6256
  • magus
    nem a tower rusht szopom be, hanem azt hogy amikor megvertem, megoltem a hoset, nincs egysege, akkor tul konnyu talpra allni ha van 4 tornyod. mig azt gyakjak elkeszul hos, ha jol epited nem fernek az altarhoz. es sz sztem, eleg szar
  • gothic1
    Ezért van nálunk két gép! :)
  • gothic1
    Jaaaaa!!!

A BG-nek és a IWD-nek a feleségem a fanja!:)
    A BG2-t megkapta eredetiben kieggel együtt. Hát igen rájuk is érdemes költeni. Mármint ezekre játékokra, bár ha feleségemre költök az is meghálálja magát! :)))
  • gothic1
    Mondjuk én FPS-t nem vennék (az ID kapcsán), mert végigjátszom aztán kész, elő sem veszem többet. Multiban pedig az FPS-ek "untatnak", mert intellektuálisan nem jelentek kihívást. (Kissé sznobul hangzott,de így van). Ráadásul az aggresszivitásuk egy idő után eléggé leterhelő. Pl. az unreal 2-t 15 perc után már abba is hagyom. Lehet, hogy így ki fog tartani egy hónapig is amíg végigviszem! :)

A warcraft3-mal már hónapok óta játszok, de még mindig van csiszolnivaló a stílusomon! Így meg van a motiváció, hogy továbbra is játszak vele!
    (Napi egy-két óra átlagban meg van, kivéve a fáradt esti órákat a hétköznapokon, akkor inkább a tv előtt elalszok :) )

Egyébként a BioWare melyik cég? :)
    Na most kiderült, hogy egy szemellenzős blizzardos vagyok! :) Bár a nicknevem alapján látható, hogy a Piranha Bytes (Gothic) is szimpatikus! :)
  • gothic1
    A Blizzard az egyetlen a cég aminek a játékaira érdemes költeni, mert egészen biztos, hogy kitűnőek és nem csak 20-30 óra játékidőt jelent!

Én a diablo2-t és a warcraft3-t megvettem újonnan, amikor kijöttek kb 12eFt-ért. A starcraft is meg van eredetiben de ezt már a dobozos sc+bw packban vettem, eredeti blizzardos kiadásban.

A Blizzard a legnagyszerűbb cég, bár kissé haragszok rájuk, hogy ők is elmozdultak a X-box irányba. A csóri magyarembernek még luxus egy konzolt is venni a pc mellé. Pedig milyen istenjáték lesz a Starcraft FPS!

• gothic1
    Ja és a srácok 23-as szintűek, ez néhány száz warcraft 3 meccset jelent. Elég masszivan warcraftoznak ? :)
  • gothic1
    Magus!

A towerrusht tök pitáner kivédeni! Csak egy alkalommal tudják az embert beszívatni vele!
    Gyorsan csinálsz egy hőst és azonnal elmész az ellenfél bázisára (közben csinálj néhány a unitot a tornyoktól távol). A hőssel lenyakalod minden (fa)munkását és a főépületét, utánna leápolod a tornyokat.
  • gothic1
    Nézd csak meg ezt az oldalt itt egy Gosu Team replayt tölthetsz le (regisztráció után)! :)))

http://www.warcraftreplays.com/forums/showthread.php?threadid=4319
  • Braveheart
    Miért mi az a nagy dolog benne?
  • magus
    NA EZAAAAZ ÁÁÁÁ hogy amikor átjöttem kanirol megrekedtem 8as szinten ahol pont ilyenek vannak.

nincs nekem idom ilyenekkel jatszani tul hosszu. meghat nem ismerek bnetens sok magyart tul jol.
  • magus
    a tower rushon kivul( legendset mar nem is emlitem, soxor rak be a gep oda) beraksz 4 tornyot elejen nem johet be, es hiaba a katapult m,ig elkeszioti aza latt siman talpra lehet allni, egyszeruen a tamadas lenduletet veszi el.

persze meg lehet oldani de akkor is. idegesito a sok alma
  • magus
    nem mindenki, közel sem, ha a sok lama azzal ver meg hogy csinalt par ortornyot es jol epitkezik, az faj. es ne mondd hogy nem lehet megcsinalni a wc3-ban. amugy ha csa vedekezesbol allna nem jatszottam volna egesz nyaron
  • magus
    bár én már nem játszom, mert a maphack es az hpogy mindenki csak vedekezik elette a kedvem:)

meghat katnisok se nyomjak mar
  • magus
    1. mindenki megvette az eredetit, ez nem ugy megy mint az sc-ben.
    2. mondtam, nagyon strategia(beepites,cliff,drop) ra ott az sc
  • magus
    hat te nagyon kesz vagy:) en mar reg megbeszeltem ezt a temat sokkal illeteksebb emberekkel. (zarojelben az sc-sek azert mentek visza mert mind1ik jott wc3azni, sokat elgyepaltam, es nyilvan nem fognak jatszani wc3,at nem fognak ujat tanulni...) hat ha csak a geppel talalkozol akkor az szerencse. altalaban az elso percekben mar figyelni kell a hosre. a taktikait azert mondtam mert ugye sc-ben nics hos nincs allando lendulet a jatekban ezert kell taktikazni. azt ne mondd hogy nem. amugy is sc-ben nics rakenyszeritve hogy kijojjon a bazisarol. 4v4 ben tlathatatlan, de ez a grafika miatt van. sc-ben is atlathatatlan volt sok utkozet.

amugy legvicesebb tényléeg az hogy a élegnagyobb sc progamerek jho resze attert a wc3-omra lehet megse olyan szar? amugy nem szidlak en mert nekem is akarki akarja bemagyarazni hogy az utjobb mint a q3 nem fog menni, mert megrogzotten allitom, azt kezdtem el elobb onnan vannak haverjaim, gondolom ideges a kornyezet, es sok sc-s estet eltel at. en meg sok wc3-as igazi jo haverokkal. mindenki innen, nem varjuk ek hogy megszeresd de ne elbol mondd hogy szar.
  • Ssanya
    Gothic!

Az Ace 5.01 tényleg fenn van. Akkor előveszek egy régebbit, és kipróbálom. Remélem van valami normális uninstall ebben a codec-csomagban.

Köszönöm a tippet.

Üdv: Sanya
  • gothic1
    Ssanya!

Egy dolog kavarhat még be nálad. Tegnap este jutott eszembe! :)
    Nincs feltelepítve a gépedre az Ace MegaCodecPack 5.0? No én ezt is leszedtem a gépről és felraktam a 4.31-t. Most visszagondolva lehet hogy ez kavart be... Na mindegy, több ötletem már nem lesz! :)

• gothic1
    ZZZZ!

Szerintem meg kurvára unalmas a starcraftban hogy csinálni kell 30 scv-t, hogy gyűjtsék az ásványt. Ott nyomul a sok barom alig férnek egymás mellett, ezt nagyon elcseszték. A warcraft3-ban legalább be van állítva hogy ha egy-egy bányája van minden játékosnak, akkor azonos mértékben jutnak aranyhoz így azonosak a feltételek, ezzel növelve a microzás szerepét.

Gyenge játékmenet???? Annyira gyenge a játékmenet, amennyire a starcrafté az, tehát semennyire.

Azt hiszem te montad, hogy hiányzik a warcraft3-ból a droppolás (a C&C Generals topikba), mert hogy ez milyen jó stratégia a starcraftban. Hát elárulom neked, hogy elmész "hentelni" egy bolthoz, megölöd a creepek és vehetsz aranyért egy goblin zeppelin nevezetű unitot és mehetsz droppolni, vagy "henteléssel" felfejleszted a humán varázsló hősödet 6-os szintre és zeppelin nélkül odateleportálstz ahova akarsz.

Azt mondtad, hogy hiányolod a cloackot a warcraft 3-ban. Elárulom neked minden fajnál van lehetőség a scoutra, igaz eltüntetni egységet csak a human és a undeadnel lehet - vagy tekerccsel- huntress (elf): Sentinel (bagoly) cast, witch doctor (orc): Sentry Ward cast, Shades (undead) és sorceress (human) alkalmasak a scoutingra.

- Apróbb finomságai ennek az csodálatos játéknak...

Rengeteg stratégia kialakítására van lehetőség, csak ismerni és jól használni kell az egységeket.

Gyenge a játékmenet? Szerintem Te játszol gyengén..

• magus
    a 21-es...

még mindig nem fogom fel...
  • magus
    ZZZZZ:
    1. aki 5evig sc-zik nem fog war3 azni. nem is varja el senki tole. egy quakes sem fog ut-zni.
    2. hidd el van olyan jo a war3 mint az sc, csak masban. sc inkabb taktikai volt es banyaszos ez meg inkabb fejlodos. de ne hasonlitsd mar ossze. amugy is mar reg leragott csont
  • Ssanya
    Megpróbálom, de azt hiszem, nem ér annyit a game, hogy ezek kikapcsolásával lelassítsam a rendszert. Alaplapra csak egyetlen dolog van integrálva: a raid vezérlő. Semmi más, direkt azért vettem kx7-333R-es alaplapot. Mondjuk lpt tiltható, mert nincs rajta semmi, soros port tiltható, ezeket tudom nélkülözni.

A többiek reagálásaira:

Mint azt valaki megjegyezte, írjak a blizzard-nak: hát a biztonsági másolatommal felvértezve ezt a szolgáltatást most nem venném igénybe.:)

A hardverhibát erősen kizárnám, semmi egyéb gond nincs a géppel. Ráadásul unokatestvéremnél, akinél a platform és op. rendszer kivételével minden valamelyest eltér, szintén nem megy a progi. Neki eddig duron volt, soltek lapban, sb live hangkártyával, nekem AMD XP proci, kx7-333R-es abit lap, Audigy hangkártya. De ugyanezen a hangkártyán még valamikor tavaly, proci csere előtt egy p-III-mal játszottam a gamét. Egy haverom audigy-vel, az én cd-mmel, de p-IV-en játszott vele. Memória nincs túlhúzva, 333-as memória, 2x166-on ketyeg benne.

Mindenesetre köszönöm a tippeket, azért a memória cache-elések letiltását kipróbálom, hogy legalább tényleg megoldanák-e a dolgot, de ha csak annak kárára megy, akkor lehet, hogy kihagyom a játékot.

• gothic1
    Az előző ZZZZ-nek szólt!
  • gothic1
    "Mikor megjött az Sc-s társadalom robogott át w3azni,pár nap múlva jöttek vissza keserü szájízzel "ezt jól elqrták"mondta mindenki...."

Hagyd mér ezt a faszságot, olyan mintha azt kérdeznék egy anyától, hogy melyik gyerekét szereti jobban. Szerintem piszok jó a starcraft is és a warcraft3 is. Neked azért tetszik jobban a starcraft, mert azzal sok több időt töltöttél és nem volt kedved az warcraft3 újításáira áttérni. Ha jobban belemélyedtél volna és látnád hogy játszanak azok akik igazán tudnak, észrevennéd, hogy milyen nagyszerű játék ez is.

"De a w3 ban botrányosan gyenge a baltával faragott unitok béna mozgatása...Na,sux lett kár érte...."

A warcraft3 éppen azért tetszik jobban, mint a starcraft, mert itt a micron sokkal több múlik!
    A starcraftban sokkal nagyobb szerepe van annak, hogy ki bányászik többet! Ráadásul a Starcraft 200-as egységlimitje is túl magas. A warcraft 3 90-nye sokkal élvezhetőbb és átláthatóbb.

Hangsúlyozom mind a kettőt lehet szeretni, úgy ahogy van!
  • gothic1
    Nálam is jelentkezett a Ssanya problémája és nem volt hardvergond! Amiket leírtam azokon variáltam és a probléma megszünt.
  • gothic1
    A portok és integrált cuccok kiiktatása viszont gyorsít, nem?
  • gothic1
    Az előző üzenet Ssanyának szólt nem magamnak! :)
  • gothic1
    tudod mi lehet még!

Én is sokat kinlódtam ezzel a problémával és már nem vagyok biztos benne, hogy mivel sikerült kiküszöbölni.

Próbáld ki még azt, hogy a bios-ban a következő beállítások DISABLE-re teszed (bár ez nem biztos hogy előnyös, inkább az alábbiakat próbáld):

system bios cachable
    video bios cachable

vagy a bios-ban minden portot és integrált dolgot leveszel.
    Pl.: LTP (ha nincs rajta nyomtató) soros portok (ha csak PS2-t használsz),
    integrált hangkártya, integrált videokártya, integrált hálókártya, stb.
    Ezzel IRQ-t szabadíthatsz fel.
    Hátha a warcraft 3 olyan memóriacímzést használ ami ütközik valamivel.

• gothic1
    "VIA driver csomag" pont erre gondoltam. :) Csak nem jutott eszeme a neve.- mindig inteles gépem volt-

Esetleg állíts minden defaultra a videokártya beállításánál: ne legyen élsimítás és textúraélesség-növelés, állítsd közepes teljesítményre stb.

Próbáld ki a kártya eredeti driverét.

Ezek csak tippek nem biztos, hogy használ, de egy próbát megér.

• Ssanya
    AMD-nél nem tudok ilyet, egyetlen, amire gondolnék, az a VIA driver csomag, viszont enélkül sem ment, és telepítés után sem. Mindenesetre köszi a tippet.
  • gothic1
    Nekem intel celeron procis gépem van. Akkor csinálta ezt a Warcraft3, amikor feltettem az intel application accelerator progit. Ha nem volt fenn akkor nem volt gond a Warcrafttal.
    Nem tettél fel valami hasonló amd-s progit?
  • Ssanya
    Sziasztok!

Játssza valaki a warcraft III-at amd xp-s procijú géppel, biztonsági másolatról?
    Nekem nem akar menni, mindig ugyanarra a hibára hivatkozva kilép (memory read egy xxxxxx címről).
    Találkozott már valaki ezzel a hibával és esetleg tudja a megoldást? A warIII demo-t kipróbáltam, az még csont nélkül megy. 1.03-ig minden patch-et végigpróbáltam (crack-kel), de egyikkel sem működött. Az 1.03-nál egyszer bejött a menű, de elindítani a játékot már nem sikerült, többet pedig már a menűig sem értem el.

GF4-es videókártyával próbálnám, win xp alatt, 41.09 és 40.72 detonátorokat próbáltam ki.

Ha valaki tudna tanácsot adni, annak előre is köszi.

• gothic1
    "Magyarok vagyunk nem?"

Most a Király Lindától idéztél? :)
  • LacX
    unreal tournamentet sokan egykalap ala veszik a quakeval, szal megjegyzem nekem ut magyarositva van és ISTENI ..
    Magyarok vagyunk nem? slap minek a sok kufodi nyelvet olvasgatni ha van magyar is?
    ha nincs akko muszaj :))
  • magus
    minek magyarositas a warcafthoz? kb annyi az ertelme mint a quakehez
  • gothic1
    Hát igen ez az érem másik oldala.
  • magus
    miben mas az 1.05?
  • gothic1
    Arra is "jó" még az 1.05-ös patch, hogy ne tudd megnézni a 1.04-es replayeidet!
  • gothic1
    Amúgy elég bunkó a gép, mert az AI-ja úgy van megírva, hogy tisztában van a játék közben az erőviszonyokkal. Ha túlerőben van veled szemben akkor támad, ha nincs akkor inkább creepezik.
  • gothic1
    Letöltöd a legális patchet, amely a játék verziószámát is frissíti: 1.04, bár most már 1.05 járja.
    Elmész a www.kani.hu-ra vagy az imént említett gamecopyworld-re és letöltöd a crackelt 1.04-es verziójú war3.exe-t. A cd-n az 1.01-es crackelt exe van a crackkönyvtárban azért nem működik patchelés után a játék. Azért kell az új crack exe, mert a patch a gyári 1.04-es war3.exe fált tette fel, ami nem "látja" a másolt cd-t.

• magus
    áááá te most mirol beszelsz?:) felrakod a razorosat, a pathcet es megy. ha kanin akarsz nyomulni akkor kell csak a crack. bneten sosem fogsz tudni razoros verzioval. mi a kerdes?

amugy crackeket a gamecopyworld.com on talasu.