• Lynx_TWL
    hát elfről így:
    warden nagoyn üt... DE kurva isten bassza szájba a hülye bugot amikor elteleportolok, és visszarak a tömegbe az elnhez ahelyett,h ogy nem menne.....
    már 3szor találkoztam ilyennel, azt néztem hogy ott áll warden tömegben amikor már 2 képernyövel alrébb kéne pihiznie....
    aztán ami még nagyon geciség hogy ott az a hüyle CL és az impale-vel messzire is elér, ugy néz ki mintha levegőbe csapna cska, és mégis eltalál és feldob... ezzel vigyázzatok mert geciség :)
    a faity dragon a legjobb anti caster és még a black sphinx sem tudja sebezni :PPPmert immune magic és sphinx caster azt magic dmg :PPP
    piercinges unit kell elene asszem bár nemtom milyen armorja van hietelen...
    de azt elárulom, hogy a ha castereztek és nincs bármiféle légvédelmi unit sok vagy akármi akor saját magukat nyirják ki a casterek...és amikor EQt nyomott far seer bázisomra felé álltam dragonnal akor szépen nézett fs mert hogy kinyirta magát :)
    szal dragonnal kurva gyenge csak castereket szorítja meg
    az MG miatt meg nem tom mér parázik mindenki taunt végre jó cucc, merthogy nem az ijászok halnak be ha püffölik öket, mert mg segit...
    és ez a nagy parázás, hogy nem heavy armoros..
    light armorja van jösz ghoullal vagy footmannel azt neki annyi.
    hát elfnek érdemes használni nagyon a moon kirástályt vagy mi 50gold csak és este lesz azonnal ha nyomod, nagoyn jó menekülési eszköz elfnek, csak egy kis shadow melt azt ha nincs elennek izéje akkor nincs neki és menekültél meg.
    na szóval így van ez, és király ez de a lobaszo DENEVÉR az ami miatt lehet majd sipákolni