136
Mike oldfield
  • [HUN]FaTaL
    Ez borzalmasan sz*r az eredetihez képest :D
  • macleod2005
    Na akkor kimész a konyhába, fogod a kést, csuklódtól könyékig végigmetszed a kezed, és utolsó erőddel, vérrel felírod a falra, hogy "bocsáss meg Uram, hogy vétkeztem" és akkor talán megtisztul a lelked....
  • sentinel49
    http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=4ab3cc8658cb1d407a597d029e3a5c75d
    Mike Oldfield Vs Booster - secrets of trance
  • Sephi
    KET.
  • Sephi
    Ezzel a kep albummal varzsoltam el a felesegem :D Jo valasztas!
  • Berselius
    Voyager és Songs of Distant Earth
  • Sephi
    Na? Melyik ketto?
  • Berselius
    2 lemezzel lettem gazdagabb :)
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos :(
  • Sephi
    Jah csak kb egy temetőben is tobb élet van mint itt :(
  • [HUN]FaTaL
    Van Oldfield topic?:)

Örök klasszikus :)
  • Berselius
    A kérdés az volt, hogy ezeken kívül...

Amúgy honnan lehet megszerezni pl. a Blackbird kottáját zongorára?
  • Sephi
    Az van, hogy en verig Oldfield rajongo vagyok, szoval nekem minden egyes albuma tetszik :D

De a Songs of Distant Earth-ot tudnam kiemelni foleg ezek kozul.
  • macleod2005
    QE2
  • Berselius
    Akkor megmondanád, hogy melyik lemezt érdemes meghallgatni ezeken kívül:

Tubular Bells (1, 3, 2003)
    Light + Shade
    Tres Lunas (1,2)
    Millenium Bells
    Songs of Distant Earth
    Crises
    Heaven's Open
    Music of the Spheres
  • Sephi
    Nekem :)
  • Berselius
    Javítom: Tres Lunas. Közben arra is rájöttem, hogy nem a Tubular Bells 1-et hallottam, hanem a 2003-as újarírt verziót, de azóta meghallgattam az 1-et.

Amúgy: tizedszerre hallgatom a Crises-t és nem bírom megunni!!

És még valami: Van akinek megvan az összes lemez? Mert nekem nincs, csak kb. a fele...
  • Berselius
    Hát nem tudom... inkább a Light + Shade vagy a Th35 Lunas (remélem jól írom)... azokban sok fajta zene van, ami szerintem a Tubular Bellsekre jellemző, már amelyiket én hallottam (1 és 3), ebben meg csak klasszikus, de egy szóval se mondom, hogy rossz lenne, sőt :)
  • Sephi
    Hihi :D

Amugy hallotatok a Music Of The Spheres c. albumat? Siman lehetett volna a neve Tubular Bells 4 :D
  • lemongrass
    hát jahh a millenium bell a kedvenc albumom... doge's palace + a pacha mama.......... kicsit hatott rá az ibizai légkör :P
  • Berselius
    Bocs, a szám címe Doge's Palace
  • Sephi
    Ilyen Mike Oldfield szam nincs is.
  • Berselius
    Most hallgattam meg a Doje's Palace című számát... huh. Kirázta a hideg a hátamat, annyira jó
  • sz4bolcs
    nekem az tetszik benne, hogy nem egy virtuóz, viszont odamegy mindegyik hangszerhez, és kalimpál rajta/játszik rajta valami nagyon egyszerű dallamot. Kimondottan szívmelengető, hogy olyan játékkal, mint egy kisgyerek, ki lehet hozni ilyen csodálatos dolgokat a zenében.
  • baba021
    Sziasztok! Nem tudtok valamit, hogy ebben az évben lesz-e itt nálunk koncertje?

Jó lenne, mert apának a szülinapjára ezt adnám. Rajongó. Nekem először nem tetszett, de egyre jobban megtetszett, és már én hozom neki az új lemezeket. Amit nem értek, hogy mért nem reklámozza nálunk? Ennyire nincs rá kereslet? Én ha ideges vagyok vagy nincs jókedvem akkor berakok egyet és már jobb kedvem is lesz.
  • Sephi
    Sajno magyarorszagon nagyon keves fan van :(
  • Berselius
    Sziasztok!

Manapság kevés jó zene van: övé az egyik. Ő egy igazi zene-zseni: legyen itt szó popról, rockról, elektronikus vagy klasszikus zenéről, mindig megállja a helyét.

Az "új" lemez nekem igazán tetszett, főleg a Harbinger és az On My Heart, a nőnek szenzációs hangja van.
  • Sephi
    Megorulok! :D

Koszonom!
  • lemongrass
    rapidshare: Mike Oldfield - Music Of The Spheres

or

DepositFiles: Mike Oldfield - Music Of The Spheres

or

easy-share: Mike Oldfield - Music Of The Spheres

or

Megaupload: Mike Oldfield - Music Of The Spheres

password: www.2baksa.net

Release Date: January 2008
    Genre: Instrumental/Ambient
    Quality: MP3
    Total Time: 45:24
    Bitrate - 192
    File Size - 67mb

Part 1
    1. Harbinger (Listen) - 04.08
    2. Animus - 03.09
    3. Silhouette - 3.19
    4. Shabda - 4.00
    5. The Tempest (Listen) - 5.48
    6. Harbinger (reprise) - 1.30
    7. On My Heart (Listen) - 2.27 Featuring Hayley Westenra

Part 2
    8. Aurora - 03.42
    9. Prophecy (Listen) - 02.54
    10. On My Heart (reprise) - 01.16
    11. Harmonia Mundi - 03.46
    12. The Other Side - 01.28
    13. Empyrean - 01.37
    14. Musica Universalis (Listen) - 06.24

A Music of the Spheres (magyarul: Szférák zenéje) Mike Oldfield huszonharmadik nagylemeze.

A lemez klasszikus nagyzenekari mű. A nagyzenekari hangszereken kívül Oldfield akusztikus gitáron és zongorán játszik rajta.

• Sephi
    Mike Oldfield-Music Of The Spheres

Ez micsoda? Csak nem uj album? Sehol nem olvastam rola semmit!!!
  • Bandee1987
    Barátokkal kiránduláson egy este legalább 15-20-szor meghallgattuk részegen a Shadow on the wallt, és tomboltunk rá :)))
  • Sephi
    Angelique -

Mint az albumon talahato elso szam talan egyben a legjobb is hiszen mar az elejen kirazott a hideg amikor halottam. Erzodik benne hogy nehezen szol a dallam es valahol ugy erzem magam mintha egy hullocsillag huzna maga utan a galaxisban

Blackbird -

Egy erosen zongorara alapulo ritmusok vegyes sorredje ami egyszer fent egyszer lent talakozik a gyonyoruseg pontjaival. Ennek az embernek mi lehet a sziveben en nem tudom de ennel a szamnal majdnem elsirtam magam. Annyira odafigyel mindenre ebben a szamra hogy neha az ember aszt hisszi hogy hibazodd pedig ez egy direktnek tuno hiba ami vegulis nem is az.

Closer -

A Voyager albumra emlekesztett ez a szam ami a tipikus kelta fiilinget nyitja meg bennem. Itt is nagyon megfigyelheto maga a hatterzajok.

First Stept -

Vegre! Miota vartam hogy rendes hosszu verzioju legyen ez a szam. Hogy miert? Ez kerem a MusicVr jatekabol pontosan kb az elso dallam. A Tres Lunas-ban a Mysti szamban volt ez erzekelheto. Jaccik hangokkal es hirtelen EGY AKKORAT ODABASZ mert totalisan elter a nyugi szivatagi repulestol a vilagegyetemen atsuhano szuper urhajora. Asse tudod mar mit halgatol mert annyira el vagy szalva tole. Totalis orultseg es hypnozis. Az albumon talhato leges legerosebb szam.

Our Father -

Erdekes. Ez is a Music VR-bol van. Sajnos errol nem tudok irni tul sokat. Ez a szam engem nem fogott meg meg de nem lehet tudni mit hoz a jovo :D

Rocky -

Amikor ezt a szamot halgatom mindig valaminek a vegere gondolok. Egy vonat a vegalomasba ert vagy a vilag peremere. Egy csodalatos veg amit ez a dal leir. Kis gyermekeket kepzelek el ahogy a sivatag kozepen a csillagok szornak rajuk csillagport es ok ulnek nyugodtan.

Sunset -

Ez is egy nagyon boldog szam. Annyira fura mert ezeknel elakadok egy kicsit. Nagyon hasonlit a Rocky-hoz csak ez mar nem ejszaka hanem egy csodalatos nyari napon kepzelem el.

The Gate -

Eleg erdekes szam. Ilyett meg nem is halottam tole. Egyesek idetlennek mondhatjak mert nem halgatnak bele a hangok moge. Nagyon fura szam. Eskuszom mintha ufok komunikalnanak a galaxisban :D

Quicksilver -

Egy egesz hatalmas kaos. Senki az eletben nem tudna elhinni hogy ez oldfield akar lenni. Kepzejetek el milyen lenne ha Mike trance-house zenet nyomatna. a ez pontosan az csak hat ott hatul ott a zongora es a gitar ami mindenert potol. Nagyon gyors szam.

Resolution -

Szamok egymas utan es erzem hogy kezdek kiterni a valosagbol. Ez a szam annyira de annyira eros erzelmeket lovel ki magabol hogy en amikor legkozelebb meek berugni berakatom magamnak es aszem meg fogok halni a boldogsagtol.

Slipstream -

Tiszta urban hangulata van. Ebben is megvan az adag house muvelet.

Surfing -

Reggie? Neo? Mit tudjak erre mondani? Annyira furcsa.... ez tenyleg nem az o stilusa. Nem tudom mit keres ez a szam ezen az albumon de na... van benne valami. Tobb halgatas utan meglehet.

Tears Of And Angel -

No comment. ESZMELETLEN! Egy egesz vilag zarkozik meg ebbe a szamba! Ez az fiu!

Romance -

Na ez az a szam amit nem ertek. Trance? Es mi van azzal a regi dallal kozben? Ez megint nagyon nem egy eltalalt szam erre az albumra. Ezeket en nem ertem.

Kingscape (Ringscape?) -

Oszinten nekem a MusicVR -ban az a szam teccet amikor a bagolyall kellet repulni a barlagnban. NA EZ AZ! CSAK TOTALISAN ATDOLGOZVA! Errol mast nem is irok. Perfekt!

Nightshade -

Mint a zaro dallam szerintem tokeletesen megfelel bar nekem kisse hangos. Nem igazan ertem meg e lenyeget de nem volt tul sok idom ellemezni

Na gyerekek kb errol van szo. Az tuti hogy ma este buliba ez fog menni non-stop :D

Egy szo mint szaz az uj album felulmulja a Tres Lunas-t. Nekem naon naon teccik.

• Sephi
    Aha! Kurva jo :D
    Kellemeset csalodtam. Igaz erosen hasonlit a Tres Lunas-hoz!
    Eszmeletlen plane az elso szam!

Sot egy csomo szam at lett dolgozva a mar jolismert MusicVR jatekabol!
  • Sephi
    Na es teccik?
  • Sephi
    Na ma jelenik meg az uj album gyermekeim! Nekem mar estere meglesz ha minden igaz :D

LIGHT AND SHADE
  • Sephi
    Sok a rajongo! :DD
  • Sephi
    Orom a rajongoknak!

September 29-ediken kijon a Light and Shade vadonatuj albuma!!!!!

ARGH!
  • Nuki
    ha az angol királyi családról adnak hírt, akkor meg a Vangelis: Mythodea múvmentje megy ^__^

amúgy Mike Oldfieldnek jó zenéje van, én szeretem... Olyan jó nyugis, nem?
  • Breki33
    Nah végre megvan a 2-3 TB DVD a torrentről márcsak a BErlini koncert kéne DVD-n

FEntvan az valahol?
  • Sephi
    A RTL KLUB -on egyre tobbet van a musorok kozben Oldfield zene foleg a Tres Lunas-bol :D

A hangmernok nagy fan lehet :D

Most volt a Fokuszban az AIDS-rol valami es kozben csak a Tres Lunas szamai mentek :D