-
nem is elfek csinálták, mert nem is erös sztem az elf, mert nem is, hanem az ud ami olyan, hogy erös, na meg az orc is az, hát beszarásde nem...
najo ezt csak ugy irtam, hogy legyen vmi, szal mostantol, ajánlom, hogy velem ATzetek, és akor tök jol figom küldeni a sok ballistat, ami ugye szart sem ér ha nincs lo mellette....
elf meg nem erös, azért se, mert elmondom, hogy tegnap is jácottam, azt nagoyn sok fa kel nekik azt mire nekem van elég wisp fán, ohgy legyen, mert csak 5-t hoz be a geci, (inkább baszna meg a fát, de hozna 10et) és hogy tudjak techelni MG-re mert anélkül semmit sem ér elf mer hunta elmehet picsába, mert azért, meg i az aki em használná élö pajzsnak a 1400hps kis bucit, szal MG mellé kell druid of macko is ami azért jo, mert akkor ö meg tudja healelni, tök frankon, de ha már ugyis van enniy upgradem ilyen beast féleségekre(mg,maci,dryad,lobaszo, sigáynkurva)
akor veszek dryadot is, hogy legyen, mert tudm hogy kell , azt tök jo hogy összegzödik a méregsebzés, meg akor már kell anticaster kis dragon is, ami aztén kurrva sokra ment ezzel az +1es DMG-vel, mert ugye öt arra használtuk ám, hogy támadjon....
inkább emelték volna mana flare sebzést...
szal akor már van ilyen kis dragonunk is, de akor meg kell chimera is, hogy jo legyen nekünk, mert ha már van AOWind, és ugyis teljesen a beastekre upgradelek hunta hallban(lobaszo cigánykurva sárkánygyik)
akkor már ott tartok, hogy ennyi fa nincs az egész gémben, mint amennyit ez a lobaszo elf megkajál, és ha már ilyen full táp unitjaim vannak, akkor nekem nem kell ballista, mikor ott vna chimera....
és akkor nem kell hunta se, meg semmi, és nem kell AOWar se, mer minek ha már iylen jol itt magyarázok
szal az elf nem is tul táp :)
inkább ferro most örüjjé, hogy spell bréker light armort kapott, és alázni fog, mert olyan, ahelyett, hogy itt a szegény elfeket szidnátok akiknek nincs elég fájuk, és kurva sok pénz kel nekik:)
inkább mennétek blizzhez a panaszlevéllel, ohgy a psell bréker tul táp lett!!! mertohgy olyan anti caster mint pics armorja reduced dmg magictöl, és a control magic már healing wardot is megkaparinthatja, meg minden hát ez tényleg kurrvajo...
szal igen
erősiccse csak blizz elfet, vagy olcsobiccsa, mert tegnap is tök jo volt amikor bejött ud lobaszom 10 000 lobaszoval, meg ilyen nagy gecikkel, és akor én a mountain giantomra sporoltam azt meg kellett vonnom a bért a wispektöl, és még lassabban sdzedték az amugy is kevés fát %!$%!