-
zambrotta #8030 Olvastam folyamatosan a hozzászólásokat, de eddig nem igazán volt kedvem írni, mert elvették az életkedvemet és tiszta fejjel, ami még most sincs, akartam megosztani a véleményemet veletek, kedves FRADISTA barátaim!
Kedden este olyan hírt hallottam, amit eddig elképzelhetetlennek tartottam. Fájó dolog az számomra, hogy egy olyan országban élek, ahol baj az, hogy magyar vagyok és ha ezt vállalom és hirdetem az negatív színben tüntet fel engem. Olyan ország ez, ahol a hatalom a haszonleső, alattomos, senkiházi emberek kezében van, akik semmibe veszik embertársaikat. Olyan emberek, akik saját maguk alatt vaágják a fát, mert FERENCVÁROS nélkül Magyarországon nincs labdarúgás.
Sokan írtátok már és én is osztom a véleményt, hogy az nb2 nem megoldás, attól a problémák még megvannak. Aljas emberek jutatták ide a Clubot, akik a vezetőségben és a csúnya lila színű mlszben tanyáznak. Példát akarnak mutatni, mert ugyebár megtették Olaszországban is - emiatt is dühös vagyok, Forza Juve - és nem maradhatunk le, mert meg kell mutatni aeb pályázat miatt, hogy ők is rendet tudnak tenni! Az uefa olyan szigorú előírásokat fogalmaz meg, hogy annak szinte csak 2-3 magyar csapata felel meg!!!!!!!!
Nem az a legnagyobb baj, hogy nb2-ben játszunk! A "vezetőink", akik ide jutatták a csapatomat, ők a probléma, mert ugye tudjuk, hogy a fejétől büdös a hal. MEGTISZTULÁS Clubon belül és IGAZSÁGOSSÁG és egyforma elbírálás mlsz részéről.
Most derül ki, hogy milyen erő lakozik bennünk. Egy dolog biztos: a magyar első liga teljesen érdektelenné vált. Egy üres semmi lesz, tartalom nélkül. Nézhetik majd az emberek "élcsapataink" szenvedését, nevetséges lokista pancserokat, lila majmokat és még sorolhatnám.
Össze kell fogni, mint ahogy már elkezdődött a folyamat, de nem szabad megállni addig, míg ez a vezetőség a színen van. FRADISTA, FRADI érzelmű vezetőségre van szükségünk és FRADISTA játékosokra, nem pedig zsoldos vukmirra, leora, botisra stb! Személy szerint ezután is ott leszek a lelátókon, mint eddig, és teljes szívből szorítok a Csapatért. Jöjjön mindenki, ne számítson semmi, mutassuk meg mindenkinek, hogy mi vagyunk a legnagyobbak, hírdessük a Ferencváros felsőbbrendűségét, ha kell rettegjenek tőlünk és féljék a Ferencvárost, amely ÖRÖK és ELPUSZTÍTHATATLAN!
Álljunk ott a csapat mellet, legyünk velünk, bíztassuk őket, mert most kell igazán, hogy érezzék számítunk rájuk!
Dühből, dacból, haragból! Vissza kell jutni és bebizonyítani, hogy csak egy csapat van!!!!!!!
Ehhez azonban ele kell váltani a vezetőinknek nevezett hozzá nem értő komcsi bagázst!!!
Augusztus 12-én legyen ott mindenki a szentélyben, tegyük nevetségessé az első osztályt, legyünk ott ezrével!
MINDHALÁLIG FERENCVÁROS!