Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látván a Soprn-DVSC meccset akár még a Sopron is lehet bajnok a köv. idényben
Csank uram , nagyon összehozta azt a csapatot😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
2 gólt lûttek
UEFA bó kiütöttek
az ország elõtt égettek....
Ezt Csankon és Garamin kívül egy magyar edzõ sem tudja megcsinálni.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
A Budovinszki szerintem még a nb2-be is nehezen férne be, mert azon kívül, hogy nagy szabadrúgáslövõ, egy nagy 0!Egész meccsen ívelgetett, amivel nem lenne semmi baj, ha legalább 10 8szor emberhez menne a labda, de max 2szer volt pontos!
Szánjuk rá ezt az egy évet arra, hogy megint ütõképes csapatunk legyen, fiatalokkal és egy pár minõségi játékossal!
Mindörökké FERENCVÁROS!
volt két jó megmozdulása egész meccsen
HAJRÁ FRADI!
Sajnos :-(
Én is úgy hiszem hogy az õszben még benne volt Pintér keze, és LCS még nem mutatott semmit. Ezért én már (mint mondtam) tavasszal elküldtem volna. De ez nem rajtam/rajtunk múlik hanem (fõleg) furulyán. És amíg õ itt van, addig nem biztos hogy látunk eredményeket. De én azért reménykedem benne továbbra is. HAJRÁ FRADI!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Tökölit kicsit erõs alapemberként említeni Pintérnél, ha egy kicsit visszagondolsz, Rósa meg már Pintérnél is a Fradiban volt...
A tavaszi szereplésben kb annyira van benne Pintér, mint én. Gera és Tököli volt annak az idõszakanak a 2 alapembere, Pintér nem szólt Rósának, Bajevskinek vagy másnak hogy ezt meg ezt csináld ha leigazolnak.
Ilyen gyenge tavaszt az elmúlt 15 évben nem produkált a Ferencváros, még akkor sem, amikor ennél gyengébb kerete volt (Csank milyen keretbõl csinált bajnokot?!?!?!?!).
Úgyhogy sajnos azt kell mondanom, mégha nem is jók a körülmények, LCS-t már a nyáron ki kellett volna vágni, és idehozni a Csankot, mert õ a szarból várépítés nagymestere.
amikor õsszel LCS-vel végigpicsáztuk RÖHÖGVE+NAGYARÁNYÚ gyõzelmekkel az nb1-et, akkor nem ezt mondtátok volna...
a garami féle játékos keretet össze sem lehet hasonlítani, a tavalyival, és a mostanival...
errõl ennyit
ha õsszel a csapat végigverte a mezõnyt, akkor azt tavasszal is meg tudta volna csinálni, csak változtak a körülmények->mindenki feszült, nincs kialakult keret, egymásra mutogat mindenki
a fiatalokról meg annyit, hogy mondjuk 6ból átl. max 2 fradiszintû...
Takács Ákos is lófasz volt, semmi...és ezzel meccs legjobbja, hát kiröhögöm a világot, azért, mert a végén volt két passza, ami emberhez ment
laczkó is vékony még ide nagyon...
gyepes meg inkább menjen el csuklósbusznak, mert kábé úgy fordul...lassú, mint a dög
grósz pozitív csalódás+budo is, udvarázs meg egyszerûen zavar a kapuban...
ez a szezon érdekes lesz, de középmezõnyre jók leszünk
tuti az lesz, hogy ez a csapat úgy november tájékán kezdi, majd összeszedni magát...
lassan, de remélem beindul a szekér...
summa summárum, errõl nem csak LCS tehet...
az is igaz, hogy ilyen eredménykényszer alatt, ilyen fiatalokat beépíteni nehéz lesz
sztem a fiataloknak még bõven van mit fejlõdni, idõ kell nekik
bartha rulez
Hiába ügyesek a fiatalok - egyébként Takácson és Barthán kívül én sok fiataltól jó játékot még nem láttam, de ez nem az õ hibájuk, mert idõ kell nekik -, ha hülye az edzõ és nincs taktika, ez nem fog meglátszani a csapaton...
De ha te így gondolod (SZANICS #3866), az a te privát véleményed.
Én még mindig hiszek a csapatban, úgyhogy
HAJRÁ ZÖLDSASOK!
persze pénzéhes külföldi zsoldos
football without ultras is nothing
ezt már nem bosszantó volt nézni, hanem szomorú
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Budapest, július 15., 6.00 A válogatott védõ a klubért akar tenni, nem ellene.
Hirdetés
Ma reggel kerül sor a MLL-ben a Gyepes Gábor kontra Ferencváros ügy tárgyalására, amire a védõ korábbi feljelentése miatt kerülhet sor. Információink szerint azonban a tárgyalás felettébb rövid lesz, mivel Gyepes úgy döntött, visszavonja a feljelentést.
- Egyeztettünk a vezetõkkel és úgy döntöttem, hogy a klubért akarok tenni, nem pedig ellene - mondta honlapunknak Gyepes Gábor a fehérorosz Ripo-Minszk ellen elvesztett UEFA-kupa mérkõzés után. - Éppen ezért reggel az ügyvédem társaságában megyek a Ligába, és ott írásban visszavonom a feljelentésemet.
u.i.: Hogy valami pozitív is legyen. Régen nem jártam itt, látom új cégér van odafönn, szép, gratula annak, aki csinálta! <#kacsint>#kacsint>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Amúgy nekem az nem tetszik LCS-ben, hogy hazudik...
Nekem is tetszett az elején László Csaba stilusa.Az a lelkesedés,elhatározottság,hogy a nyilatkozataiban mindig utalt a hiányosságokra,és hogy azokokon javitani kell.Engem a hozzáállása a Varga Zoliéra emlékeztetett.Csak sajnos ugy tünik itt meg is rekedt a dolog,és egyre jobban az az érzésem hogy nem tud mit kezdeni ezzel a csapattal...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Never say never!\" W Churchill
HAJRÁ FRADI!