Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
lejárhatna már a visszafizetési határideje furulyának!
mabbak
idegösszeroppanást fogok kapni...
Buddy
barátnõ ágyából másnaposan, sörrel a kezedben fradimeccset nézni?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zaki
vki monnyon má le<#smile>

én már lemondtam a fradiról kb 1 éve <#schmoll2>

szanics
én már nem is mondok semmit...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Kaplan
Áááá, ilyen nincs 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Fradi-DVTK
1:1

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Láma!
😉
csáo

hmm
nincs is jobb kombináció mint a bnõ ágyából meccet nézni..
na jó, egy valami azért ennél is jobb, de azt már a fantáziádra bízom

jo8 mindenkinek <#integet2>

football without ultras is nothing

Láma!
😄DD
én a barátnöm ágyában😊

én másnaposan a kanapén és a földön <#zavart1>

Láma!
én ágybol néztem😛

Láma!
😄DD

nem voltál kinnt a meccsen? <#wow2>
fotelszurkoló <#eplus2>

NAGYON ÁSZ!
A buz* RTL-n nem láttam a koreográfiát, mert csak a kezdõrúgásnál kapcsolódtak be.

nájszos képek mukika
htx vm

újpestiek koreójának mi volt a lényege?

mukika
a cigány újpestiek a kukás mellényükben...

mukika

mukika

mukika

mukika

mukika

Zambrotta > ahhoz, h a 16os környékérõl szabadrúgást ítéljenek nektek, át kellett volna néha jönni a félpályán a vezetésetek után is... <#miaz>

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

mabbak
szánalmas...
mukika
második félidõben kibaszott szarok voltunk... de egy valamit nem értek: ha szar a fradi, még akkor is ellenünk fújnak. értem ezt a Megyebíróra meg a kopasz geci partjelzõ segédjére. ezt a meccset kibaszottul elcsalták valamilyen szinten...

ja és Laczko mi a lófaszt keres a védelemben??? nagyon gyengén muzsikált.

mukika
ami igaz az igaz hülyegyerek.<#taps>

mukika
és az Erõst az egész mérkõzésen mutatott viselkedése miatt?

Megyebíró meg remélem hogy napokon belül felköti magát.

neked meg nem a margit topikban a helyed?

nem semmi, milyen emberek vannak... (Beckham.81)
nb1 fórum

mabbak
a kezesés miatt?
1, fejét védte
2, max sárga
DJ Bee18
neked nem a verekedõ tömegben lenne a helyed???? ilyen mentalitással...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
ismét nyertek?? ez idén nem sûrûn fordult elõ, hogy az ,,ismét" szót lehessen használni 😄DDDD
csak így tovább, és izgulhattok a kiesés miatt 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

A mérkõzés után megkérdezték LCS-t, hogymi a véleménye a meccsrõl. Ezután
Szûcs odaszaladt, hogy valami éles tárggyal megdobták a lillák. Azonnal odaszaladt LCS. Remélem megbüntetik az újpestieket.

HAJRÁ FERENCVÁROS!
Remélem pénteken ismét nyerünk!

Kovács Zolinak volt vagy 4-5 ziccere, a Fradinak 1-2 komolyabb...
Azt se felejtsétek, hogy a bírónak ki kellett volna állítania az elsõ félidõben Szûcs Lajost...

tényleg bem szabad a bíróra fogni de az az egy kicsit durva, h ellenünk kb 7-8 szabadrúgást ítélt meg a 16os kornyékérõl, nekünk meg egyet se!!!!!!!!!!!!!!

meccs elõtt aláírtam volna az x-et, most már nagyon ideges vagyok, szánalmas szarházi lila majmok

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

teljesen egyetértek

Laffite
nem csak a bírón múlott, mert egy esetleges elõnyszabályt meg nem adott meg a liláknak amibõl ziccerük lett volna, szal én inkább az önkritikára voksolnék... a második gólnál is netszes volt arra játszani, hogy majd a bíró úgyis lefújja, ilyeneknél sztem fel kell venni a párharcot és nem elesni aztán bízni a bíróban, szal mentalitás kérdése is, de ez csak az én véleményem...
kár ezért a meccsért, zsebben volt a 3 pont

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

báttyó02
hát én felkötöm magam geci....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mabbak
wazzeg bíró
mabbak
szomorú vagyok...pedig be szép lett volna...kár érte...hülye biró
Most már kicsit lehiggadtam.(Ezek után)
Az elsõ féildõben szépen jól játszottunk.
A második félidõben is volt helyzetünk, az újpestiek kicsit beszorítottak minket, de nem volt a meccsben ez a 2 gól.

A diósgyõrt viszont le fogjuk (le kell) alázni!!
HAJRÁ FERENCVÁROS!
<#mf3><#gun>MOCSKOS LILLÁK!<#boxer>

.................................................................................................................................
.....................................................................................................................XX.......
..........XX.....XX.......XXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX..............XXXXXX...........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
..........XXXXXX......XXXXXXX...............XXXX......XX.....XX...........XXXXXXXX........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.........XX........XX.........XX........
..........XX.....XX......XX.......XX..........XXXXX........XX...........XX......XX.........XX........
.................................................................................................................................
...............................X...X..........................................................................................
...XXXXXXX........XXXXXX........XX...............XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..
...............XX......XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
............XX.........XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
..........XX...........XX........XX......XX...............XX.......XX......XXXXX........XX.XX.......
.......XX..............XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
....XX.................XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
..XXXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX......XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..

A rohadt k*cs*g bírók!
Ezt a meccset megérdemelten nyertük volna meg!
ÚJPESTI CIGÁNYOK BASSZ*TOK+ ANYÁTOK!

..........................................................................................................................................
....XXX............XXX.....XX......XXX........XX......XXXXXX........XXXXXX......XXX........XX.....
....XX.XX.....XX.XX.....XX......XX.XX.....XX......XX.......XX......XX...............XX.XX.....XX.....
....XX..XX...XX..XX.....XX......XX....XX..XX......XX.......XX......XXXX..........XX....XX..XX.....
....XX...XX.XX...XX.....XX......XX.....XX.XX......XX.......XX......XX...............XX.....XX.XX.....
....XX.....XXX....XX.....XX......XX........XXX.......XXXXXX........XXXXXX......XX........XXX.....
..........................................................................................................................................
..................................................................................................................XX....................
..XXX............XXX......XX........XX......XXX........XX......XX.....XX........XXXXX.......XXXXXX.
..XX.XX.....XX.XX......XX........XX......XX.XX.....XX......XX...XX........XX.......XX.....XX..........
..XX..XX...XX..XX......XX........XX......XX....XX..XX......XXXX...........XXXXXXX.....XXXXXX.
..XX...XX.XX...XX......XX........XX......XX.....XX.XX......XX...XX........XX.......XX..............XX.
..XX.....XXX....XX........XXXXXX........XX........XXX......XX......XX.....XX.......XX.....XXXXXX.
............................................................................................................................................
..............................XXXXXX......XXXXXX.........XXXXXX.........XXXXXX..............................
..............................XX........................XX........XX........XX.......XX......XX.............................
..............................XXXXXX......XXXXXX.......XXXXXXXX......XX...XX................................
.......................................XX......XX.................XX........XX.......XX.....XX...............................
..............................XXXXXX......XXXXXX.......XX.........XX......XX.......XX.............................
.............................................................................................................................................
...............XX.........................................................................................................................
.......XX.......XX......XXXXXX......XXXXXX.....XXXXXX......XXXXXX......XXXXXX....XX..........
.......XX.......XX...............XX......XX....XX......XX...............XX...................XX..........XX..........
.......XX.......XX..........XXXX......XXXXXX......XXXX..........XXXXXX..........XX..........XX..........
.......XX.......XX...............XX......XX...............XX.........................XX.........XX..........XX..........
........XXXXXX..........XXXXX......XX...............XXXXXX......XXXXXX.........XX..........XX..........

hihetlen

BUDA > miskolc.

ez az "interjú" kicsit durva volt...

szánalmas <#sniffles>

Na csak sikerült valahogy megoldani hogy az ujpest nyerjen.Nevezhetném akár csalásnak is,de hát biztos nem látta hogy lerántják ott a védõnket középen.Vagy lehet gondolta a bíró csak lepihent egy kicsit ott a játékosunk igy a meccs vége felé...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
óóóó b+

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jAsOn VoOrHeEs
2-1 <#bdead> <#violent> <#levele>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ó b+

BUDA > miskolc.