-
Grenzjager #8763
egy válasz:
Tisztelt Fetyke,
Kérdései részletes megválaszolásához a kész programunkra lenn szükségem. Itt és most csak címszavakban:
- igen, jegybevétellel, merchandising termékek vásárlásával, néhány millió forintos direkt támogatásokkal (nem a diákokra gondoltam, hanem a vállalkozókra), jelentős szponzori támogatásokkal (nagyobb cégek Fradi szimpatizáns vezetőitől, de ezt szigorúan akkor, ha rend van végre az egyesület körül)
- alternatíva LEHET a saját részvény kibocsátás
- lásd 1-es pont
- többször hangoztattam saját véleményemet, hogy MI nem feleltünk meg ugyan, de legalább TUCATNYI egyéb csapat SEM! Ezen nincs mit vitatkozni
- Kérem, az MLSZ-szel kapcsolatos pereskedéshez had ne szóljak addig hozzá, amíg nem látom tisztán a dolgot. Egy biztos, az MLSZ legalább annyi hibát követett el, mint mi, sőt anyagilag sincs sokkal jobb helyzetben, így nagy „okoskodásra”, kioktatásra részükről nem nagyon lennék vevő. Viszont egy esetleges mindenből kizárásunk azért, lássuk be, eléggé kontra-produktív lenne. Tehát én NAGYON a kompromisszum híve vagyok.
- Igen, akár szavazati jogot is el tudok képzelni a FSZSZ számára a közgyűlésben.
- Igen, az utaztatás egy teljesen profilba vágó feladat lehetne az egyesület, vagy valaki szimpatizáns utazási iroda számára, és az abból eredő haszon magától értetődően a Fradit kellene illesse.
- MINDENT törekszem felhasználni a csapat megmentése érdekében. ÉS egyet felejtenek el tönkretevőink. A 24. órában vagyunk, mi lassan csak a láncainkat veszthetjük el. Mára világos, hogy ha a BLSZbe űznek minket, akkor ott leszünk 8000 és olyan erővel térünk vissza pár éven belül, hogy MINDENT (és mindenkit) elsöprünk!
- A pálya kérdése egy nagyon fontos kérdés. Talán itt szeretném a legjobban, ha rajtam keresztül a teljes közvélemény, a Fradi társadalom pontosan képbe kerülne, hogy kinek, mi a pontos célja. Nagyon át kell gondolni a kérdést, jó dolog lehet 1 ft-ért megszerezni (ha nem is adnák a tulajdonjogot, de legalább mondjuk a 49, vagy 99 éves használói jogot), de ez egyben azt is jelentené, hogy holnaptól mi fizetjük a stadion mintegy évi 150m forintos üzemeltetését is. Azaz, nem szabad esztelenül nekifutni a kérdésnek.
- Nyílt politikai színvállalás öngyilkos dolog tud lenni. Az általunk nem támogatott fél győzelme esetén SZÁNDÉKOSAN és nyíltan megfojtanak minket!!!!
Köszönöm
(Dámossy Zsolt)