• Lynx_TWL
    hát a kieg arról szól, hogy van a gonosz légiós démon akit kinyirtunk (archimondenak hijják)
    de a gonosz szolgái az undeadek (magyar fordítás: az élőhalott ostor), azok gonoszak és még van egy death knightjuk is aki szintén gonsoz de elötte nem volt az mert akkor még szőke szépgyerek volt..
    szal őt arthasnak hívják, de ott van a másik rosszfiú aki nem volt az csak elötte 10 000 éveel gonoszkodott úgyhogy a bátyó bezárta de kiengedték hogy segítsen csakhogy ő véletlenül eltörte gul'dan koponyáját és akor átváltozott nagy démon gyerekké és írtott jól, de a bátyjánk ez nem teccet, mert rájött hogy az öcsi az sztájlis akar leni, és még bevágodna, azt ő lenne a nők bálványa, ezért gyorsan elküldte messze földekre,( gyengébbek kedvéért száműzte)
    aki most ha jól tudom arthassal együtt de nem kézenfogva, hanem egymásról nem tudva elindulnak hogy megtalálják a FROZEN THRONET, ahol a lícs király gyerek gonosz terveket sző vagy mi, és a trón az nagyon jó, mert ha megtalálják akor biztosan jó lesz nekik, nem tudni miért, de valszeg nagyon póveresek lesznek....
    és akkor vanak ugyebár az orkok akik megtelepedtek a barrensen, meg az elfek akik a Bátyóval meg a nejével fákat ültetnek amit a gonoszok kiszedtek mert kellett a rőzse....
    meg a humanok a a Jainával is ott vannak valahol a szigeten kalimdorban, hogy csináljanak oda egy új királyságot...
    azt akor vannak az új fajok meg ismeretlen cuccok, meg aki jáccotta demót rájön hogy mi is történt thrallal utja közben, meg hogy hogy kerültek hozzájuk kék trollok, és ott út közben még balhé is akdat a NAGA faj királynőjével vagy kivel aki azt mondta hogy még nincs vége a balhénak, majd ő elmeséli hogy is van az esti mese tovább, és akor valszeg ő lesz az új NAGA faj egyik tagja...
    röviden ennyit sztem tömören és okosan elmondtam hogy mire kell számitani :P