• szutyok
    Hát, most olvastam itt az új béta peccs változásokat, hogy ez a blizzard mekkora egy köcsög. Olyan változásokat csinált, csak úgy lestem. Ez egészet, minden népet úgy és ott gyengítettek, ahol tudtak. A mana flare pl már csak egyszerre 1 emberkét tud sebezni, a boltok árát csillagos égbe emelték (átlag 130arany), kiszedték a maphack potiont, ethreal unit már nem tud varázsolni (ez viszont nagyon helyes!!). És ahogy mondták, hogy ud-t gyengítették, hát akkor az ember meg ork mit szóljon? Még az elfet is jobban lehúzták, mint az ud-t. Azért sírnak, mert gyengébb lett a CL ultimája (amit nem is baj, anno starfall is erősre sikeredett, gyengítették...), meg hogy a black sphynx HP-ja már csak 800, nem 100, és 25 arannyal drágább... oda ne rohanjak meg vissza 3*. Ráadásul már a blink is halad a használhatatlan felé, már a hálóból, gyökérből sem tud kiteleportálni (pedig a teleport állíólag már mindenből kisegít, ezt nem tudom, miért kellett...). Nade nem szaporítom tovább a szót, akit érdekelnek a változások, akkor látogasson el a tft.replayers.com oldalra, ahol hamar ráakad.