-
balázs C94 írta:
Bánk és én egy bő 2 órás, gyümölcsöző eszmecserén vagyunk túl a klubvezetőkkel.
Ináncsy Miklós, Tepszics Ignác, Petró László, Horváth K. József voltak a résztvevők.
nincs időm visszaolvasni, írni sem nagyon, egy nagyon(!) rövid zanza.
elmondták milyen jogi kifogásokat emelt a klub az mlsz licenccel kapcsolatban illetve milyen szabálytalanságokat követ, követett el az mlsz. ezek véleményünk szerint is jogosak.
de. a Ferencváros nem juthatott volna oda, hogy bárki, bármilyen formában megkérdőjelezhesse az indulási jogát az nb1-ben. az pedig, hogy ebbe a végső csődközeli helyzetbe jutott igenis a mindenkori (ez előtti és mostani) vezetés hibája. sajnálatosnak tartottuk, hogy ezek a vezetők (pl elnökségi tagok ill klubházbéli emberek) évek óta ugyan azok és senki nem vonja le a személyes konzekvenciákat.
Ináncsy úr elmondta, hogy szerinte nem kell személyes felelősök után kutatni (attól nem lesz több pénz ugyanis) illetve azt, hogy ő megbízik személyes munkatársaiban. hozzátettük: sajnos mi nem tudunk.
szó volt arról, hogy most itt van az ideje az összefogásnak. sajnálatosnak tartottuk, hogy eddig valahogy nem volt (emlékezetes a szurkolók kitiltása a nyílt küldöttgyűlésről és az azt követő szurkolókkal kapcsolatos nyilatkozatok). későnek érezzük ezt.
Hováth úr elmondta, hogy szerinte a klubvezetés lényegesen nagyobb és pozitívabb munkát végez a maga területén, mint mi, szurkolók a mi "területünkön". észrevételeztük, hogy ez valóban így lehet, hiszen itthon és külföldön egyaránt a méltán híres és elismert ferencvárosi vezetőkről és nem pedig a szinte alig ismert, elismert szurkolókról beszél minden sportkedvelő.
a beszélgetés közben kaptuk a hírt, hogy elnapolták licenc ügyben a döntést. ezt Ináncsy Miklós "nagy sikerként" könyvelte el. megemlítettük, hogy ezt a nagy sikert 1901 óta eddig mindig elérte a Ferencváros.
Ináncsy úr megerősítette, hogy a visszasorolásunk valószínűleg a labdarúgó szakosztály végét jelentené.
az elnök úr a későbbi jó együttműködés reményében újabb találkozókat helyezett kilátásba és az elnökségi ülésen való részvételünket sem zárta ki.
nincs időm sajnos többet írni, talán majd késő este.
kimenni a székház elé lehet ugyan, de szerintem a jelen helyzetben felesleges. (nagyon zárójel: szerintem és nem csak szerintem az elnapolás igencsak az nb1-es lét megmaradása felé vitte ügyünket)
hajrá Fradi! - FSZSZ