• Árnyvadász
    Persze, persze.... De mégis más mint a többi portéka. RTS-ben azért végül is erről van szó, de véleményem szerint, azért kihozták belőle amit kilehetett.

Videók azok valóban az üt mindent kategóriába tartoznak. Azt hiszem, 2-3 éven belől maguk a játékprogramok fognak így kinézni és akkor nyalhatjuk a szánk szélét.

Én talán pici hibájának a programnak azt tudnám felróni, hogy az előzetesekben voltak olyanhíresztelések miszerint több lesz a játékban az RPG-s elem. Ám ezt kivették és inkább RTS-ebb lett. Azért megnéztem volna azt a típusú Craftot is:) De végeredményben jó ez így ahogy van és végre egy jó játék van a winyómon, ami egy jó darabig biztos nem fog lekerülni, még ha végigvittem akkor se.

Nekiállok és csinálok új pályákat és küldetéseket. Valahogy ezt várom el a mai játékoktól, mint ahogy az régen is volt, hogy ne csak egy-két hétig nyújtsanak élvezetet, hanem akár 1-2 évre is letudjanak kötni. De ezt csak az igazán jó fejlesztőcsapatok tudják prezentálni és ha valaki akkor a BLIZZARD tudja mi kell a népnek!

Blizzard rulez !!!