milyen nafta geci?
én csinálok is aow-t pont ezért mindig, és már nem is csinálok mást csak kibaszott aowt, a segélböl is ez log ki a kurva blizzardsnak az aow, mert már mindenhol csak kibasoztt aowk vanak, és lovatbasznak az aowk, mert mást nem is vccsinálok :)
szal én is aowzek, a aol-t el is felejtettem, mert mass huntázok ijászokkkal, és szanszét verem enemyt, tier2böl is már csak dragont hozom casterek ellen, és nyerem, és szétrusholtam ma is vagy 3 népet, és aowböl nyomtam csak a gecit
és itt jön be, hogy akkor minek van tier3? :)
egyébként meg éppen ezért, hogy én 4 mgvel nyomulok, melléjük meg 5 master maci druid szokott becsatlakozni.... és drayad háttérbe
és ez volt a jo, hogy egyik kedvenc unitomat végre használhattam a druidot, s nyomtam roart, meg rejuvot, meg maci formot, és amig tauntoltak a mgk, adig a mackok is verték a népet....
és persze dragon meg alázta a castereket..
eddig volt ez a taktikam, de mostmar szétbaszta ezt is a kurva blizz, pedig ezzel nem vesztettem még :(((
mert behozta ezt a kurva rusht, és most elhet baszni a lovat az AOW-vel, de még az AOW is lehet, meg tier1 meg minden....
a ballista meg tényleg tul nagy elöny, mert lerakok elején két AOW-t(már megint csak AOW, és nem tier3 :P)
van egy herom, és nyomom a mass ballistat, azt mire ellen észbe akp addigra én leszedtem egész bázisát onnantol kezdve nem számit, hogy sztveri balsitakat, mert már megnyertem :)