• mukika
    hazaértem, nem szeretem a vasárnap estéket, holnap suli. :Cc

sima győzelem volt, de azt kell hogy mondjam, hogy kurvaszar meccs volt istenigazából. unalmas, és kegyetlen szarok voltunk azért.... jovánczai fákjú de már tényleg. nem véletlenül kezdődött el a hullámzás, ami viszont nagyon loál volt. :Dd

viszont az "ultrák" vérig sértettek. -.- első félidőben még a táborral voltam/tunk de mivel annyira átvérzett a lábam, hogy még a fásli is csupa vér lett, félidőben leültem oldalra az 1400as helyekre, mivel a kutya sem nézte milyen jegyed van (ez viszont nagyon szar volt rendezői részről. meccs előtt diák jegyet akartam venni, erre meg iylet szól a csaj, hogy nem tudják biztosítani, hogy a többiekkel egy szektorba kerüljek, lehet, hogy külön szektort kapnak a nyugdíjasok, diákok... mondom anyád akkor adjál teljes árut. erre meg lófasz volt minden... mind1, nem azt a pár száz forintot sajnálom, de akkor is... amatőrök), erre meg megkapom, hogy nyugdíjas vagyok a meccs végén a tábortól, meg hogy álljak fel meg minden. mondom mi a fasz. :DDDDDd

annyi baromságot írtam én itt most össze, azt sem tudom mivel kezdtem már. :D átlag sörös este… :p

a bíró is amatőr volt. a kapus nagyon loál volt mikor fejjel védett… érdekes egy meccs volt annyi szent.