fradista91#7548
5-10 perccel ezelőtt értem haza, és már a meccs közben hallottam hogy visszavonták megint a licencünket... De először a meccsről:
Semmi gond Mukika, gondoltam hogy valami gond lehet hogy nem jöttél a meccsre, és igen legközelebb mindenképp találkozunk ;-)
Viszont találkoztam Takezóval (csak ő nem tudja ezt, mivel még nem látott, én meg simán felismertem a képgalériából :) ennek is örültem, és annak is hogy egy jó kis meccsen sikerült elhallgatatnunk a velünk szemben ülő nagyon-nagy szájú kispesti hordát (voltak vagy kb 20an, a 4edik gól után már indultak haza :) Az 5ik gól után 2-3 haverral elkezdtük énekelni a Fradi indulót amibe később a többiek is becsatlakoztak :D...
Egy szó mint száz: a meccsel, a fiúk hozzáállásával abszolút elégedett vagyok.
De az egyik haver hozta a hírt: visszavonták a licencünket...
Először még nem nagyon akartam elhinni, csak miután egy épp nyaraláson lévő barátom küldött egy SMS-t mely szerint hivatalosan is megtörtént ez a dolog...
Hát mivel nyertünk a meccsen, szomorú nem tudtam lenni, de nagyon bízom benne hogy ez megint csak időleges "kizárás"... Azért is mert mostmár nagyon közel állunk egy új Nagy Csapat felépítéséhez....
Természetesen csalódott lennék ha NB2ben kellene indulnunk de ez sem fog eltántorítani attól hogy kimenjek Fradi meccsre, ugyanis ez a szenvedély örök, eltörölhetetlen nagyon sok Fradi érzelmű számára (engem is beleértve) :-)
Várom az újabb fejleményeket, és HAJRÁ FERENCVÁROS!