Mike oldfield
  • Sephi
    Angelique -

Mint az albumon talahato elso szam talan egyben a legjobb is hiszen mar az elejen kirazott a hideg amikor halottam. Erzodik benne hogy nehezen szol a dallam es valahol ugy erzem magam mintha egy hullocsillag huzna maga utan a galaxisban

Blackbird -

Egy erosen zongorara alapulo ritmusok vegyes sorredje ami egyszer fent egyszer lent talakozik a gyonyoruseg pontjaival. Ennek az embernek mi lehet a sziveben en nem tudom de ennel a szamnal majdnem elsirtam magam. Annyira odafigyel mindenre ebben a szamra hogy neha az ember aszt hisszi hogy hibazodd pedig ez egy direktnek tuno hiba ami vegulis nem is az.

Closer -

A Voyager albumra emlekesztett ez a szam ami a tipikus kelta fiilinget nyitja meg bennem. Itt is nagyon megfigyelheto maga a hatterzajok.

First Stept -

Vegre! Miota vartam hogy rendes hosszu verzioju legyen ez a szam. Hogy miert? Ez kerem a MusicVr jatekabol pontosan kb az elso dallam. A Tres Lunas-ban a Mysti szamban volt ez erzekelheto. Jaccik hangokkal es hirtelen EGY AKKORAT ODABASZ mert totalisan elter a nyugi szivatagi repulestol a vilagegyetemen atsuhano szuper urhajora. Asse tudod mar mit halgatol mert annyira el vagy szalva tole. Totalis orultseg es hypnozis. Az albumon talhato leges legerosebb szam.

Our Father -

Erdekes. Ez is a Music VR-bol van. Sajnos errol nem tudok irni tul sokat. Ez a szam engem nem fogott meg meg de nem lehet tudni mit hoz a jovo :D

Rocky -

Amikor ezt a szamot halgatom mindig valaminek a vegere gondolok. Egy vonat a vegalomasba ert vagy a vilag peremere. Egy csodalatos veg amit ez a dal leir. Kis gyermekeket kepzelek el ahogy a sivatag kozepen a csillagok szornak rajuk csillagport es ok ulnek nyugodtan.

Sunset -

Ez is egy nagyon boldog szam. Annyira fura mert ezeknel elakadok egy kicsit. Nagyon hasonlit a Rocky-hoz csak ez mar nem ejszaka hanem egy csodalatos nyari napon kepzelem el.

The Gate -

Eleg erdekes szam. Ilyett meg nem is halottam tole. Egyesek idetlennek mondhatjak mert nem halgatnak bele a hangok moge. Nagyon fura szam. Eskuszom mintha ufok komunikalnanak a galaxisban :D

Quicksilver -

Egy egesz hatalmas kaos. Senki az eletben nem tudna elhinni hogy ez oldfield akar lenni. Kepzejetek el milyen lenne ha Mike trance-house zenet nyomatna. a ez pontosan az csak hat ott hatul ott a zongora es a gitar ami mindenert potol. Nagyon gyors szam.

Resolution -

Szamok egymas utan es erzem hogy kezdek kiterni a valosagbol. Ez a szam annyira de annyira eros erzelmeket lovel ki magabol hogy en amikor legkozelebb meek berugni berakatom magamnak es aszem meg fogok halni a boldogsagtol.

Slipstream -

Tiszta urban hangulata van. Ebben is megvan az adag house muvelet.

Surfing -

Reggie? Neo? Mit tudjak erre mondani? Annyira furcsa.... ez tenyleg nem az o stilusa. Nem tudom mit keres ez a szam ezen az albumon de na... van benne valami. Tobb halgatas utan meglehet.

Tears Of And Angel -

No comment. ESZMELETLEN! Egy egesz vilag zarkozik meg ebbe a szamba! Ez az fiu!

Romance -

Na ez az a szam amit nem ertek. Trance? Es mi van azzal a regi dallal kozben? Ez megint nagyon nem egy eltalalt szam erre az albumra. Ezeket en nem ertem.

Kingscape (Ringscape?) -

Oszinten nekem a MusicVR -ban az a szam teccet amikor a bagolyall kellet repulni a barlagnban. NA EZ AZ! CSAK TOTALISAN ATDOLGOZVA! Errol mast nem is irok. Perfekt!

Nightshade -

Mint a zaro dallam szerintem tokeletesen megfelel bar nekem kisse hangos. Nem igazan ertem meg e lenyeget de nem volt tul sok idom ellemezni

Na gyerekek kb errol van szo. Az tuti hogy ma este buliba ez fog menni non-stop :D

Egy szo mint szaz az uj album felulmulja a Tres Lunas-t. Nekem naon naon teccik.