szutyok#2910
Szerintem meg az lett táp, hogy a nafta geci 15-t ver épületekre, amúgy a ballistát leszámítva egész korrekt változások.
A gyro meg azért üt olyan kicsit meg lassan, mert kétszer annyit tudsz belőle venni, mint eddig, miután 1 kajába kerül...
Lynx te meg ne beszélj baromságokat, NE player létedre tudhatnád, hogy AoWar nélkül olyan lazán berusholnak, hogy csak lesel, és a huntress pedig tényleg nagyon brutál a nem ranges egységek ellen, főleg, hogy olyan sok HP-ja meg nagyobb sebzése lett most, meg armorja is nőtt...
Azt meg igazán nem értem, minek akarsz te pont MG-re tápolni, mikor az nem is annyira durva már akkor, amikor neked MG-d lesz, mert akkor már enemyknek is vannak casterei meg isten tudja még milyen tápjai is vannak, és akkor MG-t szétszedik meg annak is olyan vacak kis (régi szerint) light armorja van aztán azt az 1400 hp-t éppen hamar le tudják verni, két MG meg nem fogja meg a népet, hogy ne verjék az íjászaidat vagy dryadjaidat, hiába tauntolsz, csak megint rá kell kattolni egy egységre, és már bszhatod a tauntot.
Szerintem az ud-t erősítették most talán a legjobban, de mind1 végülis, még lesz vagy 10 patch, mire kijön a játék, úgyhogy ezek miatt nem kell aggódni. :)
Az arcane tower azért sebez olyan 6-8-t asszem, mármint az oda van neki írva, hogy annyit sebez, de az max 1-2 lehet a hősökön kb. asszem. :) Viszont a canon towernek még mindig fortified armorja van, és az ivory towerekkel ilyet művelni még mindig brutális lehet középtájt játékidőben. Mert pl egy nagy bázisostromnál a játékosok nem az éppen épülő tornyokra figyelnek, hanem arra, hogy hamar szétverjék/kiverjék az ellenfelet a városból. Ha meg már megvannak a canon towerek, igen hamar vége van a főépületnek meg még egy néhány másiknak is, mire azt a fortifiedeset szétverik...