés:
A bonus Campaign végére odairták,hogy hamarosan folytatodik 2 uj pályával.
megjelentek már azok?
S Ha igen,hogy tudok hozzáférni? -
JLH Fans #4801 Üdv,nah végigjátszottam a Symphony of forst en Flamet és nagyot csalodtam,ez volt az utolsó pálya....
Ha összehasonlitom a sima ROC oszt a Ft al,kicsit vegyes a kép....Elméletileg jobbak a FT os pályák,de nekem vhogy össegészében mégis s sima verzió jön be sokkal jobban.
Nézzük a részletezést:
-Sentinel Campaign....Hááát mondjuk 50% Maiev ot nagyon de nagyon rühelltem végig a story is elég pocsék szegény Tyrandénak és a másik druidnak szinte semmi szerepe sincsen....Ilidan ok-ok még,de soha nem lesz a kedvencem,csatában meg még gyengus is.
Aliance Campaign:Úristen mi ez?Mondjuk 40% Szeretem az embereket,a nightelfekkel sincs semmi bajom,de mik ezek a bloodelfek????
A sztory még csak-csak bár nekem ez az egész Outlandes rész nem nőtt a szivemhez.
Az ötletes páylák miatt lehet ez is mondjuk 50%
-3.Arthasos élőhalott campaign.... 70%
Mindigis utáltam az élőholtakat a WC ba,de ez egyéni szoc problem...Szoval nehéz volt igy végigseznvedni,amugy egész jo sztory,profi pályák és kivitelezés.....
Hibapont ,hogy ez az utolsó pálya....Mi az hogy a gonoszok győznek?!S közben ugye Lordareont meg a Bloodelfek+az az élőholt volt nioghtelf hogyishivják csaj irányitja:((((
Bonus Campaign,To tame a Land: 80%
Mi az hogy csak 1 pálya?????Neeeee....
Aranyos az a macis kiscsákó a Medve képességei Medvegyenkoéval vetekszenek,nagyon szép,nagyon jo de tul könnyű.Épp ezért kicsit uncsi,de a sztory kárpotolna,ha nem lenne olyan gyorsan vége.....
Mi az hogy se Thrall se Jaina (a kedvenceim de főleg Jaina) nem szerepelnek a progiban?!Menjenek a viz alá....
Összegészében igy 60% ra adom a kiegészitőjét........
-
#4800 hehe én orknak értettem :D -
#4799 pókot bocs:P -
JLH Fans #4798 kurvasok mit?! -
#4797 Az egészségügyben dolgozom és nem vet fel a pénz...
És pont mert megveszem az eredetit azért sutyerákozhatok.
Az eredeti játékok megvételével jár a sutyerákozó licensz is. -
#4796 öööööö -
#4795 otthon kurva asok torony, a 4 ponton meg kurva agresszívan harcolni:D
kurvasok óokot ajánlom hozzá -
#4794 Hello!
Az APM értéket hogyan lehet megnézni?
Előre is köszi!
Márk -
#4793 "aki letölt az lop--->aki lop az sutyerák"
akinek van pénze 50 játékra---->az egy kivételesen jó helyzetben lévő gazdag egyén---->örüljön neki hogy lik van a seggén----> ne sutyerákozzon le másokat azé mer nem vesz + egy játékot amit egyébként egy délután végigjátszana
SZVSZ -
JLH Fans #4792 Tud valaki esetleg egy stratégiát FT ban egy pályára?
Hardon játszom,mint mindig,és a Ft ban az első komolyabb nehézségekkel szmebesültem,kb a 20.pályán.
Az Undead campaign valsószinu uccso pályályáan vagyok,aholis az alaposan legyengült Arhassal kellene 4 pontot ellenőrizni Ilidan&Prince Kaelthas Bollod elfjei és nagái ellen.Tök jo,mert neked egy tucat szar egységed van összvissz,bázisod nincs aranyad is csak 2000.Az ellenfél 3 jol kiépitett bázissal bir,folyamatosan támad.
Eközben neked meg kéne osztanod a seregedet a 4 elfoglalando pont+a bázisod között is.
Egyelőre 2 ből semmi az eredmény
-
#4791 upmá -
#4790 namostmivanmá -
#4789 upmár:D -
#4788 ha -
#4787 Azért csak az alap WC3 magyarítás van meg neked, mert a kieghez nincs. Eccerű... -
JLH Fans #4786 Szia,magyarositást(marmint a ROc ét) én is tudok küldeni Neked,a masiké meg nekem sincs meg.
Hihetetlen,mit ki nem hoztak a FT bol....Haláli,pl mikor a Naga és Nightelf seregek csatáznak,Te pedig közben le kell hogy nyomd egy csomoszor Maievot hogy kiszbaditsd Ilidant....Ez volt az első pálya ahol többször is vissza kellett bizony töltenem a gamet.....
Ez a pálya is tetszik ahol most vagyok:)))
Nem emlékszem kinek a fővárosat kell bevenni 2 iránybol Prince Kaelthas és Ilidan a szföldön,mig Lady Vashi és nagái a vizen támadnak:)))) -
#4785 namá -
#4784 jja -
#4783 aha -
#4782 ja -
#4781 Hát ha bp-i vagy, akkor szívesen felveszem neked egy üres cd-re. Ha nem az vagy akkor is, de akkor küldj vissza cserébe 2 üres cd-t, hogy megtérüljön a postaköltségem meg az üres cd is. -
#4780 Ne aggódj ott van az csak sajnos nem jön le róla semmi, ezért fordultam hozzátok. Hova is fordulhattam volna máshova. Hiszen itt úgy gondoltam segítő emberekre találok. -
#4779 Hűha, nem találtad meg a letöltések oldalt? -
#4778 IDE KÜLDTEK EZÉRT ITT ÍROM LE:
Többször visszanéztem már oda, de úgy tűnik, hogy nem lehet onnét letölteni, vagy csak én vagyok a béna (?).
Tudnátok nekem segíteni ennek a játéknak a magyarításában?
Köszönöm szépen...
-
#4777 egyetértek -
#4776 jáj -
#4775 up -
#4774 áz™ -
#4773 ja jaup:D -
#4772 Amúgy meg én tényleg nem kötözködni akarok, de előbb-utóbb minden warezolós megjegyzést törölni kell a fórumból (ill abba kell hagyni ezt a témát - honnan töltsem le, hogyan crackeljem, stb), mert már most van arra jogi háttér, hogy a BSA elérhesse az egész SG site bezárását. Előbb-utóbb ez lesz minden oldallal, ami csak érintőlegesen is foglalkozik warezokkal (fórum szinten is). Ezt meg senki sem akarja (én sem).