• mukika
    na felkeltem.... este már megtudtam a hírt egyből, igaz már nem tartózkodtam ekkor a székház előtt. muszáj volt meginnom jó pár sört...

tetszett, bár a mai összezörrenés úgy érzem jobb lesz. tisztáztuk a kommunikációs igazgatóval, minket nem a licensz érdekel. sőt nem is az nb2-ben való indulás. (bár ekkor ez még kétséges volt. engem legbelül azért ez is zavar, de sztem nem csak engem. ma fognak igazán elszabadulni az indulatok.) hanem az zavarja ezt a 200as tömeget, hogy a Fradit, a szeretett klubunkat ide juttatták. úgyhogy mondjanak le, akik a felelősök. ez a muksó 1 éve van ott, csak ő volt a vezetőség közül a székházban. de egy idióta, össze-vissza beszélt. első beszélgetésénél meg is kapta a magáét. akkor lett pár fotós, és tv-s is elzavarva.

tegnap egyedül mentem, igaz sok ismerőssel találkoztam. de ma viszek magammal +4 embert. remélem többen így tesznek és összegyűlünk vagy 500an a székház előtt, és leváltjuk ezt a csaló, hazug brigádot. és MEGTISZTULUNK!

a kizárást meg nem kommentálom, sokan leírták már előttem az igazat, ahogy olvastam. de a sok Faszparaszt, látom nagyon örül. örülhettek is. van 2-3 évetek, és a Fradi újra Magyarország legjobb csapata lesz. de ehhez, ma eredményeket kell elérnünk a székház előtt! délben találkozunk a Pilvax kávézóban barátaim. :)