szutyok#2648
Ferro: Szerintem akkoris csít, minden csít, amit a játék alapból nem tartalmaz. ha meg mod, az nem jelenti azt, hogy nem csít. Anno d2-vel voltak ilyen viták, hogy most csít-e vagy nem csít-e a mod (merthát azzal is csak megkönnyítette az ember, hogy gyorsabban lépj szintet), aztán végülis ez is, az is. Szóval ez a keycraft sem teljesen csít/hack, de nem is teljesen legális. Amúgy meg olvastam a bnet forumon azt a szöveget, és ott is azt mondták, hogy ők sem tudják, hogy az most tényleg csít, hack-e, vagy nem, ezért egyenlőre meghagyják, aztán majd meglátják, hogy kibannolják-e, vagy sem. Ezt még az 1.05-s patchez mondták. :) Azóta meg nem jött ki új patch, meg nem is bannoltak senkit, vszeg nem is fognak bannolni senkit, de akkorsem TELJESEN legális a cucc, még ha nem is csít/hack.
De ezt mostmár tényleg zárjuk le, hülye vita, nem mi döntjük el, hogy hacknek veszi-e blizz, vagy nem.
Szerintem volt 5 rts a két év alatt, ha nagyon megerőltetném magamat, össze is tudnám őket szedni, de nincs kedvem. :)