-
skót....
akkor annyit spórolnak, hogy még ideje is van bneten lógni....
kösz oldalt, de nem érdekel tiller mit ír maágról, elég mókás volt már az is, amikor éppen pénzér visa kártyával fizetve lehetett venni tőle AT gémeket....
306 pecs első benyomások:
két új hero nagyon ütős:
beastmasternek van egy olyn nem rakok rá, majd csak 8. szinttől skillje, a war eagle, ami ugye egy hawkot summonol...
szal ez alapból nem támad egyes siznten, nem invulnerable, akor már inkább bagyol a potmmel :)
2es szinten ugye már tud támadni jajj de jó jajj de jó, nm ér sokat, hármas szinten meg invizible is:)
potmnek meg invul végig, és akor invizible nem is kell :)
a boar, range unit, és többet is lehet belőle, mint elementalból (a többiből is lehet több, csak mackó táposabb, és lasabban jön:)
3as szinten area effect dmg, és akár 3 is lehet belőle egy csata közben, mellesleg nagoybb a sebzése ilyenkor mint macinak, tehát nagon is jól tud jönni
a mackó, meg egy tank, sok hp nagy sebzés, bash 2es szinten :), és blink 3ason, amivel frankón rá lehet ugrani egy menekűlö herora:), magas sebzés miatt, nagy valószínűséggel le is kapja :)
pit lord:
van neki egy ilyen rejtett bug féle auto taunt szisztem instalálva, hisz ahogy mentem, mindig őt ütötték előszőr, és kevés hpja is volt erősen gyakran!
howl sztem legjobb skillje, nem tom lehet e dispellezni, remélem nem :)
rain of fire, nagoyn jó íLLYászokra, emg ilyen lo heltes unitokra, pl casterek, ércsd inkább papa, meg szorci, hisz lehet, hogy kisebbet sebez mint blizz, alapból, de initial fire dmgje, vna, és égnek még utána unitok
a 3as skillje, spalsh dmgt ad, jól jöhet ez is :)
6os skill, nagyon ütős, szépen rá kell rakni knightra, vagy taurenre, és utána meg nyomni dom guarddal a nagy hentet :)
ja meg, hogy beastmaster is egy tank, nagyobb tnak, mint pit lord, tök sok hpja van, nem tom menniy van taurennek, vagy crypt lordnak, de ennek 1275 volt 5ös szinten...
mindenesetre jóval több, mint pit lornak, és pit lordnak ott vna az engem üss passziv skill,tehát vigyázni kell rá..
beastmaster 6os szinte egyenlőre, még érdekesen néz ki számomra (hülye gyíkok rohangálnak, int állat, és kamikáze módjára szétfröccsenek, és így sebeznek......)
crypt lord impale, most egy hosszú csíkban nyomja ki a tüskéket, mint shockwave, csak talán hosszabb is, szal figyelni kell, hogy hova dobjuk, de a stun miatt, jó is, mert ha hero fut, msot még messzebre elér ezzel a skillel, és enemy hero, már stunolva is van :)
destroyerek, igazán destroyolnak :)
obsidian mostmár teljesen egy mozgó moon well
auto castos mana repenishhel vigyáznni kel, ha van destroyer is, mert szépen ki tudja ám fogyasztani a mana készletünket :)
ja és runéket majdnem elfelejtettem, szal ezek őgy müxenek, hogy ha meghla creep, ahol meghalt, ott marad rune, fel nem lehet venni, cipelni nem lehe,t azt ott helyben lehet csak elhasználni, ha nem tudod hasznositani (pl: lesser ressurection rune, mer nics hullád) akkor ott marad akár gém végéig is...
eddig ami runevel találkoztam:
-watcher: lenyom egy sntry wardot ott helyben
-lesser ressurect: ressurect paldintól
-rebirth: egy meghalt creepet, vagy unitot, feléleszt ( naogny jól jöhet, elöbb szereztem így két darab ogre magit, és ott nyomták bloodlustot, elen csak nézett :))
-dispel: nagy területen minden buffot dispellel
-healing rune: környéken lévő unitokat gyógyiccsa
-replenish mana: manát ad a környező unitjainknak, akik éppen szűákölködnek benne :)
valahogy így vannak, nem pontos neveket írtam, kéretik elnézni 0:39-kor :P
egyenlőre ennyit tapasztaltam ki, mjad nézem emg többi cséndzset is :)