• Lynx_TWL
    szoval a nanananannana az azért jo, mert volt régen BATMAN tvben, és annak volt igy a zenéje, hogy mient a ritmus: nanananananana, és akor igy beéneklik, hogy BATMAN!
    na így aztán már lehet érteni remélem, de akor a legjobb ha tudod ám hogy miről van szó...
    az meg más, hogy direktbe vannak olyan unitok amiknek nem a humorra megy a szöveg :)
    a gyapot meg úgy van, hogy Dav egy nagy nigger, aki anno még nagyfateri, meg annak fateri ágán eredetileg dél amerikában rabszolgáskodott, és szedte a gyapotot, 1000el, mertha nem akor jött a gazda, aki megmutatta milyen erőset tud ütni a korbács ( a gazda az én ősöm volt)
    azt most az a helyzet, hogy Dav idfe menekült, én meg itt vagyok eleve, mert telepatikusmentálisan képzett szupererőmmel előre meg jósoltam, hogy be fognak ide költönzi magyarországra, is, és láss csodát Dav emigrált a balatonra, én meeg itt budapesten rakom a rendet, de még így is szaporodnak, mert egyre tübben vannak az aluljárókban is, meg az osztályban is van egy nagy bantu, őt is Dávidnak híjják, mint davot...
    van itt összefüggés, mint mackósajt, meg tehénmekegés között
    szal Dav az nost lemenkült a balatonra, de elkaptam, és most nekem termlei a gyapotot, amit én jó ráon eladok, és veszek belőle War3at