Ferencvárosi Torna Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//off

most jövök Ibusztól, megvan a jegyem Argentín meccsre <#vigyor2>

on//

football without ultras is nothing

Rudee
Rudee
Soha.

Este edzõmeccs, jó lenne már ha a jövõ évi csapat jáccana.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ma már bizonyosan, mert a nevezést le kell adni. persze utána is lehet igazolni a szezonra...
mondjuk nemtudom mi van azzal a befektetõvel, mikor akarják nyilvánosságra hozni?

Rudee
Akkor ma az is eldõl elvileg, hogy kik maradnak.

Rudee
Jovánczai mától már nem az MTK játékosa, Õt leigazolhatnánk.

mukika
hát holnap kéne hogy legyen az utolsó pillanat. mivel holnap nevezünk a (???)végleges(???) csapattal az UEFA-rá.

jolvan, akkor nem én vagyok a hülye, h nem értem ezt az egészet...

és mikor lesz utolsó pillanat? holnap kedd van

mukika
mukika
passzzz... ezen gondolkodom én is. ez olyan mintha én az egyik zsebembõl átraknám egy másikba a pénzt.

sztem a befektetõ adta pénzt, csak nem akarták nyilvánosságra hozni az egészet. majd az utolsó pillanatban.

nemsokára részletezik az egészet egyébként.

Hangianix
Most akkor az FTC adott 250 millat a foci szakosztalynak? Nekik van penzuk, vagy hitelt vettek, vagy mas szakosztalytol vontak el? Ez komolyan erdekelne.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

mukika
legalább a játékosok adósságát letudjuk. ez pozitív.
de viszont a befektetõröl még mindig semmi hír... várom a fejleményeket kiváncsian.

mukika
nem csak akkor... arról volt szó, ha jön a befektetõ, akkor is át lesz építve minden teljesen.

mukika
elvileg nem indulnak.

mukika
ja
tegnap volt egy mûsor az m1-en ott is ezt mondták

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

HARJÁ FRADI!
Amúgy nem tudom, a fradi indul az ausztiai négyes tornán?<#confused>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Úgy hallottam, ha megkapnánk az Eb rendezés jogát 2012-re, akkor az Üllõi úti stadiont is alaposan felújítanák. Állítólag VIP szektorok, bevásárlóközpont is épülne.<#vigyor3>

Csak lehet, hogy az eb után nem tudnánk fenn tartani!<#szomoru1>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Rudee
😄DDDDDDDD

Rudee
13 órakor kezdõdik az elnökségi ülés

Remélem páran már munkanélküliként jönnek ki.

Rudee
A Landskrona-n még Sowunmi se biztos hogy segítene.

<#eljen>

Thomas Sowumi

*
Hirdetés

A 100% Fradi színes hetilap értesülése szerint Sowunmi Thomas játéka elnyerte a svéd élvonalbeli Landskron vezetõinek tetszését. A támadó számára többéves szerzõdést kínálnak a svédek. Sowunmi a jövõ héten ismét Svédországba utazik, hogy a részletekrõl tárgyaljon a klub vezetõivel.
- A Landskron tartalékcsapatában egy bajnokin léptem pályára - mondta Sowunmi a 100% Fradinak. - Svédországban a tartalékbajnokikon bárki játszhat, akinek van érvényes orvosi igazolása. Rajtam kívül még négy próbajátékos kapott lehetõséget.
- Milyennek ítélted meg a teljesítményed?
- Biztos játszottam már sokkal jobban, de rosszabbul is. A végére nagyon elfáradtam, de ebben szerepet játszhatott az is, hogy alig két nappal elõtte a Ferencvárosban játszottam Zentán.
- Mi történt a mérkõzés után?
- Még kint maradtam edzeni, majd megkaptam a klub ajánlatát.
- Elfogadod?
- Ebben a formában nem biztos. A szerzõdésem idõtartamáról még egyeztetnünk kell. A svédek három vagy négy évre akarnak leigazolni, de én akarom ennyi idõre lekötni magam. A képviselõm most is kint van és egyeztet a Landskronnal.
- Neked mikor kell kiutaznod?
- Konkrét idõpontot még nem tudok, valamikor a jövõ héten.
- Milyen benyomásokat szereztél?
- Hajtós csapat a Landskron, rengeteg fiatal játékossal. Számomra érdekes volt, hogy a csapat trénere, akit itt menedzsernek hívnak, szintén együtt dolgozott a játékosokkal és a tréningeket végig a pályaedzõ vezette.
- Mikor dõl el véglegesen, hogy a Landskron játékosa leszel-e?
- Pontos idõpontot nem tudok. Máshonnan is van ajánlatom, mindenkit meghallgatok, remélem, hogy hamarosan eldõl, hol folytatom.
- Elképzelhetõ az is, hogy a Fradiban maradsz?
- Bármi elõfordulhat.
(ftc.hu)

mukika
egy picit szarul linkelted. mer' rendes.

de itt a mi oldalunkon is.

Huszti: Világsztárok közt

mukika
messze.... ide teljesen új vezetõség, teljesen új játékos keret (ami most lehet hogy sikerül, de sajna ez egymagában kevés lesz) kéne.

mindent teljesen elõröl, a nulláról kéne felépíteni.

ja és új szponzor se ártana, ugyebár Furulya... :C

salazar
A fradinak lassan leáldozik. Évrõl évre gyengülnek minden szempontból. Hol vannak már azok a régi szép idõk?

mukika
RESZKESS EURÓPA MERT ERÕSEBBEK VAGYUNK MINT VALAHA

na jó nem biztos, de fõ az optimizmus

😄DDD!

mukika
ja és Gyepes elmehet a faszomba ezzel a játékkal... ha távozni akar, menjen!!! ne ilyen gyenge játékot mutasson a pályán, nem ezt érdemeljük...

mukika
amúgy pont most értem haza /éfél/ és picit betintáztam...

hát az eredménytõl eltekintve, nem voltunk ANNYIRA rosszak. A fiataloknak köszönhetõen voltam jó megmozdulások is, nem úgy mint tavasszal.

Szeretném kiemelni Laczkót, Nógrádit és Szálkait, akik egész jól szerepeltek. De azért a Fater, Keller papa is odatette magát rendesen a 2. félidõben... (40 éves, ez a fiatalítás basszus??? Horvát Gy. is egy kiégett játékos már)

Az a 2 gól pedig nem a mi érdemünk, hanem a Honvédnak iszonyat szar a védelme. Kihasználtuk, de tavasszal ez sem ment volna, szóval fejlõdünk.

A mai meccs alapján nem lehet elmondani semmit, mert csak próbálgattuk a játékosokat (és nem is tudjuk hogy még ki marad). Kedden már okosabbak leszünk.

Kaplan
tudom de akkor is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mukika
Nélkülünk nem lenne igazi a bajnokság akármilyen szarok vagyunk, ezt mindenki tudja... és a ZTE is maradt az 1. osztályban.

mindeggyik marad kivéve Farkast

Kaplan
Köszi 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Fehérorosz.

Kaplan
Hát érdekes végén még úgy kibaxnak velünk és a fradival az mlsz, hogy a kupában se a ligában nem indúlhatunk.
Furcsa lenne a fradi a másodosztályban ...
Ezt az MTZ Ripo milyen nemzetiségü csapat?

Rudee
2-2 maradt a vége, kiváncsi leszek hogy a próbajátékosok közül kik maradhatnak.

Rudee
39 Egyenlítettünk. Tõzsér kapu elé lõtt szöglete után a labda felpattant Udvari lábán és a közelben helyezkedõ Nógrádi mindenkit megelõzve 3 méterrõl a hálóba fejelte a labdát(2-2)

Rudee
31 Vezetnek a vendégek. Dobos tört be a tizenhatosunkon belülre, a becsúszó Tímár csak a vendégjátékos lábát találta el, 11-es! A büntetõt Vén a balra vetõdõ Udvaráczot becsava laposan a jobb sarokba lõtte (1-2)

Rudee
26 Egyenlített a Bp. Honvéd. Lázár 20 méterrõl váratlanul lõtt és a labda a jobb sarokba vágódott(1-1)

gabber_saviola
Ferencváros
Udvarácz - Szálkai, Tímár, Budovinszky, Farkas - Grósz, Gyepes, Tõzsér, Erõs - Horváth Gy., Nógrádi
Bp. Honvéd
Bardi - Kovács N., Udvari T., Takács, Bojtor - Lázár, Vadócz, Vén, Zana - Dobos, Kozarek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.