• fradista91
    Dámosy Zsolt beszámolója

Kedves jelenlegi és leendő Tagjaink!

Ígéretemnek megfelelően igen részletesen számolok be Nektek az Egyesületünket érintő összes fontos kérdésről, problémáról, gondolatról.

Sajnos óhatatlan, hogy ezzel a beszámolóval néhányan támadva érzik magukat. Ezektől az emberektől őszinte elnézést kérek, nem áll módomban senkit személyesen megbántani, sértegetni. Amit leírtam, azt kizárólag Egyesületem védelmében írtam le, sőt úgy gondolom, voltam KÖTELES leírni.

Elfogadom azt is, ha innentől fogva bárki személyes ellenségként gyűlöl engem, bár lelkem mélyén (talán a karácsony hangulata teszi ezt velem) remélem, hogy a beszámoló elolvasása után talán még ellenfeleimet is meg tudom győzni arról, hogy nem ellenük, hanem az FTC-ért teszem, amit teszek, és leszünk annyira intelligensek, hogy akár súlyos véleménykülönbségek sem vezetnek emberi gyűlöletekhez.

Sajnos a mai vezetés eltávolítására indított nyílt támadás célzottjaként nem tehetek másként, mint hogy felvegyem a kesztyűt és megvívjam a harcot.

Kihasználtam a Karácsony adta nyugalmat arra, hogy igen részletesen tájékoztassalak Benneteket ez elmúlt három hónapban végzett munkámról.

Ezúton köszönöm azt a számtalan sms-, illetve email-jókívánságot, amit kaptam tőletek. Sajnos sansztalan vagyok ezekre egyenként válaszolni, így ezt a lehetőséget ragadom meg, és További nagyon kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek

Dámosy Zsolt

Tovább >>