• Lynx_TWL
    az jo ha julba leszel, mert én jul elso hetét egyből nem itthon töltöm:)
    aztán meg horvátország, és sok cigányhely úgyhogy nem lássuk sűrűn egymást :)
    hát lényegében nem sebzik ugyanúgy, mert 20% az 20% :D
    ugye ugye:D
    hp egyre kevesebb ez tény, és geciség:)
    jó ez,h ogy van egy passiv abilityjük, de jobb lenne ha kapnának egy nagy lófaszt, és azzal lőnék az ellent :)
    hunta hp azér jó, mer eddig nagyon könnyen halt, de most nem fog nagyon könnyen halni, csak könnyen:)
    wyv speednek biztos volt vmi lényege, gondolom testerek rinyáltak, hogy ha vki wyvet gyárt, akkor biztos baszakszik vele, meg szivat, és így viszotn már nem tud olyan gyorsan eliszkolni:), vagy az is lehet, hogy szintén menekülés miatt, túl goyrs votl,a ztán hiába volt ennek a fajnak iylen anti levegö légizrönye, amikor wyv túl gyorsan elspurizott:)
    az a 3 dmg reduction is biztos óriási szeepet szolgál:)
    3mal csökkentteték main sebzését, viszont poisont 0.7-vel ami sokat számít:)
    főleg hosszútávon, és aki tudja mire jó poison sebzés tftben annak sokat számíthat:)
    mi az az AOE ?:D
    ja én meg reagálok már, hogy tftben miért olyan marha gyengék az elfek:
    még csak 313as pecs van wfen!!
    szal akkor elkezdek gáyrtani huntát, és jön ellenség trollal, és akkor hunta nincs:P
    mass archert nem is nyomok, mert amikor jön ellenség far seerrel, meg tauval+ akármivel akor íjászk eltüntek...
    ja ugye mindig van egyébként egy ork játékos aki elsőnek ált fars eert hozza ami rendbe rakja archereket, vagy hozza a troll bácsit aki a wardokkal olyan szépen rendbe rakja huntikat, hogy ide is jöhetne takarítani :)
    na szóval akkor igaz, hogy dragonka anti caster, ezér jó neki a piercing sebzés, de sztem magic jobban állna neki:D
    na akkornézzük mi van:)
    tegyük fel,h ogy jön az ellenség abo+taurennel mérne jönne múltkor is jött mint a picsa nem is egyszer!
    akkor mit csinálhatok?!
    chimerat
    van chimera chimera 100as dmg+extra magic dmg miatt:)
    na eddig jó volt, csak akkor az ellen ezt nem agyja aniiyban, úgyhogy nyom batridert, akkor chimerakat elfelejthtjük, vagy nyom trollt, chimerat megint elfelejthetjük, de ottvn az ud aki nyom gargit, és chimerket újfen telfelejthetjük:) na ez jó volt, mert akkor mire is való a chimera?
    ugye tehetem azt, hogy chim+varjú:) vagy hipo, de hero sem árt alájuk, de igen egy vagy 2 herot elcsap 1 mp alatt az az abo meg tauren:)+ ellen heroi:)
    na persze ottvan a társ aki segít, csak a társ nem tud segiteni egyedül, ha nekem már nincsenek meg a chimek:)
    na meg társat is elcsépelik, mer társ vagy béna, vagy nem bir velük nagyon:)
    na chimnek ugye kell tier3...
    csak akkro vna az, hogy jön az ellen grunt+troll massal, és mi már nem is techelünk, mer ameddig elen techel ostrom alatt tart minket, és mi köszöntünk szépen :)
    na mso ez mind tapasztalat volt, nagy rakás szar is vagyok, de csak kitalálok már vmi megoldást, hogy ne veszítsek mindig, mert eddig mást nem mutattam:P