• Ssanya
    Megpróbálom, de azt hiszem, nem ér annyit a game, hogy ezek kikapcsolásával lelassítsam a rendszert. Alaplapra csak egyetlen dolog van integrálva: a raid vezérlő. Semmi más, direkt azért vettem kx7-333R-es alaplapot. Mondjuk lpt tiltható, mert nincs rajta semmi, soros port tiltható, ezeket tudom nélkülözni.

A többiek reagálásaira:

Mint azt valaki megjegyezte, írjak a blizzard-nak: hát a biztonsági másolatommal felvértezve ezt a szolgáltatást most nem venném igénybe.:)

A hardverhibát erősen kizárnám, semmi egyéb gond nincs a géppel. Ráadásul unokatestvéremnél, akinél a platform és op. rendszer kivételével minden valamelyest eltér, szintén nem megy a progi. Neki eddig duron volt, soltek lapban, sb live hangkártyával, nekem AMD XP proci, kx7-333R-es abit lap, Audigy hangkártya. De ugyanezen a hangkártyán még valamikor tavaly, proci csere előtt egy p-III-mal játszottam a gamét. Egy haverom audigy-vel, az én cd-mmel, de p-IV-en játszott vele. Memória nincs túlhúzva, 333-as memória, 2x166-on ketyeg benne.

Mindenesetre köszönöm a tippeket, azért a memória cache-elések letiltását kipróbálom, hogy legalább tényleg megoldanák-e a dolgot, de ha csak annak kárára megy, akkor lehet, hogy kihagyom a játékot.

Üdv: Sanya