hat te nagyon kesz vagy:) en mar reg megbeszeltem ezt a temat sokkal illeteksebb emberekkel. (zarojelben az sc-sek azert mentek visza mert mind1ik jott wc3azni, sokat elgyepaltam, es nyilvan nem fognak jatszani wc3,at nem fognak ujat tanulni...) hat ha csak a geppel talalkozol akkor az szerencse. altalaban az elso percekben mar figyelni kell a hosre. a taktikait azert mondtam mert ugye sc-ben nics hos nincs allando lendulet a jatekban ezert kell taktikazni. azt ne mondd hogy nem. amugy is sc-ben nics rakenyszeritve hogy kijojjon a bazisarol. 4v4 ben tlathatatlan, de ez a grafika miatt van. sc-ben is atlathatatlan volt sok utkozet.
amugy legvicesebb tényléeg az hogy a élegnagyobb sc progamerek jho resze attert a wc3-omra lehet megse olyan szar? amugy nem szidlak en mert nekem is akarki akarja bemagyarazni hogy az utjobb mint a q3 nem fog menni, mert megrogzotten allitom, azt kezdtem el elobb onnan vannak haverjaim, gondolom ideges a kornyezet, es sok sc-s estet eltel at. en meg sok wc3-as igazi jo haverokkal. mindenki innen, nem varjuk ek hogy megszeresd de ne elbol mondd hogy szar.