• Lynx_TWL
    majd adok én nekik drágaszágot...kapják be a faszt:D
    na szóval sylvanas, nagyon nem fog sehova menni, mert ő megalapította ott az ő királyságát, leverte a dread srácokat, arthaskirálysárc nem fog fellpattania kényelmes trónjáról, van ott légkondi minden, én se tenném, tehát kelthuzad eltűnik a süllyesztőbe:D
    nagák átkozottak maradnak sztem, de nagákkal, meg bloodelfekkel ez a hézag, hogy ők ottvannak még a jéghegy csúcsán:)
    kiljaeden nekem is eszembe jutott, aztán kihagytam amikor írtam, tehát igen, ő még a lich királyt leverte volna, de arthas-lich királysrácot, már gondolom nem meri, hisz elverte az illidan srácot, megvan a légkondis trónja, kiljaeden, sztem marad a viharos picsájával, és kussol:)
    eddig se szólalt meg, csak egyszer, hát most sem fog már, mert még elverik a száját, nemcsak az újonnan bérelet seregét:)
    na összefoglalóan tehát csak kael meg naga van még kérdőjelezve, + kelthuzad srác, de kaelék sztem így bedarálodnak a sok kis undi által, mintahogy sylvanas asszonyság, is tova söprögeti kelthuzadot, ha meg nem is öli, de max osztozkodnak lordaeronon, meg azerothon, egész szép táj az, van neki friss emberi hullákból készített komposzt, ami a termőtalajt biztosítja, a kriptáknak, meg rohadt virágos mezeje:)
    gondolj bele, sylvans megkpja plagulandset, mert ugye ő azt nevezte ki királyságának, kelthuzadnak ottvan egész azeroth, kazmodan, quel thalas!
    hát neked kéne pestisföld, amikor tied a fél világ?:D
    max a bonus kampányban fognak elsimítani ilyen fontosabb szálakat, bár azt érdekesen tennék, amikor a "félszerzet" nem hobbit, hanem ogreork srácot irányítod:)
    majd ilyen átkötők lesznek...
    ...meanwhile at the icecrown glacier
    (átvezető kis videó)
    sutty naga meg bloodelfek
    -lec gó hóm kael
    -ok béjb
    (portal nyílik irány draenor)
    videó vége, vissza a nem hobbit srácunkhoz:)
    ok lenyomod bonus kampány második részét, indulna első erre jön átvezető:
    ...meanwhile at plaguelands
    -ic máj territóri jú frík bicsin lics
    -ok ok don van tu fájt i ken hev quel thalas, sztéj kúl bics:D
    na látod, milyen jól megoldottam én ezt a rejtélyt:D
    én örülnék egyébként, még egy 4edik, vagy 2ik kiegnek, de a sok faszláma, sztem noymná, hogy jajj minek ennek a szarnak újabb kieg, meg mennyémá, meg hát a forzent még kijáccottam, de ezt nem fogom, mer ez már lerágott csont...
    és akkor visszamegy mondjuk age ofozni, vagy riseofnationzni, ami nem lerágott csont nem ám, csak kicsit unalmas, hogy az összes ilyen nem lerágott csont gémben, ugyanolyan a kezelőfelület:
    szar:D
    aztán ugynaúgy garrison mindenhol, ugyanúgy korokat lehet fejlődni, ugyanúgy dolgoznak a munkások, ugyanazokat az alapanyagokat szedik be......egyébként tényleg nem lerágott csont:)