Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GRAT, nah végre nyertünk, már nagyon reánk fért egy kis sikerélmény...

Hajrá FRADI!

Lipcsei nagyon jól játszott!<#vigyor2><#wink><#vigyor3>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

.................................................................................................................................
.....................................................................................................................XX.......
..........XX.....XX.......XXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX..............XXXXXX...........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.......XX..........XX.........XX........
..........XXXXXX......XXXXXXX...............XXXX......XX.....XX...........XXXXXXXX........
..........XX.....XX......XX.......XX.................XX........XX.........XX........XX.........XX........
..........XX.....XX......XX.......XX..........XXXXX........XX...........XX......XX.........XX........
.................................................................................................................................
...............................X...X..........................................................................................
...XXXXXXX........XXXXXX........XX...............XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..
...............XX......XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
............XX.........XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
..........XX...........XX........XX......XX...............XX.......XX......XXXXX........XX.XX.......
.......XX..............XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX...XX.....
....XX.................XX........XX......XX...............XX.......XX......XX...............XX....XX....
..XXXXXXX.........XXXXXX........XXXXXX......XXXXXX........XXXXXX......XX......XX..

SZÉP VOLT FIÚK!
MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

mabbak
nyertünknyertünknyertünk
YEEEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAH
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
djemba-djemba
lecsúszott a Gyõri Édes<#finom>

djemba-djemba
huhuhhu...végre<#vigyor2>

el se hiszem

BUDA > miskolc.

szép! 😊 véééégre😊
Sajnos reggelre belázasodtam, pedig szívesen kimentem volna 😞 na nem baj, legalább végre nyerünk
gabber_saviola
engem nem zavarsz 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Balo
Kimentem volna, ha nem ilyen fospocsék idõben van, Tbányán megutáltam ezt a szar idõpontot..
Nincs ETO topic 😞, úgyhogy maradok itt vendégként egy meccs erejéig 😄

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

gabber_saviola
jah hogy te eto fan vagy 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mit keresem lá itt, viszlát P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Balo
Ez aztán tényleg összefügg 😄
De amúgy rossz nézni amit mi (Gyõr) csinálunk. Minenki áll egyhelyben mint a f@sz..

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

jáj <#idiota><#idiota>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
te miröl beszélsz?

ide még a bannert is én csináltam 😄DDDDDDDDD

Balo
Idén jobb a keretünk mint a tietek, sazl

Ramore
Szerintetek Tõzsért a menõ frizurájának az idõjárás okozta összeborzolása, vagy maga a labda zavarja jobban?
gabber_saviola
nyerni kell

Balo
Meccset-e néztek?

djemba-djemba
vajon lenyeljük-e a gyõri kexet? vagy a torkunkon akad?<#fejvakaras>

szanics
tökéletesen igaz, az a bajnoki arany Garami Józsefé, nem Pintéré.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

djemba-djemba
ez így van...tököli+gera ölelkezve: "köszönjük józsi bácsi!"

djemba-djemba
Pintér egy buta, bunkó, egyszerû ember...
Nemcsak aza abaj, hogy káromkodik! Fasza lesz idejön pinyõ télen, mikor a kedvenc brazilja is megérkeziki...huh

Most kaptam a hírt, h kizárták a Honvédot!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Én is egyetértek!

A Bryan Robson (remélem jól írom) nekem nagyon szimpatikus. Szerintem néha õ is beszúr egy fuckot és mégse pofáznak érte!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Az elnökkel egyetértek! A többivel sincs semmi bajom, csak annyi, h ne a lilák legyenek a példa!
Én személy szerint Csertõit el tudnám képzelni, Bölöni is jó lenne (de ennek a valószínûsége O), de ha nincs más választás, Pintér v Csank!
Én is focizok, volt olyan edzõm aki anyázott is! Eredményeket értünk el vele, ugyanúgy, mint Pintérrel a Fradi!
Csank a sopronnál sem vált be és ott is egy új alakuló csapat van!

Láma!
nézd, én nem ezt mondtam. de elég tetemes elönnyel vezettük a bajnokságot, amikor átvette a kispadot. és azért emlékszel, hogy hogy lettünk bajnokok...
szal az az elöny eltünt...
ezért mondom hogy a bajnoki arany nem az ö érdeme, söt, geráék is azt kiabálták hogy köszönjük jozsi bácsi, nem azt hogy köszi pinyö. a kupaarany ok, azt ö hozta össze, de a bajnokit majdnem ö szurta el.

Ramore
egyet értek veled, magyarországon kiképzett edzõ nem lehet megoldás sem a Fradinál, sem más csapatnál. a honvéd példáját kellene követni, nem muszály neves edzõt hozni, egy a lényeg, nyugati szemléletû és képzettségû legyen.
JackDaniels
Jah, meg edzõ sem kellett volna, oszt BL-t nyer a csapat. Szeretem az ilyen felfogást.

\"Never say never!\" W Churchill

Láma!
TÉK!!
sry
nehogy kitöröljétek!😄

Láma!
egyébként

Láma!
nono.
az bajnoki arany kevésen mult, mert a garamival megszerzett elönyt, kishiján elherdálta!!
szal a bajnoki aranyhoz sok köze nem volt!
a kupaarany, az más tészta, de ott meg nem volt nehéz dolgunk...

JackDaniels
Az utolsó mondatod nagyon talált. Gondolod, ami kis "aranylábú" focistánik olyan magasan mûveltek?? Persze vannak kivételek. A gyakorlat pedig Pintért igazolta, ugyanis "q**aanyázással" csak egy bajnoki és egy kupagyõzelmet ért el a fradival. Sajna nagyon úgy fest, hogy ezekkel a galamblelkû falábúakkal csak "szépen" lehet beszélni.😊

JackDaniels
Egyik fasz sem kellene ide. A válogatott példájára egy külföldi edzõt kellene idehozni, angliából esetleg, mégha nem is akkora név mint Mattheus. A loszar magyar trénereknek nevezett megélhetési"szagembereket" egyszer s mindenkorra el kellene felejteni. Persze ha az NBII bajnoki címe a célkitûzés akkor jó lesz Mezey, vagy Mészöly Fasszopó Kálmán is!!

djemba-djemba
Mao-n minden egyes intézményben 2x annyi ember dolgozik, mint amennyire szükség lenne...ez alól a mi fradink sem kivétel (sajnos)

úgyhogy sztem is mehetne a picsába ignác is!

djemba-djemba
a világért se'haragudnék, tudom, hogy nem komálod csabeszt, én ugyanígy vagyok csankkal...

<#nemtudom>

szanics
a technikai vezetõ nem a Tepszics, hanem Haáz Ferenc.
Tepszics ún. sportigazgató... de minek?!?!

szanics
ne haragudj, de errõl nem vitatkozom...

gabber_saviola
"handykeppel indul minden meccs"

LOL ezen beszartam, de sajna igaz

Álom felállás:

tulajdonos: egy újpseti Kovács Péter filózofiájú ízig-vérig szurkoló, csak legyen gazdagabb. Mondjuk egy másod-harmad generációs amerikai nagybácsi leszármazottja, hozza zsét ezerrel
elnök: Nyilasi Tibor
technikai vezetõ: Valami smucig holland (mert én a Tepszicset is kirúgnám a búsba!!)
vezetõedzõ: Bölöni László (na jó, ez túl nagy álom, de sztem jelenleg õ a legjobb magyar tréner), esetleg a Csank.

Leigazolnám
Rabóczkit (Amikor Dániába igazolt ismerte be hogy Fradista, addig nem akarta pedzeni a témát),
Czvitkovicsot az MTK-ból(1-2szer már tárgyaltak vele, de mindig elbaltázta a Tepszics)
Kocsárdit a ZTE-bõl, nagyon jó védõnek tartom és nem olyan mint a Budovinszky, hogy handykeppel (0-1) indul minden meccs ha pályára lép...
Törököt a REAC-ból, nagyon jó fiatal csatár

..na gyorsan kihúzom a kezem a bilibõl, ez nem az FM2005 <#vigyor2>

a nap beszólása <#nevetes1>

Pintér minden második szava a "bazd meg".
Nem volt a Fradinál és a Sopronnál se olyan játékos akinek ne szidta volna a "kurva anyját".

Kilóg a vasvilla a szájából rendesen a drága kis balassagyarmati fickónak...

De legalább ütötte-vágta-ûzte-hajotta õket...

Mellesleg lehet, hogy ezek a "fasz" magyar focisták csak a Pintér nyelvén értenek, mert velük így kell (vagy csak így lehet) veszélni

Csankot a drukkerek nem komálják, mert egyszer valahol vidéki kupameccs után nem volt se busz, se vonat vissza Bpestre (ilyenkor mindegyik Csank elõtti trénernél szokás volt, hogy páran a futballisták buszával utazhattak), de Csank elhajtotta õket, aztán hiába lett vele bajnok a Fradi, õt is elzavarták.
Nem hinném, hogy újra megégetné magát a Fradival.

"törd el a lábát" ügyrõl mai napig semmi sem bizonyított. Tény hogy mondták a kispadról

de ott volt még a Keller (akivel nincs egyébként beszélõ viszonban László Cs.)
ott volt a kiálított Szûcs (eléggé paprikás hanulatban, a Bagolyt végig cigányozta)

..de tény, hogy elhangzott, csak nem bizonyított, hogy a L.Cs. mondta.

Mindenestre én is örülnék, hogy ha nem õ lenne a vezetõedzõ....

Bizzuk rá az utánpótlást?

László Csaba úgy került Magyarországra, hogy amikor kinevezték Lothar Matthäust szövetségi kapitánynak akkor kerestek (MLSZ és Lothar) mellé egy segítõt, aki egyben lenne a pályaedzõ, ért a focihoz, és a német nyelv sem bonyolult számára. Nos széles e kis hazánkban egyetlen egy olyan trénert sem találtak aki ennek a kritériumnak megfelelt volna, mert ha még megfiztehetõ lett volna (nem úgy mint egy görénymocsok Tornyi), akkor nem tudott németül (jellemzõ, hogy a tahó RTLnél sem beszéli senki azt a nyelvet ami Európában több mint 100 millió embernek az anyanyelve), így sírószájúegervárik, meg bammegajóédespintérek is elfelejtõdtek. Legtöbbjükkel mentális probléma is volt, valamint az IQ-juk nem érte el a válogatottságuk számát sem... Erre Lothar nézett körül Németországban Pellady segítségvel. Így került képbe László Csaba aki perfektül beszéli az angolt, a németet és ezek mellett még a románt is. Lothar választása pedig ráesett, pontosabban nem is voltr más potenciális jelölt.

Trénerként valóban nem bizonyított sokat, szerintem bagy ugrás volt neki a Gladbachtól a Fradiig. Gladbach ide, vagy oda, de többet kellett volna letenni az asztalra mint õ. Jó edzõ, de szerintem még(!!!, szal lehet) nem Fradi szintû tréner ...(bár a mostani szintet hagyjuk, az se Fradihoz méltó)

Valószínûleg marad a helyén László Csaba, mert nincs éppeszû magyar tréner (mégha IQjuk sincs) aki leülne a Tszelnökkel...bár neki is csak nyolc általánosa van...

djemba-djemba
A lényeg, hogy profikarrier nem jött össze neki Németországban, mivel a Fortuna Köln és az Uerdingen sem tartott rá igényt. A Fordnál kezdett el dolgozni, és mellette amatõrcsapatokban játszott, de volt egy visszatérõ térdsérülése(asszem 6x mûtötték), ami miatt leállt a focival. Elvégezte a kölni edzõképzõ fõsulit, és közben a Gladbachnál volt a Junior-B edzõje. A fõsulit párhuzamosan nyomta az edzõsködéssel.

ezmiez?

Ramore
LCS mindenesetre jobb edzõ, mint bármelyik mezey növendék, az egyszer biztos.
djemba-djemba
Mit einer Karriere als Profi wurde es trotz Probetrainings bei Bayer Uerdingen und Fortuna Köln nichts. Laszlo begann also bei Ford, kickte bis zu einem irreparablen Knieschaden in hochklassigen Amateurmannschaften, durchlief danach eine Ausbildung zum Fußball-Lehrer und heuerte schließlich als Coach der B-Junioren bei Borussia Mönchengladbach an.