Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Ez esetben Boldog Karácsonyt, Új Évet és Húsvéti Ünnepeket kívánok!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Oncsi
pápa ellen maradjon minden nézö astadionban a meccs után!!!!addig nem megyünk mig nem lesz pénz!!!!!!!!!asszem ott öregszem meg😞

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

szanics
Komoly melóra gondoltam, Ciprus nem az. Fradiért simán hazajönne. Annak az embernek az az álma, hogy egyszer a Fradi kispadján ülhessen, ráadásul Cipruson a gyakran cserélõdõ tulajokkal együtt az edzõk is cserélõdnek.

Rudee
Gelei nem Cipruson vitézkedik a Juhárral meg Bükszegivel?

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Márpedig én akarom. Mégpedig nagyon... Akkor már inkább hozzák ide Gelleit, õ tud bánni a fiatalokkal, közepesnél jobb edzõ és nincs melója. De ez az ember mihamarabb húzzon innen, mert minden nappal csak lejjebb kerül a Fradi... <#gonosz2>

Ramore
ne akarja senki, hogy László Csabát lapátra tegyék, mert akkor csak mezey ember jöhet a helyére, külföldi edzõt nem fognak venni a "pénzhiány" ürügyén. egyébként pénz az biztosan van még elég, ha furulya még mindig trónon van, mert, ha tényleg kilopta volna az egészet, akkor már rég elhúzott volna, persze sértõdötten
szanics
Ha zakó van, akkor László Csabi pápá...

miccoli002
Igazatok van,de tehetetlenek vagyun!
Sajnos a Hnvéd is egységesebb nálunk.
Darabokra vagyunk széthullva,bárki legyen is az edzõ ebben a helyzetben nem tud minket összerakni.

Láma!
jah...

Laffite
ez így van sajnos, és most is jobban bántja az, hogy már lassan nincs mit lenyúlni mint az, hogy bajban a csapat...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Láma!
de lennének, mert furulyás lenyulta volna mint annak idején azok a férgek!

miccoli002
Amióta az eszemet tudom Fradi Fan vagyik de most még azon is gondolkozom,hogy kimegyek az MU elleni visszavágóra,de csak,ha kint nem égünk le.
Nem hiszem,hogy utálnom kéne a DVSCt,mert nem MTK és fõleg nem Újpest.
Mi is lehetnénk ilyenek,ha lenne egy jó tulaj egy elnökkel.
De sajna ez öt éven belûl nem fog bekövetkezni.
Idén:5-8. és megszakad a szívem.
Tavaly ha marad a Grea a Töki meg a Dragón akkor tuti a fõtáblán vagyunk és most nem lennének ezek a gondok.

mukika
452 új üzenet.... :CCCCCCCCCCCCCC

picit lemaradtam. szar volt a gépem.

amúgy meg kinet voltam minden meccsen. kivéve Fehéroroszoknál (ezért el is buktam egy fogadást, le is köptek.) és nem vagyunk valami meggyõzöek... úgy érzem ez az év nem a miénk lesz. csak gratulálni tudok a Debrecennek, bár még mindig nem szeretem õket (és ez enyhe kifejezés)... de jó látni, hogy jól megy egy magyar csapatnak.

akkor is HAJRÁ FRADI!

nah yóvan én már elvesztettem a fonalat

szanics
õ is tudja, csak sokakkal egyetemben azt nem érti, hogy miért jössz ezzel ide tépni a szádat... pfffff

forza milan
hát mia faszról szerinted?Bajnokok ligája 1-2. selejtezö körben a Debrecen 8-0-ás összesitésben jutott tovább a Hajduk split ellen,és a 3. körben az MU lesz az elelnfele!IGy már érthetö?pfff

szanics
én már #4180-at sem értettem, mégsem magyarázta meg senki... 😞

mifaszról beszélsz? :Ð
miccoli002
Bocs de ezt most nem értem

forza milan
micsoda?ne hülyéskedjé má,a debrecen 8-0os összesitéssel jutott továnn,és a manchester lesz az ellenfele!ha nem hiszed menj fel a sport1.hu-ra,vagy nézd meg a livescore.com-on!

szanics
õõõõõõõõõõõ... én ott nem látok semmilyen állítást <#fejvakaras>

miccoli002
Bár neked lenne igazad

Laffite
jó, de itt most nem a Debrecenrõl hanem egész másról beszéltünk, ne keverd össze a topicokat

szanics
Debrecen...

szanics
Nem igaz, majd meglátod.

forza milan
fradi,fradi,elmehetnek a picsába!nem mutatnak fel semmit,bénáskodnak összevissza!láttad a debrecen meccset!az meccs volt!

Oncsi
mondjatok Magyarországon 3 vagy 4 olyan csapat szurkolotáborát(ultráit)akik figyelemre méltoak!!! nálam:FTC UTE RBD(fehérvár) talán diosgyör

miccoli002
Egy igazi tehetségben több van mint Laczkóban.
Nem lesz belõle Gera Zoli,de félek,hogy még Bartha Laci sem.
Rajta az elsõ pillanattól látszott,hogy van benne valami.

Laffite
kezdem azt hinni, hogy még edzõ nélkül is sikeresebb lenne a Fradi, L.Cs. és Mr. Furulya célba vették a másodosztályt... csak nehogy úgy járjon a klub mint egykoron a Vasas vagy a Honvéd...

szanics
Na, azért én egy 18 éves gyerekrõl három meccs alapján ilyet nem jelentenék ki. Zoran Kuntics szerint õ a Fradi-utánpótlás legtehetségesebb játékosa, és ebben igaza is lehet, mert õ eszméletlenül jó szakember.
Csakhogy most nincs meg annak a lehetõsége, hogy fokozatosan legyen beépítve a srác a csapatba, az eredménykényszert meg nem lehet az egyik napról a másikra megszokni.
Amúgy csak Rósa és Lipcsei, Taki talán, szûcs egyáltalán nem...

miccoli002
Nem middegy,hogy hol játtszik Laczkó egyszerûen nem fradi szintû játékos úgy ahogy a csapat 90%-a.
Ebbõl a csapatból csak a Rósa,Lipcsei,Szûcs,Takács(jobb napokon)méltó a Fradi mezre.

Rudee
Õ egy darabig biztos nem jön vissza.

Oncsi
Sowunmi kellene vissza,ö rugdosná a golokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabber_saviola
László Csabi VISZLÁT

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee

Laczkót nem a rendes posztyán jáccatja addig ne is várj csodát
Bartha tényleg jó
Csurka is nagyon jó
.
.
.
stb

torrente
De azért egy jó edzõ attól jobb taktikát kitalálhatna, hogy rúgják fel a labdát és talán lesz belõle valami. És egy jó edzõ nem cserél a 91. percben 2-1-es vezetésnél a Minszk elleni visszavágón. Az meg hogy 2-3 ifista miatt nem megy a szekér, az a fradi utánpótlásra nézve nem hízelgõ. Még a Barthában látok fantáziát, de a többiben nem. A Lackó egy katasztrófa volt az összes meccsen, amelyen láttam.

miccoli002
Bölöni hülye lenne otthagyni a Rennest,de szerintem is jó megoldás lenne.
Nekünk pedig addig jó még Mezey és barátai elkerülik az Üllõi utat.
LCS nem lenne rossz megoldás,ha rendben lennének e klub körûl a dolgok,igy azonban képtelen a csapatot és a fiatalokat az módján fanatizálni.
Egy olyan edzõ nem lehet amúgy se rossz,akinek a neve összel még a német Gladbachnál is felmerûlt.Úgyhogy mondjon bárki bármit LCS nem rossz edzõ.

Ramore
nagyon jó döntés lenne Bölöni!
Ramore
egyébkén a mezey brancs látszólag jó megoldás lenne, mert õk adják-veszik a meccseket a háttérben, a nézõk meg azt látják, hogy hip-hop bajnok a Fradi, tehát jó munkát végzett az edzõ
én nem azt mondtam hogy kik jöjjenek ide csak az volt a kérdés hogy kiket látnának szívesen a szurkolók. én csak leírtam a sztem legjobbakat M.o-n

Bölöni? 😄DDDDDDDDDD

miccoli002
Hát igen ha valaki akkor Mezey és cimborái(pl:Egervári)igen csak drasztikus megoldás lenne.
Annál mélyebbre süllyedni hogy a kettõ közûl valamelyik legyen nem lehet.
Nálam továbbra is Zorán a befutó

torrente
Nyilasi Tibi nem fog elvállalni edzõi posztot. Több öröme van neki a gyerekekkel való foglalkozásban. Pintér Attila helyéban én tuti nem mennék vissza a Fradihoz, hisz elég gusztustalanul váltak meg tõle. Csanknak meg van munkahelye. A fradi már rég nem kihívás egy edzõ számára.

valszeg azé nincs kivéve mer nnincs itt a házigazdi

AnuluWork
A Banner alól szvsz már ki lehetne venni a kupaszöveget. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Lassan meg lesz az összes Apostol ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ramore
bizony elfogadom, sõt gondolkoztam, is hogy az 5+1-nek beírjam a mezey "baráti körét", azaz a tanítványait
<#idiota>

football without ultras is nothing

szanics
Hatodiknak fogadd el, kérlek, Dajka Lászlót, hetediknek Bognár Györgyöt. 😄