• ollie
    én tonnaszámra építettem az elfek védelmét (ancient protector), de télleg szó szerint tonnaszámra. az egységek számát a minimumon kell tartani (40 hajólemléxem), hogy dőljön a lóvé, valamint gyorsan el kell foglalni egy másik aranybányát is. rögtön a legelején az összes egységet el kell küldeni az emberekhez védekezni segíteni, valamint néluk is építeni a protectorokat dögivel. közben persze elkezdeni építeni őket az orkoknál is. amint az emberek elesnek (persze ezt lassítani kell a saját hősökkel, amíg lehet) rögtön az orkokra kell koncentrálni (protectorok és egységek oda). persze az elesett egységeket folyamatosan kell újratermelni és fejleszteni si őket! persze célszerű csak néhány egységre és így néhány fejlesztésre koncentrálni. ballisták kellenek, különben az élőjoltak messziről lenyomják a prtoectorokat a wagonjaikkal. a lényeg hogy bármekkora lehet a veszteség, csak ne érjenek el a kapuig. én pl teljesen beépítettem az orkoktól az elfekig levő szabad területeket is protectorokkal. persze a protectorok egyedül (egységek támogatása nélkül) nem sokáig tartják fel az ellent, de ezen a pályán minden mp számít. na nekem így sikerült.