Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
tudom, nagyon helyes. Nyáron kellett volna, akkor most nem ott állnánk, ahol.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
ha a játékosok az edzõ ellen fordulnak, arról az edzõ tehet, mert nem jó pedagógus, nem tudja kezelni a csapatát
az más kérdés, hogy egy idegbeteg Pintért és egy detto LCS-t nem szabad a Fradi kispadjának a közelébe engedni...

djemba-djemba
Lászlót kitették.

Tényleg az ftc.hu-ról mikor szedik le a buzik indulóját??

dardevil
Vége !

László Csabát 2004 nyarán Pintér Attila helyére nevezték ki a Ferencváros vezetõedzõjének, miután 2004 elejétõl a válogatottnál Lothar Matthäus pályaedzõje volt. Irányítása alatt az elõzõ évben még bajnok és kupagyõztes gárda azok után, hogy õsszel bejutott az UEFA-kupa csoportkörébe (ott negyedik lett és nem jutott tovább) és az élen állt a téli szünetben, végül a bajnokságban és a Magyar Kupában is második lett.

Lászlót a Kupadöntõn mutatott botrányos viselkedése miatt késõbb leváltották a válogatott pályaedzõi tisztségérõl, ám továbbra is a Ferencváros vezetõedzõje maradt.

A nyáron jelentõsen meggyengülõ csapat tizenegy forduló után jelenleg 2 gyõzelemmel, négy döntetlennel és öt vereséggel jelenleg csak a tizenkettedik helyen áll, mindössze több rúgott góllal megelõzve a 13. Kaposvárt, s mindössze három pontra a már kiesõ helyen álló, ám a Ferencvárost szombaton az Üllõi úton 2-0-ra legyõzõ REAC elõtt.

A zöld-fehéreket a székesfehérvári Magyar Kupa-döntõn történtek miatt – nem voltak hajlandóak átvenni az ezüstérmeket – kizárták az idei küzdelmekbõl.

NSO.hu

Ramore
vagy az edzõ ellen játszó játékosokon, akik persze a valóságban tiszták és soha életükben nem tennének ilyet, hiszen Fradi vér csorog az ereikben.
szanics
hát ez az
hogy fõleg az edzõn múlik...

nem hinném hogy a Bányász 1000-szer gyengébb lenne, Sisa naon jó edzõ...

mindenestre Márkust kár volt elkergetni anno a Fraditól.....

szanics
ez nem igaz, a Honvéd 100x gyengébb kerettel áll a 6. helyen, a Tatabánya meg 1000x szarabbal a hetediken.
Úgyhogy lehet továbbra is azt mondani, hogy LCS semmirõl nem tehet - nem a szart nem...

nem hinném hogy lenne normális magyar tréner aki a tsz elnökkel tárgyalna...
mellesleg a csapat úgy nulla ahogy van...

dardevil
FTC: váltás a kispadon?

Az FTC Rt. igazgatótanácsa – nyilvánvalóan a REAC-tól hazai pályán elszenvedett vereség, és az õszi gyenge szereplés (10 pont, 12. hely) hatására – rendkívüli ülést tartott hétfõn, amelyen úgy döntöttek, hogy változásra van szükség a szakmai stábban.

Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy megköszönik az eddigi vezetõedzõ. László Csaba munkáját, ám a konkrét személyi változásokról csak egy újabb igazgatósági ülés hivatott dönteni, amelynek idõpontja még nem ismert.

A döntésrõl egyelõre László Csabát még nem értesítették, de szerzõdésének felbontására csak további vele való egyeztetés után nyílik módja a klubvezetõknek.

NSO.hu

...hát a Hrepkánál lehet hogy lassabb a cseh....de hogy lõ!!!!!

nalán nemcsak futattni kellett volna az ifi B-vel....

szanics
Barost Garami Józsi bácsinak ajánlotta be egy menedzser, és azt mondta rá, lassú...

de azt tegyük hozzá gyorsan, hogy a Petrzalka éves költésgvetése nem több mint a Tatabányáé!!!!

a szlovák válogatott Németh Krisztián, azért írt alá Tatabányára, mert még itt is többet keres mint Rimaszombaton. Tehát elvileg meg lehet fizetni õket!

Csak nálunk sok a FASZ a klubok vezetésében. (Boccs erre nem volt jobb szó)

De mostanra is van jó példa:

Ondrej Debnár -> Sopronból elzavarták, ma a BL-ben szuperül teljesítõ Artmedia Petrzalka játékosa, akárcsak a liláktól elküldött, cseh Daniel Tchur. Mindketten jelenleg egy BL-ben vitézkedõ csapat alapemberei.

Stadlerhez érkezett 3 ukrán (Nicsenkó, Rebrov, Sevcsenkó), Józsibának az kellett akit az ukrán fuvaros haverja ajánlott...az IGOR, a másik kettõ feljött aztán Budapestre, de a Fradinál is faszok voltak. De nem egyedi, mert menedzserük elvitte õket a Vasashoz, ahol Illovszky Rudibá igy summázta a próbajátékukat : "Ilyenekbõl nálunk 10 is van az ifiben"

még a no comment is no comment....

Kaplan
Ezt nem mondod komolyan???? Úristen mekkora egy balfasz nép ez! Baros hova jött próbajátékra s mikor?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Igen. 😞

zaki
nemá, ez komoly? <#wow1><#wow2><#guluszem1><#falbav>

zaki
lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szanics
Sevcsenko Nyíregyházán járt elõször, onnan zavarták Stadlerhez...

Ramore
Sevcsenko a Stadlernél járt, de Stadler bácsi inkább Igor Nicsenko mellett döntött.
szanics
A magyar kluboknak ehhez is "tökéletes" szemük van. Hogy csak két példát említsek: Nyíregyházán és a Ferencvárosnál járt két fiatal még korábban, de mindkettõ tehetségtelennek találtatott. Úgy hívták õket: Andrij Sevcsenko és Milan Baros...

Ramore
butaság, nem u19 stb játékosokat kell vásárolni, sokkal inkább egy külföldi neves edzõt és pár éven belül garantáltan bajnok lesz a Fradi és megkockáztatom, hogy nemzetközi szinten is elõrébb tudnának lépni.
Kaplan
Hát mit is mondjak. Esetleg : Flémkeltés. Bár becsüljük meg mert ez is egy megnyílvánulás. Nincs ilyen minden nap! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

iq
idiot quality

<#integet2>

football without ultras is nothing

szar fradi, hajra reac.

nem jönnének Magyarországra
a sopron pedig azért tudta leigazolni signorit mert ingyen volt, meg mert az új tulajdonosnak remek üzleti kapcsolatai vannak olaszban (is)
egyébként cirka 70 milliót keres egy rövid év alatt

football without ultras is nothing

csum666
Ahogy nézem a párosításokat 0pont hozható!!csak így tovább!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

egypszichonauta
nulla amit a ennél a "csapatnál" csinálnak<#taps>

Buddy
szerintem mindenki pótolható és aki alapból nem emberi viselkedéssel bír, az ne legyen futballista...elõször embert kell nevelni, aztán futballistát

hiába tûnik jónak valaki, nálam elássa magát az esetleges hozzáállásával

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

mabbak
hát nem tudom de sztem sokkal durvább lenne a helyzet (igen ennél is) ha nem õ állna a kapuba, de lehet h csak a régi formája miatt mondom...meg azér mert nem tudom lelfogadni h csak egy nevet említett:-)
Buddy
ja...megnyilvánulásaival cirka 20 forintot...de csak ha bevásárlókocsit tol

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

mabbak
azé' Szûcs Lali is ér valamicskét...
nem megvette, csak leigazolta szabadon...
Kaplan
Igen az már más kérdés, hogy ki jönne közölük Mo-ra , viszont ha egy Sopron megtud venni egy Signorit nem hiszem , hogy olyan nehéz lenne venni egy U20-st pl.

Ki jönne közülük Mo-ra? És amúgy sztem de, sokba kerülnének :\
Kaplan
Elnézést ha túlságosan OFF volt bár az elején úgy gondoltam, hogy ezeknek a balf**zok helyére a fiatalabb tehetségek.

Rósa Déni aki egyedül ér valamit a csapatból.

Kaplan
Arra gondoltam , hogy a jobb helyzetben lévõ Magyar klubbok, miért nem csinálják azt, hogy egy-két U19-U21 -s olasz,spanyol,angol,német fiatalokat megvesznek? Nem hiszem , hogy nekik olyan magas áruk lenne, és esetleg ezzel nagyobb színvonalt lehetne csinálni, sõt jól szervezetten még a nemzetközi porondon is lehetne próbálkozni.
Remélem értitek mire gondolok.

dardevil
Ezt a "csapatot" ne is várjuk már jobb helyre a tabellán mint a 13. - 14. hely valamelyikére. A jelenlegi 12. hely már = a bravúrral.

Köszönjük. - csak ne így tovább ! -

HAJRÁ FRADI !

mabbak
gond nincs, csak egy kicsit idegesít, ahogy most szerepelnek a fiúk,meg az a mi a fradi háza táján van mostanában...
Ha valami rosszat mondtam akkor bocs, de nagyon dühös voltam.

A következõ fordulók párosítása:
2005.11.19. 17:00 : Pécs-FERENCVÁROS
2005.11.27. 11:30 : FERENCVÁROS-Debreceni VSC !!!
2005.12.03. 13:00 : Tatabánya-FERENCVÁROS
2005.12.10. 17:00 : FERENCVÁROS-Sopron

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Mi a gond?

Ja meg persze lemond a furulya, +a lászló.

Jól beszélsz, a sírócsabi nem edzõ!
Még pályaedzõnek is rossz volt a magyar válogatottnál!
Itt aki kiigazodik az már tud valamit.
Remélem értékesítik a 6+2 területet, ad egy kis pénzt (úgy 1 milliárdot)
a befektetõ, megerõsítik a keretet télen és onnan folytatjuk ahonnan
2004 õszén abbahagytuk. Bár csak így lenne.

Továbbra is HAJRÁ FRADI!

zaki
hát ezt én sem tudom, szerintem ha a blasz 2-be esne vissza a csapat, a furulya akkor sem mondana le a csabkával 1ütt.

MrSpock
Ez a fradi addig nemlesz ott amig Furulyás meg a többi hozzá hasonló nem tûnik el végleg!
Komolyan olyan mint Castro,vagy Husszein,egyszerûen nemlehet eltávolítani már,hihetetlen!
Pedig milyen jó csapat lehetett volna ha...na mindegy!
Most holvan a tömeg,meg a kemény mag?Amikor Vargát,vagy Nyilasit kellett felállítani akkor ottvolt?Vagy Novákot,Garamit?
Én Fradinak szurkolok úgy 25 éve,de néha aztkívánom,hogy essenek ki,mert akkor valami talán megmozdul..vagy nem.

Go Jeff Go!!!!

Kaplan
Sajnos, én erre már nem tudok mit mondani.

szanics
LÁSZLÓ CSABA TAKARODJ!
Mit keres még itt ez az "edzõ"?
Komolyan mondom, ez hihetetlen. A Honvéd ilyen szar kerettel ott van az 5. hely környékén, mi meg szenvedünk a pofozógép REAC ellen...