Ferencvárosi Torna Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jövök Ibusztól, megvan a jegyem Argentín meccsre <#vigyor2>#vigyor2>
on//
football without ultras is nothing
Szar Bayern, szar Bayern :)
mondjuk nemtudom mi van azzal a befektetõvel, mikor akarják nyilvánosságra hozni?
és mikor lesz utolsó pillanat? holnap kedd van
sztem a befektetõ adta pénzt, csak nem akarták nyilvánosságra hozni az egészet. majd az utolsó pillanatban.
nemsokára részletezik az egészet egyébként.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
de viszont a befektetõröl még mindig semmi hír... várom a fejleményeket kiváncsian.
tegnap volt egy mûsor az m1-en ott is ezt mondták
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Amúgy nem tudom, a fradi indul az ausztiai négyes tornán?<#confused>#confused>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Csak lehet, hogy az eb után nem tudnánk fenn tartani!<#szomoru1>#szomoru1>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Thomas Sowumi
*
Hirdetés
A 100% Fradi színes hetilap értesülése szerint Sowunmi Thomas játéka elnyerte a svéd élvonalbeli Landskron vezetõinek tetszését. A támadó számára többéves szerzõdést kínálnak a svédek. Sowunmi a jövõ héten ismét Svédországba utazik, hogy a részletekrõl tárgyaljon a klub vezetõivel.
- A Landskron tartalékcsapatában egy bajnokin léptem pályára - mondta Sowunmi a 100% Fradinak. - Svédországban a tartalékbajnokikon bárki játszhat, akinek van érvényes orvosi igazolása. Rajtam kívül még négy próbajátékos kapott lehetõséget.
- Milyennek ítélted meg a teljesítményed?
- Biztos játszottam már sokkal jobban, de rosszabbul is. A végére nagyon elfáradtam, de ebben szerepet játszhatott az is, hogy alig két nappal elõtte a Ferencvárosban játszottam Zentán.
- Mi történt a mérkõzés után?
- Még kint maradtam edzeni, majd megkaptam a klub ajánlatát.
- Elfogadod?
- Ebben a formában nem biztos. A szerzõdésem idõtartamáról még egyeztetnünk kell. A svédek három vagy négy évre akarnak leigazolni, de én akarom ennyi idõre lekötni magam. A képviselõm most is kint van és egyeztet a Landskronnal.
- Neked mikor kell kiutaznod?
- Konkrét idõpontot még nem tudok, valamikor a jövõ héten.
- Milyen benyomásokat szereztél?
- Hajtós csapat a Landskron, rengeteg fiatal játékossal. Számomra érdekes volt, hogy a csapat trénere, akit itt menedzsernek hívnak, szintén együtt dolgozott a játékosokkal és a tréningeket végig a pályaedzõ vezette.
- Mikor dõl el véglegesen, hogy a Landskron játékosa leszel-e?
- Pontos idõpontot nem tudok. Máshonnan is van ajánlatom, mindenkit meghallgatok, remélem, hogy hamarosan eldõl, hol folytatom.
- Elképzelhetõ az is, hogy a Fradiban maradsz?
- Bármi elõfordulhat.
(ftc.hu)
mindent teljesen elõröl, a nulláról kéne felépíteni.
ja és új szponzor se ártana, ugyebár Furulya... :C
hát az eredménytõl eltekintve, nem voltunk ANNYIRA rosszak. A fiataloknak köszönhetõen voltam jó megmozdulások is, nem úgy mint tavasszal.
Szeretném kiemelni Laczkót, Nógrádit és Szálkait, akik egész jól szerepeltek. De azért a Fater, Keller papa is odatette magát rendesen a 2. félidõben... (40 éves, ez a fiatalítás basszus??? Horvát Gy. is egy kiégett játékos már)
Az a 2 gól pedig nem a mi érdemünk, hanem a Honvédnak iszonyat szar a védelme. Kihasználtuk, de tavasszal ez sem ment volna, szóval fejlõdünk.
A mai meccs alapján nem lehet elmondani semmit, mert csak próbálgattuk a játékosokat (és nem is tudjuk hogy még ki marad). Kedden már okosabbak leszünk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Furcsa lenne a fradi a másodosztályban ...
Ezt az MTZ Ripo milyen nemzetiségü csapat?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyenlítettünk. Tõzsér kapu elé lõtt szöglete után a labda felpattant Udvari lábán és a közelben helyezkedõ Nógrádi mindenkit megelõzve 3 méterrõl a hálóba fejelte a labdát(2-2)Szar Bayern, szar Bayern :)
Vezetnek a vendégek. Dobos tört be a tizenhatosunkon belülre, a becsúszó Tímár csak a vendégjátékos lábát találta el, 11-es! A büntetõt Vén a balra vetõdõ Udvaráczot becsava laposan a jobb sarokba lõtte (1-2)Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyenlített a Bp. Honvéd. Lázár 20 méterrõl váratlanul lõtt és a labda a jobb sarokba vágódott(1-1)Szar Bayern, szar Bayern :)
Udvarácz - Szálkai, Tímár, Budovinszky, Farkas - Grósz, Gyepes, Tõzsér, Erõs - Horváth Gy., Nógrádi
Bp. Honvéd
Bardi - Kovács N., Udvari T., Takács, Bojtor - Lázár, Vadócz, Vén, Zana - Dobos, Kozarek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.