szutyok#2642
VÉgülis ami átírja kicsit a játékot, az tényleg nem hack, anno a d2-höz sem volt hack a maphack, igaz? Azt sem tiltotta le a blizz...
Egyáltalán nem kéne tudnia a proginak magának. Hány RTS-t láttál már, amiben te állíthatod be a hotkey-ket?? Sorold fel ide nekem az összeset, légy oly kedves! Ha minimum 5-t tudsz, 2001-2003-ig, akkor elhiszem, hogy kéne tudnia. És lehetőleg ne ismeretlenek által gyárott shareware szintüek legyenek! :)
No mind1, csalás és kész, de engem nem zavar, ha használod, te dolgod.
Dav: Nem biztos, hogy annyira lassan. A gyorsbillentyűk úgy vannak beállítva (alapból), hogy majdnem minden (tört billentyűzeten) bal oldalon helyezkedik el. Csak néhány fejlesztés, meg 1-2 varázslat az, ami nem ott van, de a fejlesztéseket békeidőben, míg vándorol a sereged, tudod csinálni, a varázslatok nagy része meg lehet autocast ugye. :) A gyártásnál meg azért nem vesztesz időt, mert mikor ráklikkelsz a gyártóra, már tudod, mit akarsz venni, és az ujjad már a billentyűn van.
No de mind1, keycraftoljatok csak, ha jól esik. :) Szerintem akkoris csít meg hack.