• szutyok
    hehe

TWL-ekkel már kezdetek kezdete óta vitázgatom. :) Bár miután megszűnt a régi w3-s forum, meg a destes forum "elévül", azóta nem igazán tudtuk folytatni jó kis vitáinkat. Most meg itt a remek alkalom, úgyhogy jó, hogy szóltál. :)

Amúgy Ferro, az, hogy random player vagy, nem jelenti azt, hogy nincs kedvenc fajod. :)

""Nem minden gyógyítás hat a magic immunis lényekre, csak a tranquility és a scrollok, meg a ward. :) A sima pap healing nem hat (dryadra legalábbis nem). "- nem ez kuravra nem igy van de nezd meg blizzard oldalon lusta vagyok mar leirni hogy mi a fizikai, magic, es univerzalis tipusu magiak."

Ezt régen írtad, de azért ez nem volt teljesen odavaló írás. Engem (és nagyjából mindenki) teljesen hidegen hagy, hogy az most milyen típusu mágia, természeti(fizikai), mágikus, vagy mifene. A lényeg az, hogy amiket leírtam, azok úgy vannak. De ez meg kibszott baromság már megint, mert ugye vannak a természeti(fizikai) mágiák, amik a magic immune unitokra is hatnak. Namármost, ha azok hatnak, akkor a cyclone mifrancért nem hat dryadra, vagy akármelyik magiá immunis lényre?? Vagy ott van az impale is, az is mágia, de fizikai, annyiban mágia, hogy mágikusan növeli a saját erejét, ezáltal nagyobbat sebez az adottlényen, akkorát, hogy az repül egyet, és a mágia immunisokra az sem hat... Ellenben az aurák hatnak, pedig azok aztán mágikusak a javából...Szóval ezek a típusuk nagoyn hülyeségek, felejts el velük számolgatni. Vannak, amik hatnak, vannak, amik nem hatnak, kész. Bár mágia immunisokra csak a gyógyító spellek vannak hatással, a többi semmi nem müx rajtuk. (Ez itt most egy szerepjátékos gondolatmenet volt, viszont a w3-ban rengeteg RPG-s elem van, még ha nem is tűnik fel nem RPG-játékosoknak, akkoris. Pl a sötét-elfek, sok képességük, környezet, varázstárgyak, italok, nevek, szörnyek, rengeteg olyan van, ami megtalálható egy rpg-ben, sőt, még azt is meg merem kockáztatni, hogy blizzardék a DnD vmelyik világát vették alapul a játék megalkotásához.)