fradista91#7449
Tudom hogy Fradi topik de muszály elmondanom mit gondolok az ute mai meccséről: lusta, tohonya, rendezetlen bagázs az egész, "Bocskaival" az élen, már kínomban tapsoltam és röhögtem amikor kihagyta a Tóth Norbika a 11-est, utána meg Apum mondta: figyeld meg még kapnak egyet... Nem kell mondanom, bejött és már azon is röhögtem hogy mennyire értetlenül nézték a védők a támadót aki művészien tekert a jobb alsó sarokba :P
Grat az uténak. Ez nagyon szép volt.
Meg kell jegyeznem valamit: 3500 néző megy ki egy Magyar ezüstérmes UEFA Kupa találkozójára, amire a szurkolók közel fele a 3 nál nagyobb gólarányú győzelmet várta.... Szánalmas, és még valami, véleményem szerint még a FERENCVÁROS fiatalokból és egy két rutinosabb játékosokból álló csapata is tudta volna hozni ezt a találkozót, legalább egy X-re... Ez mindnet elárul a mai "Nagy" magyar csapatok többségéről... A lákiról nem is beszélve: edzőmeccsen kikapnak egy ukrán csapattól 2 góllal itthon... No comment....
Én mostmár nagyon várom a bajnokság kezdetét mert a mi Fiatal tehteségeink lefocizzák a pályáról ezt az Újpestet... Remélem minnél hamarabb rendeződik a helyzet nálunk és akkor (elnézve a mai játékot) megelőzhetnénk még a tabellán is őket... De ne ez legyen az elsődleges cél... Először szokjon össze a Csapatunk, hogy majd később nagyobb célokat tűzhessünk ki magunk elé. HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ FERENCVÁROS!