• gothic1
    Sziasztok!

Amit az oldalamon is leírtam itt is propagálom:

Hamarosan beindítom a Warcraft3 Replay Center oldalamat, ahová replayeket várok. Ha van olyan replayed, amin megverted a számítógépet vagy valamelyik játékost, küldd el a [email protected] címre, amit majd feltöltök és bárki által elérhetővé teszek. Tedd magad híressé diadalmas győzelmeddel, pl. 3 orc ellenfelet legyőztél egy undead-del a Lost Temple pályán! Természetesen a számítógép elleni meccsek közül csak a "custom game"-ben kreált összecsapások számítanak és azok amelyekben győztél.
    Hogy mi értelme van replayeket nézegetni? Ilyet csak egy laikus kérdezhet. Menj fel a Battlenetre Starcraftozni vagy Warcraftozni, meglátod, hogy mennyire nem tudsz játszani, ha nem gyakorolsz eleget. A letöltött replayekből ellesett dolgok az "edzésterv" részei lehetnek, vagy motiválhat az, hogy Te is felkerülj a Replayek Toplistájára. Jó játékot és jó replayeket kívánok! Ja és vegyétek meg eredetiben a Warcraft3-t, ahogy én is teszem majd, ez a program megérdemli...
    (Lehet, hogy van aki nem tudja mi az a "replay"? Néhány szóban elmondom: rögzíteni lehet a warcraftban a meccseket amiket játszol, akkor teheted ezt meg, amikor a véget ér a küzdelem és megjelenik a statisztika, hogy ki mennyit bányászott, rombolt, fejlesztett stb. Ez alatt lesz majd egy lehetőség arra hogy megörökítsd a győzelmedet vagy akár a vereségedet is. Hmmm. Szerintem tanulságos, mivel itt, a saját ténykedéseden kívűl, azt is megnézheted, hogy mit csinált az ellenfél.)

Még az oldal szerkesztés alatt, de hamarosan kész.
    A warezoldalam: Gothic oldala