Anélkül hogy bármiféle politizálásba belemennék (álláspontomat az nso olasz topikjában az offban bárki elolvashatja, de ez mellékes), tartom azt a már a Fradi körüli hacacáré elején kialakult véleményemet, miszerint a Ferencváros nemes egyszerűséggel egy koncepciós per áldozata. Kisteleki jómunkásember, jó cimborája az országunkat vezető elvtársaknak. A Ferencváros -talán nem túlzás ezt állítani- nemzeti szimbólum, és mint olyan, a posztkommunisták bögyében igencsak benne van. Innentől evidens, hogy minél mélyebbre el kell tüntetni, és ahol csak lehet, negatív fényben feltüntetni. Ez zajlik most is. Ezért kenik rá a teljes randalírozást a szurkolókra, amely vádakat a Ferencváros Szurkolók Szövetsége is visszautasított, és minden Fradista barátom, cimborám, testvérem nevében én is visszautasítom, és kikérem magamnak. Én ott voltam az MTV ostrománál, de tisztes távolból néztük az eseményeket az amúgy szintén Fradista haverokkal, majd mikor durvulni kezdett elindultunk hazafelé. Szóval mint szemtanú, bizton állíthatom, a mindennemű média gusztustalan sulykolásával ellentétben, NEM Ferencváros szurkolók csinálták a balhét. Remélem elég hiteles volt amit leírtam, bár szerintem ezt ebben a topikban senkinek nem kell magyaráznom. :) Hajrá Fradi!