• Lynx_TWL
    hát az, hogy gyengitették elft, mert balsita ha nem is olan jó, de azér üt...
    ma eddig nyomtam már 8 solot, ebből orkot, umant laposra aláztam, ud-val, még nem találkoztam, és uccso 2 gémet Warpanda ellen nyomtam :)
    meg is fejlődtem belőle a 6os szintet solora:)
    szal ő volt az EGYETLEN aki meg tudott szorítani, kétszer noymtam vele, elsőben el is kente a számat, mer nyomott olyan archer rusht, mint picsa, de másodikra ( pont őt sorsolta ki, virult is fejünk egymásnak :))
    ugyanazt a taktikot nyomta, sok archer elején, de én ügyesen nyomtam kapsából huntára, amiko dmg type miatt alázzák őket, szal még így is elég húzos volt gém, egyszer fen tegyszer lent, aztán csak lekaptam bázisát..
    szal rusholok én is mint picsa, meg vna már taktikom is:)
    verem a 100as rankosokat:)
    na hozzáteszem a humanok, meg az orkok, nem voltak ám nagy témák, volt egy ultra-orc nevezetű, aki 8as siznten volt, én 5ös, és őt is szépen elkentem azért:)
    de a többi az iylen 3as-4es szintű volt:)
    ud-vaé meg még nem találkoztam, azt azt még nem tudom, hogy mennyire tud fenyíteni :)
    másik meg az, hogy még mindig kapok néha disconnedtet, és ez még zavaró, nem loss maitt, csak amikro látom, hogy 11es szintűtvel nyomhatnám cuccert, akor szívesen kipróbálnám eddigi tudásom, de disconncet, azt kapok köv gámába egy 4es szintűt...