Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
én is arra szánnám ezt az évet, hogy egy ütõképes fradit hozzunk össze.
Látván a Soprn-DVSC meccset akár még a Sopron is lehet bajnok a köv. idényben
Csank uram , nagyon összehozta azt a csapatot😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szanics
Tényleg nem, de sajnos nagyon úgy néz ki, hogy senki nem ment meg minket ettõl... 😞

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
ez igaz.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
A Fradi még nem esett ki...

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
A Honvéd is gyenge, de láttad tavaly az UEFA-ban? Legalább hajtottak, kûzdöttek.....de méltón estek ki....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Még amikor volt KEK, 90es évek közepén.

mikor?
Rudee
Volt anno egy Honvéd-Nimes párharc, utánna mégse születtek barom versek, pedig ha valami égés, akkor az az volt.

McFrost
MTZ ve gyüttek
2 gólt lûttek
UEFA bó kiütöttek
az ország elõtt égettek....

szanics
Egyelõre ott tartunk, hogy én összetenném a két kezem, ha a Fradi a 3-5. helyen végezne úgy, hogy a fiatalok beépülnek.
Ezt Csankon és Garamin kívül egy magyar edzõ sem tudja megcsinálni.

Ramore
jaja 😉
most a magasságra gondolsz ugye😊

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Ramore
Budovinszki nem egy robertocarlos 😊
Ramore
jól látod, Csank egy olyan edzõ, aki mármelyik csapatból tud csinálni egy 3-5. helyre beérõt, de ennél többet nem, pusztán középszerû védekezõ csapatot.
Ja és az még kimaradt, hogy sajnos a furulyással kapcsolatos vélemény szinte megoldhatatlan

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

10 bõl 8szor

Én azt mondom, hogy nem is olyan nagy baj az ha kiesünk (bár ne így lenne), mert akkor legalább lenne idõ összerakni egy normális csapatot, furulyást valahogy elküldeni a világ végére és azokat a játékosokat is akik csak kényszermegoldásként jöttek ide, és egyáltalán nem FRADI szintû játékosok!
A Budovinszki szerintem még a nb2-be is nehezen férne be, mert azon kívül, hogy nagy szabadrúgáslövõ, egy nagy 0!Egész meccsen ívelgetett, amivel nem lenne semmi baj, ha legalább 10 8szor emberhez menne a labda, de max 2szer volt pontos!

Szánjuk rá ezt az egy évet arra, hogy megint ütõképes csapatunk legyen, fiatalokkal és egy pár minõségi játékossal!

Mindörökké FERENCVÁROS!

ha Pepe felépül, gyepes meg elmegy a picsába

volt két jó megmozdulása egész meccsen

szanics
Én is reménykedem, és persze, Furulya is vastagon benne van - nemcsak a befektetõ miatt, hanem amiatt is, hogy még mindig LCS ül a kispadon.
HAJRÁ FRADI!

Igazad van.Amennyire jól ment nekünk õsszel, annyira rosszul megy nekünk most.
Sajnos :-(
Én is úgy hiszem hogy az õszben még benne volt Pintér keze, és LCS még nem mutatott semmit. Ezért én már (mint mondtam) tavasszal elküldtem volna. De ez nem rajtam/rajtunk múlik hanem (fõleg) furulyán. És amíg õ itt van, addig nem biztos hogy látunk eredményeket. De én azért reménykedem benne továbbra is. HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Rudee

szanics
A jelenlegi keretbõl Csank könnyedén csinálna egy jó csapatot, amelyik a 3-5. helyre simán beér. Majd meglátod, mi lesz László Csabával!
Tökölit kicsit erõs alapemberként említeni Pintérnél, ha egy kicsit visszagondolsz, Rósa meg már Pintérnél is a Fradiban volt...

Rudee
A tavasz az természetesen õsz.

Rudee
A jelenlegi keretbõl Csank se csinált volna jó csapatot. Nincs jobb szélsõ, nincs egy középpályás aki tudna védekezni. Hiába Takács nagy lelkesedése, Õ ettõl még nem lesz középpályás.
A tavaszi szereplésben kb annyira van benne Pintér, mint én. Gera és Tököli volt annak az idõszakanak a 2 alapembere, Pintér nem szólt Rósának, Bajevskinek vagy másnak hogy ezt meg ezt csináld ha leigazolnak.

szanics
Éppen ez a probléma. Egy edzõrõl nem akkor mutatkozik meg, hogy milyen, amikor megy a csapatnak - és az õszi menetelésben még benne van a Pintér is (akit szintén nem csípek, de ezt el kell ismerni) -, hanem akkor, amikor szarban van a csapat.
Ilyen gyenge tavaszt az elmúlt 15 évben nem produkált a Ferencváros, még akkor sem, amikor ennél gyengébb kerete volt (Csank milyen keretbõl csinált bajnokot?!?!?!?!).
Úgyhogy sajnos azt kell mondanom, mégha nem is jók a körülmények, LCS-t már a nyáron ki kellett volna vágni, és idehozni a Csankot, mert õ a szarból várépítés nagymestere.

djemba-djemba
sztem azért nem kell túlzásokba esni...
amikor õsszel LCS-vel végigpicsáztuk RÖHÖGVE+NAGYARÁNYÚ gyõzelmekkel az nb1-et, akkor nem ezt mondtátok volna...
a garami féle játékos keretet össze sem lehet hasonlítani, a tavalyival, és a mostanival...
errõl ennyit
ha õsszel a csapat végigverte a mezõnyt, akkor azt tavasszal is meg tudta volna csinálni, csak változtak a körülmények->mindenki feszült, nincs kialakult keret, egymásra mutogat mindenki
a fiatalokról meg annyit, hogy mondjuk 6ból átl. max 2 fradiszintû...
Takács Ákos is lófasz volt, semmi...és ezzel meccs legjobbja, hát kiröhögöm a világot, azért, mert a végén volt két passza, ami emberhez ment
laczkó is vékony még ide nagyon...
gyepes meg inkább menjen el csuklósbusznak, mert kábé úgy fordul...lassú, mint a dög
grósz pozitív csalódás+budo is, udvarázs meg egyszerûen zavar a kapuban...
ez a szezon érdekes lesz, de középmezõnyre jók leszünk
tuti az lesz, hogy ez a csapat úgy november tájékán kezdi, majd összeszedni magát...
lassan, de remélem beindul a szekér...
summa summárum, errõl nem csak LCS tehet...

az is igaz, hogy ilyen eredménykényszer alatt, ilyen fiatalokat beépíteni nehéz lesz
sztem a fiataloknak még bõven van mit fejlõdni, idõ kell nekik
bartha rulez

szanics
Arra próbáltam rávilágítani - ezek szerint nem sok sikerrel -, hogy a fiatalok beépítése, fõleg eredménykényszer alatt, az egyik legnehezebb edzõi feladat, és László Csaba erre tökéletesen alkalmatlan.
Hiába ügyesek a fiatalok - egyébként Takácson és Barthán kívül én sok fiataltól jó játékot még nem láttam, de ez nem az õ hibájuk, mert idõ kell nekik -, ha hülye az edzõ és nincs taktika, ez nem fog meglátszani a csapaton...

Hanem is harcolni, kûzdeni kell, amúgy meg én már a tavasszal hazaküldtem volna LCS-t.Nincs elképzelése, azt mondta berakja a fiatalokat, aztán csak Laczkó volt a kezdõben... Az az elem ami engem bizakodóvá tesz, az a fiatalok játéka!És egy fradi drukker (szerintem) nem így áll hozzá a dolgokhoz.
De ha te így gondolod (SZANICS #3866), az a te privát véleményed.
Én még mindig hiszek a csapatban, úgyhogy

HAJRÁ ZÖLDSASOK!

dél-koreai élvonal... gart. nc
persze pénzéhes külföldi zsoldos

football without ultras is nothing

Rudee
Ramore
Áhhh, nagyon gyenge volt a Fradi, ismét, és igazság szerint aki ezen meglepõdött, az nincsen képben a jelenlegi hazai labdarúgás színvonaláról.
Laffite
égés volt ez a kupameccs... és persze megint mindenre volt megfelelõ magyarázat... támadni kellett volna, ez az igazság... ha a Chelsea ellen tudott volna mindösszesen egyszer kapura lõni 90 perc alatt a Ferencváros, akkor azt aláírom, na de egy ilyen ellenfél ellen...????????????????????????????????

ezt már nem bosszantó volt nézni, hanem szomorú

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Gyepes visszavonja a feljelentését

Budapest, július 15., 6.00 A válogatott védõ a klubért akar tenni, nem ellene.
Hirdetés

Ma reggel kerül sor a MLL-ben a Gyepes Gábor kontra Ferencváros ügy tárgyalására, amire a védõ korábbi feljelentése miatt kerülhet sor. Információink szerint azonban a tárgyalás felettébb rövid lesz, mivel Gyepes úgy döntött, visszavonja a feljelentést.
- Egyeztettünk a vezetõkkel és úgy döntöttem, hogy a klubért akarok tenni, nem pedig ellene - mondta honlapunknak Gyepes Gábor a fehérorosz Ripo-Minszk ellen elvesztett UEFA-kupa mérkõzés után. - Éppen ezért reggel az ügyvédem társaságában megyek a Ligába, és ott írásban visszavonom a feljelentésemet.

Gregorius
Én biliárdozni voltam tegnap este, elõtte vettem észre, hogy meccs van, mit össze szenvedtem, hogy lemaradok a meccsrõl, de úgy látom inkább áldani kéne az eget, hogy nem láttam.

u.i.: Hogy valami pozitív is legyen. Régen nem jártam itt, látom új cégér van odafönn, szép, gratula annak, aki csinálta! <#kacsint>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Most mondhatnám azt, hogy én ezt megmondtam, de mondom is, mert megmondtam. <#shakehead>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

McFrost
Úristen! Ez ami történt tegnap, ez SZÉGYEN!!!!! '. félidõt bírtam végignézni, de ezzel Irakban simán lehetne vallatni! ÉGÉS A KÖBÖN!!!!

szanics
Egyetlen apróságban vitatkoznék: már a védelem is ívelget. Tegnap a Budó és a Bognár minden alkalommal picsán rúgta a labdát, amikor hozzájuk került.
Amúgy nekem az nem tetszik LCS-ben, hogy hazudik...

Sajnos pontossan ezt látom én is.Az egyetlen felfedezhetõ taktikai elem,hogy a középpályáról felivelik a csatároknak a labdát,aztán majd azok csinálnak vele valamit.Ez volt az elõzõ szezonban is,és ugy tünik ez semmit nem változott.Ezért van,hogy aztán szinte csak a pontrugásokból tudunk veszélyeztetni,amik valóban begyakoroltak,alapszituációk,de hát asszem ez egy kissé édeskevés.
Nekem is tetszett az elején László Csaba stilusa.Az a lelkesedés,elhatározottság,hogy a nyilatkozataiban mindig utalt a hiányosságokra,és hogy azokokon javitani kell.Engem a hozzáállása a Varga Zoliéra emlékeztetett.Csak sajnos ugy tünik itt meg is rekedt a dolog,és egyre jobban az az érzésem hogy nem tud mit kezdeni ezzel a csapattal...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szanics
csak az még nem ez a játékosállomány volt, és még nem látszottak ennyire markánsan az új edzõ leckéi a csapat játékán <értsd: akkor még tudtuk, mi is az a rövidpasszos játék, mert emlékeztünk rá...>

forza milan
hát nem az biztos!elözö uefa se volt nagy szám,ugyazez a szar játék volt,csak akkor csoportba bejutottak

szanics
Na ha Te így látod, akkor igazán megmagyarázhatnád nekem, hogy mire alapozod az optimizmusodat. Mi volt az az elem a játékban, ami ennyire bizakodóvá tesz? A Loki ellen ez a játék egy 0-4-re, az Újpest ellen meg egy 0-2-re lesz elég...

JackDaniels
Nem küzdeni, harcolni, hanem focizni kellene, könnyebben ki lehetne vívni a továbbjutást. A harcot hagyjuk meg a katonáknak!

\"Never say never!\" W Churchill

Ahogy elnéztem, azért voltak lehetõségeink, csak sajnos nem éltünk vele, és a sors törvényszerûségbõl büntetett minket. Szerintem a remény hal meg utoljára, ezért küzdeni harcolni kell a visszavágón.Amúgy meg szerintem ez a csapat bármire képes lehet az NB1-ben, még arra is hogy legyõzze akár a lokit, vagy az újpestet. Remélem így lesz...
HAJRÁ FRADI!

Rudee

szanics
Na addig viszont nem jutunk el idén...

Rudee
A csoportkörig 3 ellenfélen kéne túljutni.

forza milan
de a csoportokból?én arra voltam kiváncsi!

szanics
nc...

Rudee
Már kijutott...