• szutyok
    Ferro: az elf azért nem tud olyan gyorsan techelni, mint a többi, mert neked 13-14 wispet kell egyártanod (összesen, már 5 megvan alapból :)), a többienk elég 11, ud-nak meg 5...

Magic damage tényleg van, nem figyeltem eléggé. :)

Fun of knives rush aztán tényleg nagyon hatásos, főleg mana potion nélkül, mert az max 180-t sebez neked 1. szintü wardennel (és rush nem 3-4-s hősökkel szokás).

A goblin merchantben lehet kapni dust of appearancet (asszem így kell írni :)), ami felderít, úgyhogy a human sem marad anékül, ha meg annyira problémázik, akkor vesz egy coptert, és máris lát midnent...

Láttam a spellt, használtam is már, tudom, milyen, de nem annyit sebez, amennyi manát az használ, hanem annak van egy megadott értéke. :)

Na, csak 7 mp a sérthetetlenség, hú, most akkro nagy gáz van, szegény ork nem tud nyerni... Ne mond nekem, hogy egy jól összetákolt csapatnak nem elég 5 mp, hogy legyengítsen annyira, hogy ne tudják a hösödet megölni...

Amúgy inni már régen sem lehetett starfall vagy tranquility közben (1.05-l pl).

Amúgy tudom, hogy tudok írni olyan dolgokat, hogy tyű...