6256
-
bolus #1534 Hi!
Az undead-okkal játszom, de a második pályán (digging up the dead) elakadtam. Le kell gyilkolni 3 paladint, és utána: "recover the urn". Mi ez az urn, és hogy kell lefedni? Előre is köszi. -
#1533 bocs! www.huncraft.hu -
#1532 Egyébként a HunCraftosok készítik a W3 magyarítást, szinkronnal együtt.
www.huncraft.net
(még nincs kész!) -
#1530 NEm Te vagy Az Bravet?:)
-
#1527 mi anno scben azzal szorakoztunk 8 gép ellen meddig birod. kettot kirusholtunk es bevedekeztunk
es eleg sokaig birtuk -
#1524 Én is úgy gondolom, hogy a multi az igazi, de szerintem elég nagy kihívást jelenthet a gép ellen játszani, mivel néha irreálisan nehéz megverni és ha sikerül és ezt megörökíted az érdekes lehet. Szerintem sokan megnéznék azt, hogy hogyan csináltad. pl. Állíts be két orcot és ess nekik undeaddel a lost templen. Megtudod csinálni? Szerintem nem! :) A másik csináld meg 10 perc alatt egy 1vs1 meccset a gép ellen. Szerintem ez is jó lehet.
Én ezeket a gyakorlásnak szánom és szerintem arra elég jó.
Egyébként nyugodtan küldjél jó sok replayt, majd kiválogatok belőle egy párat. Csak arra kérlek, hogy ftp-sen tedd fel. Az warcraf3 oldalamon ott az info-ban a cím.
Warcraft3 Replay Center
Feltettem ide az 1.01-es patchet és a cracket is hozzá.
-
troc #1521 direktben üssed szét a házakat meg a belőlük kijövőket, mindent. (press "a") -
troc #1516 hali!
a kani.hu-ról nem lehet letölteni a Kani loader 1.01b.zip -et. ha valaki megdobna vele fel tudnék lépni és akkor jól elpicsázhatna pár játékban :)
-
#1515 nem tud vki warcraft3 font keszletet adni? -
#1513 hat en elkuldhetek jopar repet de mar asse om melyik melyik. de mindd multis...szetvalogatod?:)
amugy singleben csak azert jatszik az ember hogy kiprobaljon vmit. a komolyabb meccsek muliban vannak... -
#1512 Hát a ember ember ellen replayoknál úgy van mint a rts.hu-n. Csak gondoltam azokra akik a gép ellen gyakorlnak jó motivációs tényező lehet ha valami rekordot lehet felállítani és annak megdöntése a cél. pl. undeaddel játszik az orcok ellen és 10 perc 5 másodperc alatt győz, majd valaki ezt megcsinálja 9 perc alatt akkor az elé kerül a toplistán. (Ezzel lehetne gyakorolni a koncentrációt és a gyorsaságot.) Bá lehet, hogy sokkal népszerűbbek a multiplayeres meccsek. és nem lesz elég számítógép elleni replay ami indokolná a fajok szerinti csoportosítást. Na majd az idő eldönti, addig marad így.
ÉS küldjétek a replayokat!
Eddig nem nagy az aktivitás!
http://warcraft3.uw.hu
-
Orgi #1509 Sziasztok,
feltöltöttem az sg ftp-jére a tört 1.01es patchet, ott a loader is hozzá. Ha vkinek nincs+ esetleg és hiányolná. Ezzel elvileg kéne mennie Barnusnak, de nem teszi:( de mivel az ftp se megy gondolom ki van kapcsolva a gépe. -
Bilux #1508 Win reinstall volt heelp olyan mentés kéne amikor a "varázslókkal" vagyok első pálya! Nem akarom újra végig vinni az emberekkel! Vagy pálya átlépő kod? -
Gofry #1507 Nyugi, most már megjelent otthon is (bár én még máshol vettem), szóval talán egyre kevésbé jelent majd problémát a kérdés..:) -
mtubi #1504 nekem nem megy a multija,pedig ejjel meg jo volt,megcsinaltam a verziot 1.01-re es nem megy a Battle-net...Barnus,vagy mittomen...
Nektek jo a multi?
Csatlakozaskor kiirja,hogy rossz verzioszam van,legalabbis ilyesmit.
Reggel meg jo volt....
Nalatok megy? -
#1501 gothic. sztem ne igy csinald hogy faj vs faj. inkabb ugy mint rts.hun. -
#1500 Ja és még annyit az 1.01-es verziójú replayokat küldjetek!
-
#1499 Látom mennek a netpartik!
Küldjétek a replayokat. Hadd lássa mindenki, hogy ki hogyan játszik.
hogy hová?
warcraft3.uw.hu oldalon nézd meg!
(Kicsit propagálom az oldalt, mert még nem igazán indult be a replay dömping)
-
Orgi #1498 Igen, ez így korrekt, de csak én ismerek 5 embert, aki warcraftozott barnuson és
1. nem IRCzik
2. csak simán elindítja a gémet és nyom egy battle.netet. És azt meglepetés érte, mikor azzal fogadta, hogy nem megy...
3. a Razor-féléhez nem volt törés, még utolsó nap hajnalban jártam fenn...(az 1.01hez)
Én arra gondoltam, hogy oda az infóablakba beírhatta volna.
De végül is asszem mindenki csak hálás lehet Barnusnak, nem piszkálni akarom. Szép dolog, amit csinál és akkor jövő héttől remélhetőleg megint fog. -
DuriBumi #1492 Mi a különbség a Kani és a Kali között ? -
Orgi #1482 Azé barnus szólhatott volna előtte,
1. felteszi a patchet
2. elmegy nyaralni (legalábbis nagyon remélem, hogy vmi ilyesmi áll a háttérben:) )
Van tört deviance-féle 1.01es patch, azzal vajon menne barnus? -
Mihail #1481 Most akkor tényleg megszűnt a barnus? Honnan lehet a clone cd-s verziót letölteni? Megpróbálom ezt a kanis dolgot... Most installálhatom újra...
Aki tud oldalt ahonnan lehet pályákat letölteni lécci szóljon! -
Mihail #1477 Most akkor hogyan lehet bejutni a barnusra???? -
Al-Ashrad #1472 Valakinek egyáltalán sikerült ez a Kani-s dolog??? mert nekem sehogyse megy... -
#1471 orc oknal vannak trollok. -
#1470 Még egy pici kérdés:
3, undead, night elf, de trollok nem?
Köszönöm!!! -
#1469 Egy eredeti, dobozos WarCraft III (!!!) -
#1468 Köszönöm!!!
(Bocs a tudatlanságomért...) -
#1464 Lenne 3 egyszerű, de számomra megválaszolhatatlan kérdésem!
1, Mi a neve a Warcraft sorozat jól ismert világának?
2, Melyik kitermelhető nyersanyag volt újdonság Warcraft II-ben az első részhez képest?
3, Milyen új játszható fajok vannak a Warcraft III-ban?
Segít valaki? -
Al-Ashrad #1462 Na ja...de ez is jobb mint a semmi,nem? :) -
Al-Ashrad #1460 Eh eszembe jutott még 1 kérdés... a KALI nevű progit senki sem használja? azzal is lehet multizni,igaz kicsit bonyolult,de lehet...Szal ha valaki akar azon lehet gamelni. -
Al-Ashrad #1459 Hello!
Agy és hogy tom visszaállítani az FSB-t? mondjuk már végig nyomtam már nem annyira fontos de azért hátha lesz valami multi megoldás akkor jol jönne ha nem fagyna le folyton... :) -
Orgi #1452 Engem az idegesít, hogy barnus ftp-jéről le lehetett tölteni a clonecds verziót, már szóltam is havernak, de azóta nem megy...
Coine: emléxel még?:) Játszunk majd még, amint fel tudok menni:)) Különben nekem normálon se ment az uccsó pálya:((( -
Al-Ashrad #1441 Hello!
innen nem lehet letölteni a file-t amit mondd hogy töltsünk le...szal suux... -
#1440 "Jó a warcraft 3, úgyértem érdemes letölteni?"
Kibaszott jó! Bár nekem a muulti része nagy csalódás volt abban még mindig a starcraft a király de egyjátékosban a WC3 is az! -
#1439 Itt le van írva hogy hogy lehet a Kali serveren játszani. -
#1437 Sziasztok!
Amit az oldalamon is leírtam itt is propagálom:
Hamarosan beindítom a Warcraft3 Replay Center oldalamat, ahová replayeket várok. Ha van olyan replayed, amin megverted a számítógépet vagy valamelyik játékost, küldd el a [email protected] címre, amit majd feltöltök és bárki által elérhetővé teszek. Tedd magad híressé diadalmas győzelmeddel, pl. 3 orc ellenfelet legyőztél egy undead-del a Lost Temple pályán! Természetesen a számítógép elleni meccsek közül csak a "custom game"-ben kreált összecsapások számítanak és azok amelyekben győztél.
Hogy mi értelme van replayeket nézegetni? Ilyet csak egy laikus kérdezhet. Menj fel a Battlenetre Starcraftozni vagy Warcraftozni, meglátod, hogy mennyire nem tudsz játszani, ha nem gyakorolsz eleget. A letöltött replayekből ellesett dolgok az "edzésterv" részei lehetnek, vagy motiválhat az, hogy Te is felkerülj a Replayek Toplistájára. Jó játékot és jó replayeket kívánok! Ja és vegyétek meg eredetiben a Warcraft3-t, ahogy én is teszem majd, ez a program megérdemli...
(Lehet, hogy van aki nem tudja mi az a "replay"? Néhány szóban elmondom: rögzíteni lehet a warcraftban a meccseket amiket játszol, akkor teheted ezt meg, amikor a véget ér a küzdelem és megjelenik a statisztika, hogy ki mennyit bányászott, rombolt, fejlesztett stb. Ez alatt lesz majd egy lehetőség arra hogy megörökítsd a győzelmedet vagy akár a vereségedet is. Hmmm. Szerintem tanulságos, mivel itt, a saját ténykedéseden kívűl, azt is megnézheted, hogy mit csinált az ellenfél.)
Még az oldal szerkesztés alatt, de hamarosan kész.
A warezoldalam: Gothic oldala -
Ziron #1435 Nem akar müködni a cím a /a még megvan de a /as-be már nem lehet belépni. -
#1434 Hát ez valahogy nem akar működni. -
Gábor #1430 Ezt mégis hova kellene beírni? Az explorer, amikor beírom hibával leáll.....