-
na akkor kis kiesés után de:
ez, hogy LEHETSÉGES lesz a herodat elküldeni creepelni, miközben támadsz, ezt nem azt jelenti, hogy ezt KÖTELEZŐ is lesz csinálni, mert:
ha az ellen heroja nem csinálja ezt, akor szopás...
creepelni nehezebb kis picsa heroval
az elTPzés kifujva, tehát ha ott vannak a 20 heltes unitok és te menekülnél pl hogy elffel be basre, ottvannak kutak egyböl full helt mindenki, vagy humannál van regenerate tekercs meg minden, ez kizárva, és ha igy akarsz hero nélkül menekülni, akkor egyenként szedik le az unitjaidat...
van még sok hátránya is azzal az egy előnnyel szemben, hogy kapsz több xp-t
a harras azt jeletni, hogy zavarni baszogatni vmit vkit
gondoljunk csak bele sztem nem azt jelenti, hogy üdvözlünk, vagy megtapsolunk vkit, sztem inkább zavaró az, ha a parasztjaidat éppen leölik...
ez a harrasment, és rush előnyösítése, meg mi a fasz kurva jó lsz ám, mert most igaz csökkent a gém tartama, de most ezekután még egy buzi archert se vesz embe, mire már nincsenek parasztjaid, és a töködet veri az ellen, baltával nem kézzel..
már most kurva idegesítő az amikro bejön pl a buzi archmage, meg a szarrágó akármi, és nyomja a blizzt, a peonokra, meg a mindenre, és így meg úgy 10 mp alatt kinyirt 5 paraszot, ami sok arany, és ha te még meg is ölöd a heroját, ami max 1es szintü, mert nem 10 heok szoktak befutni prasztot ölni, azok inkább sereggel a seggük mögött jönnek ( de most már az,h ogy 10es szint el is van felejtve akor, mert ha szétrusholtak akor nem elsz a herod 6os se)
aztán még ehhez a hero, és sereg különhöz még hozzá teszem, hogy nagy szopás ám eccer küön a herot, meg külön a sereget irányitnai úgy, hogy nem látod öket egy képernyőn.
én meg 1es gomb nagy hentes hero, aki nagyot hentel tehát ált a herokiller herok, 2es gombon a csapat nagy része, ohne casterz, azokat másik gombra, hogy egyszerübb legyn a mikrozás, 2es csapatba mehet még élre egy ranged hero, vagy egy másik hero kiler, de mellé szigoruan csak olyan unitok amelykenke ugyebár nincs varázslat, vagy autocastosat nyom csak, és akkor nem kel vele baszakdoni pl:shaman, és akor mehet hero mellé, mert shaman már ugyis bassza a BL-t...
3as csapat a casterek csak egy ajtája, 4es mindig siege szinte, ha van másik caster is amihez erősen kell mikrozás, akor azok ide, siege meg 5ösre csuszik
a keycraft csak a lámáknak való, mellesleg én tudom az összes fajhoz, casterhez, vagy herohoz a hotkeyeket amit használok :PPP mert istenláma vagyok, és az meg aki nem tujda az meg überesláma, szal nekem ráadásul kurva nagy kezem van, az ujjaim nekem a elghosszabbak egész osztályba, pedig én vagyok a legkisseb, tehát, simán elérek ilyen bármilyen betűt( ez az istenlámaság alapkövetelménye, ti ne is próbáljátok magatokat ennek tituálni)
a zenét me ki lehet szedni a mpa editorból, azon belül ott sound editor, és megkeresed, aztán meg export music...
most hirtelen más nem jut eszembe, csak az, hogy mi a KANI-nak az address, és akor ezt irjátok le ide nagoyn gyorsan, meg a timezone itt s 1es e vagy vmi, meg miegymás, meg ilyenek, és azt meg még, hogy a KANIsok (tulajok) el mondhatnák honnan szedtek servert, mert kéne nekme mer akor dörömbölne a war3 itthoni serveren mint állat, azt nem lenne problem a LAN.....