Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kétszer vidéki csapat nem lehet egymás után
kassai produkciót láttátok délután? két kamu 11es két perc alatt a liláknak Sopron ellen
vicc
football without ultras is nothing
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
teljes mértékben támogatom a megtisztulás programot, csak az a gáz h a lelátóról nehéz eredményeket elérni..
komoly gáz, most egyáltalán mi lesz? meg honnan a zsé ? és meddig??
...örüljön valaminek a hazai tábor is <#hawaii>#hawaii>
Hajrá Fradi!
jó utat
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
szurkolhatok helyettem is hangosan
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
és akkor pályázhatnánk az Intertoto kupába való részvételért ami nem lenne rossz !!!
Hajrá Zöldsasok!
Hajrá Ferencváros!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De hagyjuk, lényegtelen!
(Csak azért mert én valszeg megyek.)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
EGYENLÕRE! De ha bepótoljuk az elmaradt meccset, amit remélem meg is nyerünk, akkor már az 5.-ek leszünk!
HAJRÁ FRADI!

De megnézném az arcát Vasárnap este mikoris kiderül, nem a baloldali komcsik nyerték meg a választást(akkor még csak az elsõ fordulóját)!
2006-04-04
Van-e lejjebb? Ez a kérdés motoszkál az emberben, amikor a magyar sajtóorgánumok Ferencvárossal kapcsolatos cikkeit olvassa. Mindig reménykedünk, hogy nincs, de az élet mindig bizonyítja, hogy igenis van.
Tegnap a „hiteles” Népszava ragadtatta el magát nem mindennapi módon. Méghozzá a 195-ik örökrangadó kapcsán.
Elõre is elnézést kérek, minden jó érzésû Ferencváros szurkolótól, de kénytelen vagyok ide citálni az ominózus részeket:
”… Ha csak az nem, hogy a Ferencváros-MTK találkozó lefújását követõen a hazai kapus, Kemenes Szabolcs úgy ünnepelte az 1-0-s gyõzelmet, mintha legalábbis vb-döntõt nyert volna, s nem pedig a harmatos magyar bajnokságban lépett volna elõre csapatával a nyolcadik helyre. Nem szégyellt perceken keresztül ugrálni és éljenezni, miután a harmadik helyen álló "diákcsapat" egyetlen alkalommal találta el a kapuját, és abból is majdnem gólt kapott. Sõt, autogramot osztogatni sem röstellt, pedig talán soha ennyire eseménytelen, lassú tempójú mérkõzést nem vívott egymással a két gárda, és soha olyan kevés nézõ nem volt még örökrangadón, mint tegnap. A látványos érdektelenségre (lásd még: üres lelátók) való tekintettel megjegyzendõ, hogy a lefújás után narancsos nagygyûlést tartottak a Kossuth téren, de ha valaki azt választotta, az sem részesült kisebb büntetésben…”
Politikai inkorrektség, elfogultság, sértett megbántódás. Ezek az elsõ szavak, amik eszembe jutottak. Úgy látszik a cikk szerzõje nem tudta félre tenni személyes érzéseit és az objektív újságírás álarca mögé bújva sértett szubjektív vagdalkozásba kezd… Nem számít számára semmi valós érv, tény. Miért is számítana. Nem ez a cél.
Diákcsapatként aposztrofálja kiszemelt kedvenceit és oly képet fest a labdarúgásban nem oly járatos olvasók elé, mintha ez csak az egyik oldalon lenne így. Mi lenne, ha esetleg venné a fáradságot és megnézné azt, ha átlagoljuk a két csapat életkorát, akkor mennyi eltérés is van diákcsapata és a jelenlegi Ferencváros átlagéletkora között. (A kezdõ csapatok átlagéletkora: MTK 23,1 év, Ferencváros 25,2 év) De V.G.T. úr nem számol. Nem is célja. Az õ célja más…
Más. Például ledegradálni egy huszadik életkorát még be nem töltõ kapus személyes sikerét. Személyes siker Szabolcs számára ugyanis, hogy ilyen fiatalon védheti a Ferencváros kapuját. Keveseknek adatott meg ez ily’ fiatalon. Ráadásul õ olyan helyzetben kell, hogy hely álljon, amikor mindig, mindenhol csak a rosszat keresik a médiában. (Ékes bizonyíték e cikk is!) Nem arról van szó, hogy Szabi már rutinos kapus. Természetesen még nem az. Van fejlõdni való bõven, hogy elõdei nyomdokába lépjen. Rutintalan, hisz még csak négy meccse áll a felnõtt csapat kapujában. És ezt tudja õ is. A Ferencváros iránti alázattal teszi dolgát. Bizonyára nagy teher van benne, hisz bizonyítani akar. Gyõzni akar. És ezen a gyõzni akarásból, bizonyítási vágyból fakadó, felszabadult örömöt vitatja el egy önmagát újságírónak tartó egyén. Mert egy gyõzelem utáni felszabadult viselkedést sajnálni e fiatalembertõl minimum aljasság!
Igen, ugrál örömében és autogramot ad, ha kéri egy gyerek tõle. Mert sikert ért el a csapattal. Sikert. Mert igenis siker, ha nyer a csapat. Nagy az elvárás velük szemben és ez nyomással van rájuk. Ez a nyomás pedig felszakítja a benne lévõ gátakat. Igen. A siker már csak ilyen. Örömmel tölti el az embereket. A játékost, nézõt is egyaránt. Hát még ha az a játékos történetesen alig 20 éves és elsõ „örökrangadója” volt ez.
Nagyon remélem, hogy Szabolcs igen is „merészel” nagyon sokáig örülni a sikereinek, még akkor is, ha ez egyes újságírónak nem tetszik.
„Soha ilyen kevés nézõ” , „látványos érdektelenség” írja cikk szerzõje. Nézzük a tényt: négyezer hatszáz nézõ feletti nézõszámot írtak ki a kijelzõre. Ennek ellenére 3500-at ír. Õ már csak tudja. Pontosabb, mint a beléptetõ kapu és hitelesebb, mint a Club hivatalos kiírása. De játszunk még el a gondolattal. Valóban nem sok ez a nézõszám, ha a évtizedekkel visszamegyünk. Viszont ha a mai magyar nézõszámokat nézzük, akkor nem lóg ki lefelé. Minden idõk legrosszabb Ferencvárosának aposztrofálják e csapatot és mégis kíváncsi rá vasárnap délelõtt 4600 nézõ. Egy pár kerülettel arrébb a bajnokesélyes mérkõzéseit látogatják ennyien. TV közvetítés nélkül. Három villamos megállóval arrébb 1500 nézõ fölé évente maximum. kétszer jutnak. Ez nem zavarja V.G.T urat. Pontosabban ez sem…
Aki azt hinné, hogy e derék tollnok megelégszik ennyivel, az téved. Nem is kicsit.
”… De nem csak a nézõnek volt büntetés a kilencven perc, hanem a Rooney becenévre hallgató Szalai nevû játékosnak is, tudniillik elég kellemetlen lehet nemhogy 3500, még két-három jelenlévõ elõtt is bizonyítani, mekkora antitalentum. Szerencsétlen a világ egyik legjobb futballistája után kapott gúnynevet, ám azon kívül, hogy vörös, és kopaszodik, semmiben sem hajaz a Manchesteri klasszisra…”
A jó ízlésû ember gyomra felfordul az ilyen személyeskedõ sorok olvasása közben. Gondolkodtam sokat rajta, mit is érdemes erre írni. Nos szerintem semmit. Semmit, e sorok magukért beszélnek, magukat és szerzõjüket minõsítik.
Nem tudom, mit szólna a cikk szerzõje, ha mi is ilyen stílusban minõsítenénk õt. Talán vérig sértõdne, talán feljelentgetne, helyreigazítást követelne. Talán mindhárom. De mi nem írunk róla ilyen stílusban. Mert jobbak és többek vagyunk nála. Mert tudjuk mit jelent az a három E betû.
Õ nem. Hiányzik belõle az erkölcs. Ha lenne, akkor megkövetné a két fiatal játékosunkat.
Szerzõ: Bendõ Saints
Töki újra a FRADIBAN? KIRÁLY LENNE! <#vigyor2>#vigyor2>
A zsidó mtk-s pedig örülhet hogy nem a K-L szektor valamelyik tagja vette elõször észre, mert szerintem nem sok maradt volna belõle! Amúgy meg tényleg: Mi a francot keres a Klubunk Székházában? Az FSzSz embereit nem engedik be az elnökválasztásra, de egy Kokárda tépkedõ szocist igen?
kíváncsi leszek hogy mi lesz ebbõl <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>

Hanem az ,hogy egy 13éves kislányról márc.15.-én leszadik a kokárdát !!!
Gusztustalan és ezért igazán megérdemelt volna egy olyan kiadós verést hogy se baszni se lábra állni ne tudott volna soha többet !!!
már csak azért kijárt volna egy kiadós verés, hogy le merte tépni a kokárdát a kislányról nem is beszélve
legszívesebben lenyomnám a torkán a szaros csillagját
elitélendö amit tett.
De!
azt sem kell elfelejteni, hogy milyen felelösség terheli azt a szülöt, aki a 13éves kislányát viszi tüntetni...
milyen szülö az ilyen????
szóval örülök a 3 pontnak.
ja és, amit a nb1.hugy írt egyszerûen nevetséges. szerintem megalázták Dalnokiék emlékét… ráadásul, hogy szerintük csak 2000 voltak a meccsen. Érdekes.
de azt el lehet nézni, hogy õ kokárdákat tép és kislányokat ver??? NoComment. Gondolom a kokárdát azért tépte le, mert Fideszes jelképnek gondolta. szvsz õ becsteleníti meg márc. 15-ét. õ nem tudja, mi az a politika.
de ha én téptem volna le azt a szép nyakláncát, és pofoztam volna meg(egy jobbos összejövetelen), akkor lehet nem így gondolkodnál...
Igazoltatták a kislányverõ zsidót
én ezt az embert nyílvánosan felakasztanám. már csak azt nem tudom mit keresett a székházunkban...
egy felnött férfi egy 13 éves kislányt megüt, amúgy kokárdát is tép ha kell.
ja és nagy meccsrejáró ember
és MTK-s.
milyen lehet egy kék-fehér hool attak ?? <#idiota>#idiota>
azé' azon a magyar-románon ami még 1-1 lett a Hrutka szabadr'góljából, voltak balhék és ott többen is láttunk a magyar szekcióban egy srácot a blue frontból .
(régebben legalább betartották az "azt üsd aki visszaüt szabály")