Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rósát is szerettem, mert hajtott és tavasszal sok-sok meccsen a csapat legobja volt.
Husztit viszont nem sajnálom.
Bár még majd a 2. körre /ha továbbjutunk/ lehet nevezni más játékosokat is.
„Az isten szerelmére, mondja meg nekem valaki: mostanság hol van a Fradi-szív, a klubhûség, hová tûntek az érzelmek? Hát hogyan jutott eszébe Lipcsei Péternek vagy Szûcs Lajosnak, hogy az asztalra csapjon, odavágva a szerzõdést, és azt mondja, õk ebbõl nem kérnek, inkább elmennek Gyõrbe vagy tudom is én, hová. (…😉 Nekem ne mondja azt egyetlenegy régebbi Fradi-játékos sem, hogy most napi gondokkal küszködik, hogy az évek során nem keresett annyit, hogy a nehéz idõszakot átvészelve ne lehessen türelmes. Ha korábban természetesnek vették a ferencvárosi fiúk, Lipcsei Péter és a többiek, hogy tejszínhabos kakaó jut nekik hétrõl hétre, akkor most érjék be a cikóriakávéval. Igenis tartoznak ennyivel ennek a klubnak.”
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ftc.hu
football without ultras is nothing
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kapusok:
Kemenes Szabolcs, Udvarácz Milán, Beke Norbert
Mezõnyjátékosok:
Keller József, Budovinszky Krisztián, Takács Ákos, Tímár Krisztián, Lipcsei Péter, Nógrádi Árpád, Aleksandar Bajevski, Erõs Gábor, Csurka Zoltán, Bognár Zsolt, Gyepes Gábor, Grósz Róbert, Tõzsér Dániel, Laczkó János, Laczkó Zsolt, Béress János, Horváth Dávid, Szalai Tamás, Bartha László, Szálkai Zsolt, Lajer Gábor, Gyõri Raymond, Csepregi Richárd, Brettschneider László
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
HAJRÁ FRADI!
Hajrá Magyarok!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nekünk van 300 milla adósságunk, egy beígért befektetõnk, 250 milla kölcsön, de az is bankhitelbõl, nemtudom milyen fedezettel
játékosokat még nem tudni it akarnak, de holnap 10ig kell beadni mlszhez az uefa indulási listát, addigra minden-ki-derül
De miért megy el?
Elege lett az adósságokból vagy valaki hívta?
Bocsesz de mivel most jöttem nemrég haza a nyaralásból nem vagyok tisztába vele ki ment el a csapatból és ki jött
PLS skristof vázold fel nekem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ne haragudj de hülyeséget peszélsz, és huszti elmegy
Jobb nekünk ha az NBII-ben indulunk .... 😛
Az idény alatt meg összeszedjük , összeszoktatjuk a csapatot, s amikor visszaérünk az NBI-be akkor olyanok leszünk mint régen
Jah és nem lenne jó ha Huszti elmenne, mert õ egy nagyon jó játékos.
Husztit berendelték
Budapest, július 5., 21.50 Szûcs és Lipcsei még gondolkodnak.
A Ferencváros vezetõi ma tárgyaltak a megszerezni és a megtartani kívánt játékosokkal. A legutóbb Pécsett szerepelt középpályás, Erõs Gábor két évre elkötelezte magát a Fradihoz, korábbi csapattársa, Horváth Gyula ügyében ugyanakkor a Péccsel is megegyezésre kell jutnia Tepszics Ignácnak.
Nem sikerült ugyanez Huszti Szabolccsal: a középpályás rossz néven vette a hozzá intézett ultimátumot, és kijelentette, nem hosszabbítja meg lejáró szerzõdését és a tegnapi edzõmeccs kezdetekor indulatosan elszelelt az Üllõi útról - igaz, Tepszics holnap reggelre még egy utolsó tárgyalásra várja a játékost és menedzserét.
A Besztercebánya elleni mérkõzésen (0-1) egyébként játszott a Veszprémbõl érkezett bolgár Palejkov, Lipcsei Péter és Szûcs Lajos ugyanakkor csak a szerzõdéstervezetéért néztek ki - Tepszics szerint elõbbinél van nagyobb esély a megegyezésre.
S. I.
nb1.hu
😞((((
Vezetnek a vendégek. Pancik futott le a bal szélen az alapvonalig, középre gurított és az õrizetlenül hagyott Bazik 12 méterrõl a hálóba lõtt (0-1)Szar Bayern, szar Bayern :)
😄DDDDDDDD
Jó lenne már gólt lõni.
Kemenes - Bognár, Tímár, Budovinszky, Tõzsér - Grósz, Gyepes, Erõs, Takács - Nógrádi, Paleikov
elkezdõdött
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Never say never!\" W Churchill